Vadí vám, když vás muž před dětma pleskne po zadku?
Ahoj, vadilo by vám tohle nebo ne?
Ne
Nevadilo.
Pred detma doma ne. Ale strasne mi to vadi pred cizimi lidmi. Udelal to jednou a po me reakci uz to asi nezopakuje. A to ani nebylo plesknuti, ale sahnuti na zadek. Proste nektere veci patri domu
@sudylichozrout dalsi troll detected
ne, proč by mělo ?
Ne nevadí, ani před dětmi, ani před rodinou a kamarády, ani na veřejnosti.
Nevadí, občas taky jdu a plácnu ho, pohladím, dáme si pusu. Přijde mi to úplně normální.
Nevadí, aspoň děti vidí, že se máme pořád rádi 🙂
Jako můj muž? Nebo cizí muž? 😂
Vůbec 😁
Ne nevadí a nevím proč by mělo...já ho taky klidně po zadku poplácám i na veřejnosti...😀
Nevadí, naši to taky dělali, nikdy mi to nepřišlo divný.
Já mám doma dva milující rodiče celý život nám ukazovali jak se mají rádi příklad táta přišel z práce sotva sundal bundu a hned lipnul mámě pusu nebo jen tak koukali na zprávy a on ji z ničeho nic pohladil a to jsou spolu 48 let 😊 nevím ale vždycky když se bavím se sourozencema tak se shodneme na tom že chceme mít vztah jako naši protože je to krásný a přála bych si aby můj syn se takhle choval ke své ženě protože co si budeme povídat jsou chlapy co nedokáží říct miluju tě ,nedají nic najevo ,chovají se k ženský jako ke kusu hadru a trpí tím žena a zároveň to dítě protože vidí mámu nešťastnou . Děti aspoň vidí co je to láska a jak má vypadat do budoucna ❤️😊
podle mně je to pohodě, ale taky by bylo dobré, kdyby tem zbytek pokračoval v ložnici a deti to neviděli 🙂

Mne to nepřijde divný. 🤗