icon

Volala mi milenka. Poradíte, prosím?

24. lis 2020

Zdravím všechny, jsem zde už dlouho registrována, ale moc sem nepřispívám. Včerejší hovor mě k tomu však donutil, nemám se s kým poradit. Tak budu ráda, za každou rádů a názory. Včera mi volala nějaká žena, která mi tvrdila že má dlouhodobý poměr s mým mužem. Nevěříla jsem jí, tak jsem jí to potom položila. Ona mi pak poslala, fotky jak je s mým manželem v posteli... Jsem v šoku a absolutně nevím co teď budu dělat, jsme spolu s manželem 9 let, máme dítě. Manžel se teď stará o svou babičku, po telefonu to sním řešit nechci. Tak budu muset čekat, až přijde. Ale já vlastně ani nevím jestli mu to říct..

Strana
z5
dandaa
25. lis 2020

Můj bývalý měl milenky pořád a já blbá si pořád myslela jak se změní, hovno, ani náhodou kdo tohle udělal jednou, tak to bude dělat furt. My v tom vztahu naštěstí neměli děti. Jednoho dne jsem se kompletně odstěhovala a nazdar. Teď má léta partnerku, tři děti a ojede kde co, ona tomu nevěří. To samé sousedky manžel má milenku víme to všichni a sousedka se nechá vždy okecat, on s ní je jen proto, že ona vydělává velké prachy a on si ty svoje užívá s milenkou. Jedinej důvod proč milenka posílá fotky je, že ho chce pro sebe a je jen na tobě co pak budeš od vašeho vztahu očekávat. Osobně bych byla radši sama než žít s tím co můj muž kde ojede....

tinaprofi
25. lis 2020

@gujduska to je právě to, ta realita je mnohdy úplně jinde, tady ti prostě x bab, kterým starej nikdy nezahl - nebo o tom neví řeknou, že je to hrdelní hřích a provaz je jasnej...ale ve skutečnosti si partneři mnohem častěji odpouštějí...

camelinka
25. lis 2020

@bara88 Mimoradne s tebou souhlasim 🙂

babanci
25. lis 2020

Ty bys mu to dokázala neříct?Ty jo,udělat mi tohle ten můj,tak zažije tóčo, na který v životě nezapomene. Já vím,že se radí klid a rozvaha,ale tohle já netoleruju. Nikdy. Já bych mu zabalila čemodan. Musíš vědět,zda bys dokázala odpustit a jít dál,za pŕedpokladu,že to ukončí. Ta paní či slečna ... to je teda taky síla.

camelinka
25. lis 2020

Situace je to debilni, ale to, jestli jste schopna odpustit, nebo ne, vam nikdo neporadi...Nebudu, jako ostatni, plivat na milenku, kdoví co ji nakecal a nasliboval...taky sem se v tomhle kdysi ocitla a nejsu na to pyšná, ale byla to taková klasika - chudák nešťastný, s ženskou jen ze soucitu, žádný sex ani porozumění, blaaa blaaa kecy v kleci... No co už. Tady se holka nejspíš zabouchla a buď jí došla trpělivost, nebo se za něco pomstila a bylo jí jedno, že ho takhle taky může ztratit...
Tím ji nebráním, ale hlavní vinu má váš chlap, ten se nemá pelešit, když má doma ženskou....Hodně štěstí a síly 🙏

babanci
25. lis 2020

@tinaprofi Já a sbalila jsem ho okamžitě. Prosil, sliboval. Už jsem ho nechtěla. Tohle já nejsem schopna tolerovat.

xxx3d
25. lis 2020

Tak jak u jiných diskuzí většinou není potřeba doplňují informace, tady mi chybí k tomu, abych ti napsala, jak reagovat, protože je ve hře víc možností.
Zároveň si uvědomuji citlivost celé téhle věci, která zatřásla hned několika osobami, takže se na doplňující informace ptát nebudu.
Výborný je tvoje rozhodnutí to s ním neřešit po telefonu.
A v závěru to, že váháš, jestli mu vůbec něco říct by mohlo naznačovat... že bys nechtěla pálit mosty.
Ale, těch ale je moc.
Využij času na rozmyšlenou, než se vrátí a pak podle vaší situace, celkové, rodinné se ho buď na to zeptej, ale ne na ni, na to, co dál, protože to jak dlouho to trvá a kdo to je ti bude jen jitřit ránu, kterous dostala anebo to nech být s tím, že budeš obezřetná, asi. Nevím.
Vím, jak bych reagovala já. Jenže já nejsem ty. Tak, hodně síly a klidu.

tinaprofi
25. lis 2020

@babanci ježíš, svět není černobílej 😉 to že ty něco děláš neznamená ve finále nic, nevypovídá to o ničem jiném, než že ses člověk, kterej to netoleruje...ale neznamená to, že ostatní to mají stejne

codal
25. lis 2020

Ty se teď musíš rozhodnout, jak s tou informací naložit, máš čas promyslet, jestli si umíš představit, že to odpustíš nebo ne. Jako dělat mrtvého brouka nemá smysl, očividně máte problém, tak ho řešte, už je po 12. Na krásno se může stát, že to ustojite a nějak vás to posune nebo si uvedomis, že tohle prostě nechceš a začneš znova. Možná že tvůj chlap odejde dobrovolně, možná že bude bojovat. To nezjistis, dokud mu to neřekneš. Nic jiného než upřímný rozhovor vás teď dál neposune.

gujduska
25. lis 2020

@sudylichozrout
@dashyyy
Holky děkuji, je to jen o tom uvědomit si životní privilegia.
Tu kamarádku jsem nemohla dlouho ani vidět, přerušily jsme úplně kontakty, ale vzhledem k tomu že bydlime naproti sebe se jedna druhé nevyhneme tak jsem to vzala jak to je a fungujeme, ne na urovni Nejky, ale tak nějak běžně,hlavně kvuli dětem, které k sobě mají hrozně blízko 😊

babanci
25. lis 2020

@tinaprofi To netvrdím. Jen ses ptala,kdo to zažil a jestli radikálně řešil. Tak jsem Ti napsala,že já jo.

bara88
25. lis 2020

@tinaprofi vždyť ses ptala jestli to někdo zažil tak ti
@babanci odpověděla

babanci
25. lis 2020

@bara88 No,přesně. Každý máme jiný "práh tolerance". Nevěra je u mě za prahem. Proto je můj muž bývalý muž. Mám 30 let jiného partnera a řekli jsme si na začátku, jak to vidíme a jsem ráda,že jsem nevěrníka kopla do zádele.

tinaprofi
25. lis 2020

@bara88 drž se raději košťete... Reagovala jsem na její druhou odpověď autorce, kdy se divila, že ho nevykope protože se diví tomu, že to neudělá kazdej

bara88
25. lis 2020

@tinaprofi tyjo ty si nějaká rozjetá 😅 kdyžtak řekni chlapovi ať tě obšťastní aby si nechytala nervy 🤦

babanci
25. lis 2020

@tinaprofi Já jsem se divila,že by to dokázala neříct. Normálně,upřímně jsem se ptala. Protože nevím,zda-li by to šlo vydržet. Nic neříct a trápit se.

babanci
25. lis 2020

Ono to vždycky v písemném projevu vyzní jinak.

escapelle
25. lis 2020

@babanci hele šlo.vydrzela jsem dva roky😂😂...protože jsem si řekla,že scénu můžu udělat vždy.vzdy ho můžu vyhodit.ale vím já jak zareaguje?jestli mě nechá a detma bez prostředků?kam půjdu?...takže jsem ho pěkně nenapadne sosala z peněz,s každým nákupem ulejt stovku dvě a udělala jsem si slušnou rezervu,že sem mohla odejít s detma z fleku.na jiného chlapa jsem stejně neměla náladu tak proč mu to ulehčit???on si hudbě vys.kavat legálně jinde,spokojenej a já sama s detma???na to je čas vždycky 😉
A jeho pohled,když jsem to na něj po dvou letech vybalila a řekla mu ze cely dva roky jsem mu hrála šťastnou zenusku,k nezaplacení!!!😂😂😂...1000x lepší než nějaká scéna.😂😂😂

codal
25. lis 2020

@escapelle obdivuju, že jsi to měla takhle promyšlené, asi bych dva roky nedokázala hrát šťastnou manželku, nedej bože s ním něco mít. Každopádně jsi mu asi slušně vytřela zrak 👏.

escapelle
25. lis 2020

@codal četla jsem Zmizelou a dost jsem se tím inspirovala😂😂😂...ja měla takový trumfy v rukávu a mám stále,že ten mi bude z ruky zobat do smrti😂😂
Rozsekla jsem to až když jsem nastoupila do práce,měla dostatečnou rezervu a hlavně se zamilovala

sudylichozrout
25. lis 2020

@escapelle Tak to byl vskutku dabelsky plan 😆👍 Nemela bych na to silu. Obdiv.

codal
25. lis 2020

@escapelle klobouk dolů 👍 já bych se utrápila.. ale ty jsi podle všeho, co tu píšeš (myslím i na zdi), neskutečně silný člověk, co ví, co chce, takže věřím, že v tvém případě ta vidina konce a té "pomsty" tě motivovala k tomu, to vydržet 👍.

escapelle
25. lis 2020

@sudylichozrout on byl jinak manžel dobrej.opravdu.kdybych to nevěděla,nikdy by mě to nenapadlo.takze jsem si užívala pozornost,že vstával s dětmi,já chodila cvičit,běhat.dostavala jsem drahé dárky pac svědomí je svina že,a v podstatě mi jic nechybělo. A vzhledem k jeho rakovině prostaty ani ten sex nijak nevyzadoval,sex byl celé naše manželství jen když sem chtěla já No a to už sem pak holt z různých např.zdravotnich důvodu nechtěla,takže sem měla svátek klid .a jednou za čas sem se premohla,stacila láhev vína a vědomí,že to dělám pro vlastní budoucnost 😂😂

escapelle
25. lis 2020

@codal ano Přesně. vidina konce a pomsty mě hnala dal.a taky jsem byla neskutečně vytrenovana pac sem hodně běhala a motivovala se tím že "kdyz uběhnu 5,10,15,20 km"...je to důkaz že to zvládnu a všechno bude dobrý.
Ale bolelo to hodně.to neříkám..bejval můj svět.

sudylichozrout
25. lis 2020

@escapelle Jak je na tom on dnes? Je s ní?

escapelle
25. lis 2020

@sudylichozrout není. má nějakou paní,starší.a já ji moc přeju aby nikdy nepoznala jeho pravou tvář.
Tohle byla ruska proste divná.a hlavně ošklivá,bez zubu.opravdu chudinka...
A to mě ranilo nejvíc.ze já ho milovala.doma brečela že umře a jemu za to stala takováhle špína.kdyby aspoň byla hezká.to že byla hnusná me ego podkopalo nejvic😂😂...a že ja opravdu dokážu ocenit ženskou krásu,i když mě ty ženský serou😂😂

sudylichozrout
25. lis 2020

@escapelle Mazec 😆🤦 Ja bych na to fakt nemela nervy, jsem impulzivni, byl by kufrovy tanecek 😆 Jako fakt obdiv, zes to dala a jeste s vedomim, ze ma takovou smudlu.

escapelle
25. lis 2020

@sudylichozrout já jsem taky impulsivní,cholericka.porad rvu....ale taky jsem prostě strateg a dokážu jednat chladnokrevne.rychle jsem si spočítala,co je pro mě nejlepší.ale ten den když jsem to zjistila,bejt doma tak ho asi zabiju.ale řekla jsem si "vydrz holka,mysli s chladnou hlavou.vyhodit ho můžeš vždycky ale jak dáš jednou najevo že to víš,už to nevrátís.."

cherie24
25. lis 2020

@tinaprofi s tím odpuštěním, je to tak, není to černobílé. Já bych třeba byla schopná tolerovat to, že si chlap někde vrzl, ale vrací se ke mě, funguje jako partner, otec a snaží se vztah udržet, nenarušilo nám to náš společný život. Pokud ale nadbíhá milence a cukruje s ní, zatímco domů přijde jen na jídlo a přespat bez zájmu se věnovat partnerce, tak to je pro mě jasný důvod vztah okamžitě ukončit děti neděti. Dělat služku nevěrníkovi je potupné. Taky jsem se takhle párkrát sešla se svým ex, bylo to jasně domluvené ale, jen sex a pak každý ke svému, byl prostě fakt hodně dobrý v téhle oblasti, ale na život bych ho zpátky fakt něchtěla, nikdy. A koneckonců já ho k ničemu nenutila, stačilo napsat čas a datum a on napsal ok. Kdyby mu to nabídla jiná šel by taky ... On pak doma cukroval a nosil kytky té své, ona byla spokojená, já si užila a on říkal, že je to adrenalin, který mu dělá dobře a že se pak k té své vrací mnohem radši a je k ní pozornější. Vlk se nažral a koza zůstala celá.

g_m
25. lis 2020

Pošlete jí na oplátku fotku vás - svatby, s miminkem, dítětem, Vánoce apod. A pak to řeště s manželem z očí do očí, volat nemá cenu.

Strana
z5