Volala mi milenka. Poradíte, prosím?
Zdravím všechny, jsem zde už dlouho registrována, ale moc sem nepřispívám. Včerejší hovor mě k tomu však donutil, nemám se s kým poradit. Tak budu ráda, za každou rádů a názory. Včera mi volala nějaká žena, která mi tvrdila že má dlouhodobý poměr s mým mužem. Nevěříla jsem jí, tak jsem jí to potom položila. Ona mi pak poslala, fotky jak je s mým manželem v posteli... Jsem v šoku a absolutně nevím co teď budu dělat, jsme spolu s manželem 9 let, máme dítě. Manžel se teď stará o svou babičku, po telefonu to sním řešit nechci. Tak budu muset čekat, až přijde. Ale já vlastně ani nevím jestli mu to říct..
@sudylichozrout ale neřekla bych že to je pro manželku nějaká vyhra,podvádí jednou tak bude zase
čistě ze zvědavosti... kolik z vás bylo někdy ve stejný situaci...poprosím opravdu jen dámy, které tím prošly, né teoretiky 🙂) tím bych asi začala...
Za mě - lepší to vědět, než aby z tebe chlap dál dělal blbce (vlastní zkušenost). Takže ty teď máš čas promyslet si, co chceš. Jestli se pokusit zachránit vztah nebo se postavit na vlastní nohy a začít nový život.
Přeju hodně štěstí, urcite6se rozhodneš správně 🍀
Ja bych si sbalila veci a odesla bych
@tinaprofi hele, nejsem na to hrda, bylo to v dobe po rozvodu, kdy jsem se placala sama v sobe ve s*ackach. Kazdopadne ja byla milenkou. Spala jsem s zenatym muzem, meli deti. Ja ho mela fakt jen do postele a na povyrazeni, byl se mnou pres den na ukor prace, ne na ukor rodiny. Vim, ze prede mnou a jiste i po mne byly dalsi, ale jak rikam, ja to neresila.
Sbalil on me, vedela jsem, ze ma rodinu, ale mne neslo o vztah. Nikdy bych to jeho manzelce nerekla, naopak, pomahala jsem mu maskovat stopy (nepouzivala jsem parfem, hlidala, aby nebyl chlupaty od kocicich chlupu, atd). Rict to zene? Proc?! Takze tady souhlas se @sudylichozrout, milenka bude krava.
Zažila jsem,ale neměla jsem deti. Odpustila jsem,ale zachvili (po dvou letech) se to opakovalo. A to už jsem nedokázala odpustit. A v té době jsem poznala svého nynějšího manžela a rozhodla jsem se pro něj. A dnes si nedokážu představit,jak to někdo může udělat,když má rodinu. Rodinu si dělám s někým,s kým už chci byt napořád a to,ze bych ztratila deti....nebo manžela...nikdy.
Ale za mě,udělá to jednou,udělá znova ... ještě kdyby to byl úlet,ale tohle vypadá dlouhodobější...
Nikoho nenapadlo, kde vzala číslo? Co když to neví on, jak to ukončit, tak to "vymyslel" takhle.
Mamce takhle zavolala tatova milenka 17.12., že je s tátou od května a ze odešla od manzela a táta ji slíbil, že na Vánoce bude s ni. Tak mu mama sbalila kufry, kdyz přišel domů, tak mu řekla, ať jede za ní, at ji tam není smutno.
Milenka už asi nechce být jen milenka. Ale udělat to takhle... Bez komentáře.
Podívala bych se na vztah a popremyslela, jestli mi za to ten chlap stojí.
Já si myslela, že mám dobrýho chlapa. Ale když po tom šíleným kolotoči, kdy ze mě udělal totálně neschopnou a k ničemu ženskou, jsem si uvědomila, že mám doma akorát sobeckýho vola, kterej je nastvanej, že se dětem věnuju víc než jemu. Že on není středem vesmíru a děti mají jídlo dřív než on. Díky tohle fakt ne. Místo aby se staral o nemocné dítě, jel s milenkou na hory. Já doma seděla u postýlky a brečela. Ne díky. Takovýho chlapa ať si klidně milenka nechá.
Člověk si uvědomí spoustu věcí až zpětně.
@sudylichozrout podla mna tych dovodov moze mat viac 🙂 trebars ju nasral a chce mu zavarit (aj take su) alebo si mysli ze by manzelka mala vediet pravdu (akoze este moralizuje). Nemyslim ze to nieco vypoveda o intelekte.. moze byt tupa jak poleno aj nadpriemerne inteligentna.. keby si poznala niektore moje kamosky - jedna konkretna miluje chlapa ktory kvoli nej odmietol opustit manzelku, ma s nou dve deti (akoze s tou kamoskou) a furt to s nim taha 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Pritom IQ 200 a normalne by si to do nej nepovedala. Skor to svedci o charaktere jak o intelekte. Ale samozrejme ak je to tk jak opisujes tak je blba lebo takto si ho isto neziska..
@odula To si myslim taky... Jinak by musela byt fakt tupa. Timhle si u nej zavarila. Nebo je to tah i z jeho strany a odjezd k babicce byl jen uprk "at tu nejsem az se to provali" a "bude super, kdyz rozvod zacne zhrzena manzelka"
No ale jestli neni babi pres celou republiku a mela bych jak tam dorazit... Uz bych tam jela (i s jeho kufrem).
@tinaprofi já jo a odešla jsem ☺ on teda tvrdí, že s ní nespal než jsem sbalila dítě a odstěhovala se, ale ona mi nechávala po bytě dárečky. Chvíli jsem byla nasraná na ni, co za ženskou odtáhne chlapa od malého mimina, říkala jsem si jak by se to asi líbilo jí. Jeho rodina vyčítala mě, že jsem zbaběle utekla a rozbila rodinu, připravila je o vnouče. Ale jediný, kdo rozbil rodinu je ten chlap. On má doma dítě, on má přemýšlet nad následky než se spustí s jinou. Předpokládám, že jí určitě neříkal, jak má doma skvělou ženu, ale každý chlap nakuká milence jaká je ta jeho furie, stíhačka a netykavka a ona ho chudáčka polituje a zachraňuje ze situace. Ale je to taková obrana, radši budu vinu házet na jinou, jak ho potvora sváděla a rozbila mi rodinu, ale vinu nese pouze chlap, který měl mít rozum. Pokud vám to neklapalo a on proto utíkal k jiné, měl to řešit jinak a s tebou. Ne s jinou a celé situaci ještě nasadit korunu.
To co ona udělala může udělat jen zoufalá zamilovaná ženská nebo se s ní rozešel a ona se pomstila. Je to v celku jedno, musíš se rozhodnout zda by jsi to byla schopná rozdýchat, ale museli by jste se fest snažit oba dva a ty mu to musela opravdu odpustit. Pokud budeš paranoidní a budeš mu to neustále omílat o hlavu, nemá takový vztah cenu. Ty budeš pořád ve stresu, kde s kym co dělá pokaždé, když se 20 minut někde zdrží a on se bude trápit a takové prostředí není moc vhodné pro výchovu dítěte. To radši jděte od sebe a dítěti to šetrně vysvětlete, že ho máte stále stejně rádi a oba rodiče mu zůstanou, jen se trochu změní situace.
ja si myslim ze to ta milenka udelala schvalne ze ji tvu prijtel poslal k vode a dostala nerva tak vam obema chtela udelat zle
Tak co jak to dopadlo?
@tinaprofi Taky patřím k těm co to partnerovi odpustily když mě podvedl s kamarádkou 😉 vrátil se sám a já ho zpět vzala, jak kvůli sobě, protože mi na něm stále záleželo a záleží tak proto ze jsem ho milovala a stále miluju, tak proto že jsme v té době měli 8mi měsíční dcerku, dneska je šťastný že nás má a že jsme spolu.
Abych tomu dodala ještě perlu, tak s tou kamarádkou se bavit normálně dokážu, protože naše dcera zbožňuje jejího syna 🤣
Tím ovšem nezlehcuji příspěvek zakladatelky, ne to bolestivé a kruté a jen ty sama si urči jak chceš aby to bylo do budoucna, máš v rukou trumfy a hru rozehrát musíš podle sebe. Ať už ti bude srdcem nebo rozumem, drž se a buď statečná
@gujduska Jsi statečná. Já si dokážu představit, že bych vzala zpět chlapa, ale tu "kamarádku" už bych asi nikdy nechtěla vidět.
Pokud vola milenka a ne ze se k mimomanzelskemu poměru doma přiznává nevernik, vychází mi z toho ze muz nechce abys o poměru věděla a milenka dle meho naopak chce docílit aby jsi vztah s muzem ukončila, nebo vyvolala doma neprijemne ovzduší nebo se chce pomstít chlapovi za nesplnene činy co ji nasliboval a donutit ho rozhoupat se k rozhodnutí..tak jako tak tohle mi prijde jako ta lepší varianta protoze si milenka pod sebou tímhle narizla vetev a ty stojíš nad ní.
Ja osobně bych možná muzovi nerekla nic a čekala jak naopak zareaguje on a s čím on prijde (ale nevím zda bych to vydrzela) a nebo bych přeposlala fotku s komentářem "toto mi dnes prislo od nějaké holčiny co tvrdí ze je tvoje milenka" a nechala ho vydusit ve vlastni stave aniž bych prikladala polinka...
Jako celkove k situaci, ja nejsem zastánce ničení rodiny a hezkého fungujícího vztahu kvuli par povyrazeni.
Duvod k ukončení by pro mne bylo až kdyby se to opakovalo vícekrát, kdyby tam z jeho strany byly k milence city nebo kdyby to doma nefungovalo...
No napsalas to jasne, dlouhodoby pomer.... To znamena, neni to jen sex, city tam jsou z obou stran. V pripade tveho manzela ty city muzou byt ale i k tobe, chlapi to tak maji, jsou schopni mit radi milenku i manzelku. Nejdulezitejsi je ujasnit si v sobe, co chces ty, pokud by te manzel odprosil, jestli s nim chces dal zit. Necekej ale, kdyz to bylo dlouhodobe a milenka i takto reaguje, ze slo jen a jen o sex. Samozrejme si muzes pockat na jeho vysvetleni, pokud bude chtit zustat samozrejme i to vysvetleni tomu bude odpovidat, z meho pohledu to neni dulezite, rekne pak cokoliv, muzes tomu chtit samozrejme uverit, coz kdyz budes chtit manzelstvi zachranit, je to tak urcite lepsi. Je to bohuzel ted i na tobe sesumirovat si v sobe ty minule roky, jak se choval k tobe, jak se choval k diteti, jestli tu pres to vsechno pro tebe jako opora byl, financni stranka, ...
Jsem překvapena kolik z vás nadává na milenku. Věrný má být partner. Milence možná vykládá, že s ním nespíte, celý váš vztah je vlastně na hovno, je s váma jen kvůli dětem bla, bla ,bla.
Ona mu to možná žere a chce ho pro sebe. Získat na někoho telefonní číslo není problém. U nás ve městě si seženu do pár mínut číslo na kohokoliv, stačí kouknout na FB koho z mých známých nebo známých známých tam má ;)
Jo, byla jsem milenka ženatého muže. Těch keců o manželce jsem si vyslechla kromady a taky jsem věřila, že štastný bude jen se mnou. Jeho ženu jsem znala a kdybych chtěla být svině tak ji to taky vyzvoním. Naštěstíi jsem ho radši kopla do.... Je to už 20 let, s manželkou jsou stále spolu a určitě jsem nebyla jeho první ani poslední milenka.
Kdybych byla na místě podváděné tak nevím jak bych reagovala. Nejspíš bych byla naštvaná a chtěla bych, aby to s ní manžel ukončil. Ale vzhledem k tomu kolik nevěry vidím ve svém okolí, bych ho hned nevyhazovala a nepálila mosty.
bych mu přeposlala ty fotky, ať mi to vysvětlí ...
@budouci_maminka až na to že tady to asi nebude o povyrazeni. Kdyby to bylo jen jednou nárazově, tak pochybuju že by ta pipina přišla udělat takovýto zásek.
Taky záleží, proč to udělala... buď chce manžela jen pro sebe a čeká, že po tomto hodíte ručník do ringu a vykopnete ho, protože on sám to tak v tuto chvíli řešit nechtěl, rozhodovat se pro jednu z Vás, znám holku, co to tak jednou řešila se svým nynějším partnerem a vyšlo jí to. Nebo je manžel krom toho, že zrádce, lhář a bez charakteru, tak taky posera a chtěl, aby to tak ona vyřešila bez něho, což si moc nemyslím a určitě bych mu to řekla, ať ví, co je ta druhá zač, jestli nevěděl, že Vám chce volat a třeba se tím taky něco vyřeší. Určitě bych na něho počkala a zeptala se nejdřív, proč to dělá, jak to mezi nimi je a co chce dál, zbytek je na Vás, jestli to pomůže rozebrat, on řekne, proč a jestli chce zachránit Vaši rodinu a jestli Vy byste zkousla tu nevěru a pocit, že Vašemu muži už nemůžete věřit, to ostatně ale skoro nikdo z nás😔 Já osobně bych v tomto mlčet neuměla, deptalo by mě to a chtěla bych vědět, proč, jestli muži doma něco chybí nebo se zakoukal nebo jen potřebuje adrenalin, třeba si to řeknete. Je mi to hrozně líto, ta ženská je vypočítavá mrcha, když Vám to jen tak zavolá jako dárek k Vánocům👊 já osobně bych ji nenechala jen tak vyhrát! Držte se, jste moc statečná❤
Nečetla jsem všechny odpovědi, tak snad nebudu nikoho opakovat. Na tohle není žádná rada, záleží, jaký máte vy dva vztah, jestli je to prostě kurevník od přírody, nebo ho do postele té pindy vyhnala nějaká krize, kterou prožíváte. Jestli máte jinak dobrý vztah a stejně podvádí, tak to už asi nikdy nepřestane. A pak záleží na tobě, jaký k tomu zaujmeš postoj. Já teda patřím k tomu malému procentu lidí, kteří úplně nevidí nevěru jako konec vztahu, myslím, že v dlouhodobém vztahu se to stejně jednomu, nebo oběma přihodí. Mně by spíš urazilo, že si k tomu vybral takovou primitivní husu.
Můj bývalý manžel.po 20 letech manželství se kvůli mně rozvedl.v podstatě hned mě požádal o ruku. Nevěděla jsem že jsem milenka, pač mi ani neřekl že je ženatý.kdyz jste to zjistila,dostal ultimatum a ten den jsem ho měla nastehovaneho. Láska jako tram.kamaradky mi ho zavidely,jeho kamarádi mi říkali že takhle ho nikdy nezažili.ze jsem jeho bohyně.i jsem se tak cítila.pozorny,vyznani.darky,pomoc v domácnosti...pak přišla jeho rakovina,i to jsme zvladli.narodil se nám syn i když po ozařování děti mít uz neměl.po dvou dcerach z bývalého manželství jsem mu dala syna...úplná pohádka.nikdy jsem neměla maličkou pochybnost.dala bych za něj ruku do ohně...bum...střih...pak jsem zjistila že mě podváděl celou dobu...dva roky jsem dělala že o nicem nevím a šetřil peníze abych mohla kdykoliv odejít a plánovala případnou pomstu....když jsem to na něj vybalila děsně to chtěl zachránit.taky jsem tomu chtěla dát šanci.i kdyz jsem ve 20 tvrdila jak přes nevěru nejede vlak,už několik let vím že nevěra není důvod k rozchodu.pokud to není nevěra úplně bez spetky ucty k tomu druhému.prekonat se dá všechno,když chtějí oba.
No takže šanci jsem mu dala ale taky sem čekala úplně jiné chování.ktereho se mi nedostalo. Takže jsem si řekla,že život je krátkej na to žít s někým kdo mě podváděl a ještě není ani schopnej to odčinit,přesvědčit mě že si odpuštění zaslouží.
Člověk může udělat chybu.i takovou,že skočí do postele s jiným.ale musí se k tomu postavit.musi vědět kde je jeho místo a s kým chce strávit život.a taky se podle toho chovat. Říct "byla to chyba,sorry"..fakt nestačí.

No, masakr. Všechno stojí a padá s tím, jestli mu dokážeš odpustit. Nebo jestli se chceš snažit mu odpustit. Protože další kroky jsou na tobě. Buď mu zbalíš kufry, nebo ho konfrontuješ se situací s tím, jak si budeš představovat budoucnost. U obou variant je ale riziko, že chlap nebude s tvojí cestou v souladu.
Každopádně než tě to začne napadat, mysli na sebe a svojje štěstí. Nepřemýšlej nad tím, že bys rozbíjela rodinu nebo brala dítěti tátu. To už totiž udělal tvůj chlap. Když vlezl do postele s cizí ženskou.
Pevné nervy přeji, bude to těžké.