icon

Dárek k 1. narozeninám. Poradíte?

klokanka31
11. bře 2021

Za 2 měsíce bude mít moje malá narozeniny, a vůbec nevím co jí koupit za dárek... Poradíte?

Strana
z2
klokanka31
autor
12. bře 2021

@nazka Jojo určitě dám vědět 🙂

klokanka31
autor
12. bře 2021

@veru181 Na tuhle kostku jsem už narazila a líbí se mi, je fakt dobrá?

veru181
12. bře 2021

@klokanka31 Teď koukám, že máme trošičku jinou, ale je super. To vrchní patro se dá sundat, takže to má jako dvě hračky. Baví ho to hodně a myslím, že i hezky rozvíjí (v posledních dnech začal očividně účelově posouvat ty kuličky ve vrchní části).

klokanka31
autor
12. bře 2021

@veru181 Tak to je skvělý, tak to asi koupím 🙂

veru181
13. bře 2021

@klokanka31 A jaký jsi prosím nakonec vybrala dort? 🙂

klokanka31
autor
Autor odpověď smazal
klokanka31
autor
21. dub 2021

@nazka Tak jsme vybrali vzdělávací kostku, ovečku na kolečkách, kočku s míčky, leporela s říkadly od Josefa Lady, a plyšového Boba a Bobka i s kloboukem, ty naše malá miluje ☺

jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 muzu se zeptat, co to je konkrétně za kostku? Děkuju 🙂

nikoulinka
21. dub 2021

U nás tehdy, u obou, měl úspěch interaktivní stoleček, duplo a odrážeci autíčko 🙂

jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 už jsem našla 🙂

klokanka31
autor
21. dub 2021

@jako_mala_holka Taky budeš kupovat?🙂

jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 no chci inspirovat prarodiče 🙂 buď tu kostku a nebo stolek, uvidíme, co vyberou... Já pořídila jen malou panenku a kostky, symbolicky 🙂

klokanka31
autor
21. dub 2021

@jako_mala_holka Naše babičky koupili dupačky a fotoalbum 🙂

klokanka31
autor
21. dub 2021

@jako_mala_holka Jéé teď koukám že máš jen o měsíc mladší holčičku než já 🙂 tak taky už přemýšlíš o oslavě?

jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 to víš že jo 😄 ale ještě nic naplánovaného není, snad během května něco vymyslim

klokanka31
autor
21. dub 2021

@jako_mala_holka To my s manželem máme už všechno nakoupené, vymyšlené a včera jsem už objednala dort ☺ jen si pořád nevím rady s tím patlacím dortem, z čeho ho udělat 🤔

jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 tak vy máte už v květnu, to je jasneee 🙂 my budeme dělat oslavu v polovině června, tak mám ještě chvilku čas... Stejně tomu nevěřím, že už bude mít rok 😂😄

jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 a jaký dort jsi objednávala? Myslím motiv... S tím patlacim nevím, já udělám jen takový jakoby pohár s jogurtem, ovocem atd

klokanka31
autor
21. dub 2021

@jako_mala_holka Viď, strašně to uteklo 🙄 já tuhle našla zabalovačku, a chtělo se mi fňukat, bych si ještě chtěla užívat to mini miminko 🙂 fotku dortu ti pošlu do soukromé zprávy

klokanka31
autor
Autor odpověď smazal
jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 no ano, já našla při úklidu oblečení čepičku z porodnice 😲🥰 děkuju, mrknu se

klokanka31
autor
21. dub 2021

@jako_mala_holka Taky máme i čepičku z porodnice, my máme všechno oblečení od jejího narození, a manžel to chce vše nechat na památku. Si asi pořídíme nafukovací byt 🤣

jako_mala_holka
21. dub 2021

@klokanka31 no já nechám jen vybrané 😄 protože přesně jak říkáš, to by musel být ten byt nafukovací a nebo všude kramy 🤣

marketka_m
21. dub 2021

dítě z toho rozum nemá... a souhlasím s
@klokanka31 ta vzdělávací kostka je super. Koupila babička a nejlepší !!! ale pokud máte trochu času, udělejte interaktivní stěnu, desku... cokoliv... děti jsou zvědavé a bude jí to bavit... (jinak fakt dítě neví že má narozeniny, a nevnímá že dostalo dárek.. je to jenom o psychice rodičů a okolí)

klokanka31
autor
21. dub 2021

@marketka_m Tak asi vnímá že dostane něco co ještě nevidělo ne? Roční dítě není úplně blbý...

marketka_m
21. dub 2021

@klokanka31 já nevím, jetsli je blbý nebo ne.. jenom vím jak reagovalo moje dítě.. nespojjí si to s narozeninami... já neříkám nekupovat nic, jenom být střízlivý v tom 🙂

jako_mala_holka
22. dub 2021

@marketka_m to je jasné, to je podobné jak s Vánoci... Ale to zas všichni říkali, že na Vánoce děti zajímá tak max trhání papíru a naši 6m fakt zajímaly hracky, naopak když jsme rozbalovali, tak plakala, v tu dobu se bála těchto zvuku, nesměla jsem před ní dávat ani nový sáček do koše 😄👍 teď už skube papír sama, zrovna mi v nestřežené chvíli zlikvidovala zbytek toho vánočního papíru 🤦‍♀️😄 asi pomsta 🤣
Na narozky mám nachystanou malou panenku a kostky, jinak jen chystám oslavu... Dárky ať si uzijou prarodiče, dostane i penízky, tak se pořídí autosedacka... Myslím, že ideální 🙂

klokanka31
autor
22. dub 2021

@marketka_m Tak jasný že si neuvědomí že to jsou narozeniny když ještě neví co to je. Ale roční dítě fakt není blbý a vnímá dobře co se kolem děje. Sama mám vzpomínky kdy mi byl necelý rok, a pamatuju si jak jsem vnímala okolí. Každopádně tohle je každého věc, ať každý udělá první narozeniny svého drobečka podle svého uvážení.

klokanka31
autor
22. dub 2021

@jako_mala_holka Na Vánoce taky malou zajímaly hračky, hlavně kostky 🙂 ale nejvíc výzdoba a stromeček, na to zírala pořád ☺

Strana
z2