Dárek na Vánoce pro přítele/manžela, poradíte?
Holky poradíte nějaký dárek na vánoce pro přítele/manžela? Co kupujete vy? Děkuji za nápady =)
@kaczuska U nas je to tezky, manzel pokazde rika, ze nic nechce... Hodinky nenosi, sperky taky ne, parfemy nepouziva...vetsinou to konci nejakym oblecenim, popr.sprchacem nebo deodorantem.
Ale letos projevil prani dostat holici strojek, tak mam aspon jeden tip. A pak jeste - rekonstruujeme barak vicemene svepomoci, takze mu chci udelat neco jako stavebni denik - fotoknihu s fotkami prubehu rekonstrukce. O tom nevi, tak doufam, ze ho to potesi 🙂
Já dám manželovi syna 🙂
Manžel sportuje, vždycky mu vyberu nějaké oblečení na sport na Tchibo.cz 😉
Moj priatel tento rok dostane NIČ. ja to dostávam pravidelne každé Vianoce, tak nech má aj on 😀 😀
Niee, samozrejme robím si srandu. 😀 😀 Tento rok mu plánujem kúpiť taký ten kufrík pre domácich kutilov, stále sa sťažuje že nič také nemá a nemože doma nič opraviť atď. A ďalej nejaký parfém a holiaci strojek Braun, ten hrozne chce 🙂
U nás to nikdy není problém, ale myslím, že my jsme dost specifičtí🙂
Průřez minulými léty...letos si dáváme syna:D
- nějaká deskovka (jako hra), předplatné oblíbeného časopisu, scifi knížky, tabáky do vodní dýmky (jednou to byla i ona vodní dýmka), nějaký speciální jídelní balíček (japonský, indický atd), sběratelské lego minifigurky, lepší sypané čaje, dobrý rum, koření, něco na sebe (co si sám nekoupí), lístky do divadla atd
Spíše jsou to dárky pro radost, drogerii a jiné užitkové věci si pod stromek nedáváme.

my si dáváme s manželem jen 1 dárek, ale ten stojí za to např. Gucci naušnice, kabelka Armany, hodinky Armany hodinky Jughans
před 5 dny mi umřel tatínek, tak jsem řekla že k Vánocům letos nic nechci