Prasátko Peppa party ve dvou letech. Dělali jste takové tématické oslavy ve dvou letech, nebo až později?

gone_with_the_wind
25. čer 2022

Ahoj, dcera bude mít za chvilku druhé narozeniny. Původně jsem chtěla na tyto druhé narozeniny dělat výzdobu tematicky neutrální, včetně obyčejného dortu s ovocem. Na výzdobu a tyto věci si hodně potrpím, chci aby to měla hezké. Na rozdíl od prvního roku, tentokrát už z toho něco bude mít i ona 🙂. Výzdobu na oslavy jinak vyrábím doma. Moc nemusím kupovanou výzdobu, přijde mi to většinou kýč jak bič. No nakoupila jsem dnes v obchodě různé tematické party věci s Peppou (asi už měknu, ale v danou chvíli mě to nadchlo, protože jsem úplně viděla, že se jí to bude líbit). I jsem nedávno viděla super tematický dort, který bych zvládla vyrobit. Ale o co mi jde. Prasátko sice miluje, ale tak trochu si říkám, jestli by z toho neměla víc třeba až příští rok. Tohle bude rodinná oslava a tak kromě dcery to nikdo moc neocení, takže ta sdílená emoce z něčeho pěkného tam moc nebude, navíc jsem v nakupovacím záchvatu pořídila i věci, které dospělí celkem určitě neocení (tematické party čepice například) . Říkala jsem si, že příští rok už třeba bude mít i nějaké děti ze školky či z našeho okolí, které bychom mohli pozvat (letos to určitě nedopadne, i když pár dětí v jejím věku kolem sebe máme). Jsem si jistá, že děckám obecně by se to moc líbilo a o to nadšenější by byla i dcera. Doufám, že se na mě tady nikdo nebude zlobit, že jsem založila diskuzi o prdu. Ale prostě mě zajímá názor jiných, co už děti v tomto věku měli/mají. Napadlo mě i, že třeba příští rok už u ní nebude prasátko frčet a bude mít oblíbené něco jiného, ale zas v okolí to děti zbožňovali docela dlouho, tak nevím. Dělali jste takové tematické oslavy už ve dvou letech nebo až později?

zelenaesmolda
25. čer 2022

@gone_with_the_wind
Ne,prijde mi to zbytecne.Dvouletak z toho fakt nic nema.

jane46
25. čer 2022

Syn mel ve dvou letech take oslavu s Peppinou, dcera s Krteckem. Oba byli nadseni a navsteve to vubec nevadilo a uzili si to. A na 100% z toho "neco meli".
Jo a kazdy rok maji "tema" a i klidne masky pro vsechny, specialni menu a pro oslavence klidne prijedou dospeli v kostymu a jdou hledat poklad (treti rok byla piratska). Za chvili mu bude 6 (letos Super Mario), dceri jsou 4. Me prijde lepsi udelat jim zazitek nez kupovat dalsi "blbosti"

olga_
25. čer 2022

Klidně letos, příští rok můžou frčet jednorožci 😀. A zase bych ty dvouleté děti úplně nepodceňovala, co se týče emocí a prožívání 😉.

klokanka31
25. čer 2022

@gone_with_the_wind Nevím jak jiné děti, ale naše čerstvě dvouletá ví co se jí líbí a emoce u toho má. Já bych to prostě udělala s prasátkem a neřeš ostatní, ta oslava je přece pro malou a tak si to má užít se vší parádou ne? 😉

klokanka31
25. čer 2022

@olga_ Přesně, malé děti se podceňují, naši taky kolikrát nevěřili věcem kolem naší malé, ale když viděli delší dobu jak se chová, jak vnímá, jak si pamatuje, tak pochopili jak se hrozně spletli.

zmrzlinka
25. čer 2022

@gone_with_the_wind ano.Určite udělej oslavu ve stylu Pepy a uvidíš ,že si to prcek užije 👍

gone_with_the_wind
autor
25. čer 2022

Díky za názory. Nejde o to, že bych si myslela, že teď z toho nic mít nebude, s takovým názorem se teda fakt neztotožňuju. Určitě se jít to bude moc líbit. Jen mi přijde, že možná trošku starší a s kamarády kolem by si to užila o něco víc.

jane46
25. čer 2022

@olga_ Presne, to uz preci nejsou mimina. Ja kdyz vidim, jak si to kazdy rok uzivaji, pamatuji si to a vypravi...
Kdyz si v dospelosti nebudou pamatovat, co dostali za darek, ale to ze byl deda a babi pirat, kocka, vila, robot, Spiderman ci co nas jeste ceka... Mamka kouzlila kocici bobky, prsty mrtvych piratu, ozubena kola, berusky, Hulka z melounu...a byla zabava a pohoda, budu max spokojena.

olga_
25. čer 2022

@gone_with_the_wind Ve dvou letech dítě většinou nepotřebuje kopu kamarádů, ale milující a spokojenou rodinu a ty nejbližší. Ano, užije si to i později s kámoši, ale kvůli tomu bych letos Peppu do skříně neházela. Párty kloboučky si vy dospělí hoďte na hlavu a užijte si oslavu.

klokanka31
25. čer 2022

@gone_with_the_wind Tak za rok když bude frčet pořád prasátko tak bude zase prasátko...😊 a nebo to co se jí bude zrovna líbit...u nás loni frčel Bob a Bobek, letos Timmy...

jane46
25. čer 2022

@gone_with_the_wind Ja uz letos klukovi nabizela, jestli chce oslavu s kamarady ze skolky a nechtel. Takze Super Maria si uzije moje a manzelovo rodinka 👍 Bavi ho, kdyz delaji dospelaci blbiny.

me_druhe_ja
25. čer 2022

Pokud je zblaznena už teď do peppy, tak se jí to určitě bude líbit. I když si to asi na věky pamatovat nebude že....🙂 Za rok může milovat něco úplně jiného. 🙂

Já na druhý narozeniny nic extra nedělala, až na třetí bude.

izz76
25. čer 2022

@gone_with_the_wind Už to máš nakoupené,tak to použij, za rok se může líbit něco jiného. Jasně,že si to za rok a více,užije jinak,ale teď bude taky určitě nadsena.U nás byl ve dvou letech dort a menší výzdoba s krteckem, v roce bylo jen hodně barevných balónků. Ve třech letech právě ta Pepa, ve 4 masa a medvěd, v 5 jednorožci, v 6 Elsa, v 7 Spirit. Děti ze školky jsme zvali až od 5let, do té doby jen rodina a děti z rodiny. 🥳

irmamala
26. čer 2022

Ja nechapu, proc to resis, kdyz uz to mas nakoupene? 😀 Jako ze bys to nechala na pristi rok? To se fakt muze libit neco uplne jineho a vyhodis to uplne. Vzdyt to nestalo bambilion, jen to pouzij. Ja jsem delala ve 2 letech jen pro rodinu s Masou a Medvedem a libilo se.

pinkyy
26. čer 2022

Dcera mela tematickou oslavu uz kdyz slavila 1. rok a syn ji ted bude mit taky. V tom 1. roce tomu moc nerozumela, delala jsem to spis pro svuj pocit, ale ve dvou letech jsem ji delala krteckovou oslavu a uz tomu rozumela a mela z toho radost. Cepicky jsem taky vsem nasadila, nikdo se netvaril nijak pohorsene, vsak je to detska oslava. Takze klidne Peppickovou oslavu udelej uz ted!

zuzkasim
26. čer 2022

Možná bude můj názor mimo, ale ono by vadilo použít ty doplňky s Pepou letos a příští rok s kamarády klidně znovu? Máme to doma jinak, vlaječkovou girlandu jsem ušila už před spoustou let, takže se na narozeniny koholiv věší vždycky stejná, dokonce jsem schopni i svíčky používat opakovaně🙂 Zatím si nikdo nestěžoval, ať je to oslava s rodinou nebo s kamarády.

felixfelicis
26. čer 2022

Kdyz chces udelat oslavu s Peppou ted, tak ji udelej ted🙂 Deti jsou nadsene hlavne z darku a jidla (o urcity typ vyzdoby a kloboucky, frkacky si rekly az ve 4 letech) beru to tak, ze tu "nadstavbu" delam hlavne pro sebe, protoze ja to chci mit hezke.