icon

Silvestr. Jak budete slavit?

23. pro 2020

Ahoj zajimalo by me jak budete travit Silvestr. Zda i v 5.stupni budete treba doma s prateli apod... Dekuji za nazor.

Strana
z3
autor
23. pro 2020

A ty ohnostroje me taky serou... 😓dcera je miluje🤣🤣

autor
23. pro 2020

@stastnamatka07
@tynka9 dekuji za nazor🙏🏻🙏🏻

eleanora84
23. pro 2020

Já od narození dcery (7let) chodím i s dcerkou k našim slavit domu... Letos jsem si už v lednu zamluvila s kamarádkou horskou chatu pro 10 lidi, jenže jaksi mi to asi není prano 🤣 kamarádka se navíc před týdnem rozešla s tím svým, tak bude taky u rodičů nakonec se synem. Upřímně mi to ani nijak extra nevadí, vyblbla jsem se dosyta, když jsem byla mladší, ale těch mladých mi je fakt líto a chápu, že se chtějí bavit... Tak nebo tak to omezení není šťastné, místo aby pobíhali po venku, stejně pak většinou všichni kouří venku před hospodou, tak se narve do každého bytu a baráku 10, 20 lidi a v lednu neotevrou ani omylem, protože tyhle oslavy ty čísla zvednou ještě víc než se povedlo v listopadu... 🤷‍♀️

gramar
23. pro 2020

Možná se prostě po x letech na silvesta vyleju jak váza a budu čekat co přinese nový rok... 😂

jaja01k
23. pro 2020

Mají k nám přijít známí, jedna rodina, takže bychom byli 4 dospělí, 4 děti. My jsme po covidu, takže takové setkání považuju za bezpečné, rozhodnutí nechám na té druhé rodině. Pokud bych měla pozvaných víc lidí, zruším to.

nagojka
23. pro 2020

@stastnamatka07 jsem stejneho nazoru🙂pokud to nebude naka bujara oslava kde bude sto lidi nevidim duvod proc se nesejit...domu si muzu zvat kdy chci a koho chci...take urcite nebudu travit vecer jen s pritelem u televize...🙂

keksik002
23. pro 2020

Covid nebo ne, vecr jdeme normálně spát a jen doufat že to Míšu nevzbudi, hrozne se toho boji..

hezz17
23. pro 2020

Nic, budeme doma a budu doufat, ze ten blboun nad náma nebude mit party jako kazdy vikend a extra hlasitou party jako minulý silvestr 🤕😒

gruyerre
23. pro 2020

Budem doma, uděláme si hezký den a večer, budem hrát hry a jíst

prejeta_zaba
23. pro 2020

Tady ti to nikdo veřejně nepřizná, ale stejně se většina lidí sejde u někoho v obýváku, několik rodin dohromady, už jenom když se podíváš kolem sebe, každí sousedi si pozvou buďto děti odjinud nebo nějaké kamarády, to dost lidí ani nenapadne, že vlastně nesmí ani na návštěvu. 🤷‍♀️

autor
23. pro 2020

@prejeta_zaba prave.... 😅

jakreb
23. pro 2020

Ako každý rok uz poslednych 7. Doma s deťmi o polnoci davno spime, ak tak nas zobudia petardy. 🤪🙊😝

jakreb
23. pro 2020

Btw.si sprav podla seba...Je to len o zodpovednosti každého z nas.

jakreb
23. pro 2020

@lachtanice86 To nie je o riskovani. Ale o tej zodpovednosti. Ak ma v p...ma v p...

kometkak
23. pro 2020

Obvykle jsem byli s přáteli cca 10 lidí přes noc někde, ale teď budem asi se sousedkou a hotovo.. Ale spíš to letos tak vyšlo, než kvůli koroně..

karlafolll
23. pro 2020

Doma v klidu jako každý rok. JSem zvědavá jak to bude vypadat venku. Říkám si, jestli letos konečně pes přežije silvestr bez stresu, moc bych mu to přála 🙂

martiniquest
23. pro 2020

Nijak. Neslavime ho nikdy a nebudeme ani letos

ilonne
23. pro 2020

Hm, kdo chce kam, pomozme mu tam. Pak jen nenadavejte na učitele až budeme tvrdnout doma na DV. Můžete si za to svou nezodpovednosti.

te_reza
23. pro 2020

Já ho budu slavit jako posledních 5 let, pokusím se u televize vydržet co to půjde a pak půjdu spát 😀

ilonne
23. pro 2020

Nezlobte se na mě, ale vláda vám dá možnost navštěvovat o vánoční svátky, což tu rada uživatele řeší a zase je to málo. Silvestr je jako každý jiný den v roce, tak se prostě sejdete jindy.

autor
23. pro 2020

@ilonne to budem stejne... 🤷‍♀️

autor
23. pro 2020

A ja se jen ptam... Neze to tak udelam.

m.e.l
23. pro 2020

Doufam, ze stejne jako minuly rok Silvestra prospim, je mi totiz naprosto ukradeny. . . a od doby co z petard starsi postizeny syn zvraci, skripe zubama a celkove mu je zle . . . tak Silvestr nesnasim. . . Takze doufam v klid, ktery se nam podaril i loni. . .Vecer si lehnu a rano se vzbudim. . .

ferda90
23. pro 2020

Ahojky, my budeme slavit s kamarády, budeme doma a bude nás 6. Něco zahrajeme, projime, prostě se pobavíme Ikdyz ta situace je též šílená, ale chceme prostě,, normálně,, fungovat, takže doma sami nebudeme 🙂

rnika
23. pro 2020

V kruhu rodinném ... jako každý rok ( vždy k nám jezdí manžela rodiče, nechám to na nich, zda budou chtít dorazit nebo ne).

gracinka7
23. pro 2020

Jako každý rok...
...půjdu spát 😂

autor
23. pro 2020

@ferda90 my by jsme meli byt 4-6 dospelich a 4 deti.

autor
23. pro 2020

Pardon 3 deti.

ilonne
23. pro 2020

A můžou se setkávat 2 lidi, takže sis odpověděla.

veruuu_kubesovic
23. pro 2020

Normálně s manželem a s dětmi 🙂 s manželem i dáme nějaké dobré pití, dětem dětský šampus a nachystám jednohubky a různé dobroty, k tomu veget o nějakého filmu, o půlnoci si popřejeme, pokud bude venku ohňostroj tak se na něj podíváme a jdeme spát...

Strana
z3