Silvestr. Jak budete slavit?
Ahoj zajimalo by me jak budete travit Silvestr. Zda i v 5.stupni budete treba doma s prateli apod... Dekuji za nazor.
@stastnamatka07
@tynka9 dekuji za nazor🙏🏻🙏🏻
Já od narození dcery (7let) chodím i s dcerkou k našim slavit domu... Letos jsem si už v lednu zamluvila s kamarádkou horskou chatu pro 10 lidi, jenže jaksi mi to asi není prano 🤣 kamarádka se navíc před týdnem rozešla s tím svým, tak bude taky u rodičů nakonec se synem. Upřímně mi to ani nijak extra nevadí, vyblbla jsem se dosyta, když jsem byla mladší, ale těch mladých mi je fakt líto a chápu, že se chtějí bavit... Tak nebo tak to omezení není šťastné, místo aby pobíhali po venku, stejně pak většinou všichni kouří venku před hospodou, tak se narve do každého bytu a baráku 10, 20 lidi a v lednu neotevrou ani omylem, protože tyhle oslavy ty čísla zvednou ještě víc než se povedlo v listopadu... 🤷♀️
Možná se prostě po x letech na silvesta vyleju jak váza a budu čekat co přinese nový rok... 😂
Mají k nám přijít známí, jedna rodina, takže bychom byli 4 dospělí, 4 děti. My jsme po covidu, takže takové setkání považuju za bezpečné, rozhodnutí nechám na té druhé rodině. Pokud bych měla pozvaných víc lidí, zruším to.
@stastnamatka07 jsem stejneho nazoru🙂pokud to nebude naka bujara oslava kde bude sto lidi nevidim duvod proc se nesejit...domu si muzu zvat kdy chci a koho chci...take urcite nebudu travit vecer jen s pritelem u televize...🙂
Covid nebo ne, vecr jdeme normálně spát a jen doufat že to Míšu nevzbudi, hrozne se toho boji..
Nic, budeme doma a budu doufat, ze ten blboun nad náma nebude mit party jako kazdy vikend a extra hlasitou party jako minulý silvestr 🤕😒
Budem doma, uděláme si hezký den a večer, budem hrát hry a jíst
Tady ti to nikdo veřejně nepřizná, ale stejně se většina lidí sejde u někoho v obýváku, několik rodin dohromady, už jenom když se podíváš kolem sebe, každí sousedi si pozvou buďto děti odjinud nebo nějaké kamarády, to dost lidí ani nenapadne, že vlastně nesmí ani na návštěvu. 🤷♀️
@prejeta_zaba prave.... 😅
Ako každý rok uz poslednych 7. Doma s deťmi o polnoci davno spime, ak tak nas zobudia petardy. 🤪🙊😝
Btw.si sprav podla seba...Je to len o zodpovednosti každého z nas.
@lachtanice86 To nie je o riskovani. Ale o tej zodpovednosti. Ak ma v p...ma v p...
Obvykle jsem byli s přáteli cca 10 lidí přes noc někde, ale teď budem asi se sousedkou a hotovo.. Ale spíš to letos tak vyšlo, než kvůli koroně..
Doma v klidu jako každý rok. JSem zvědavá jak to bude vypadat venku. Říkám si, jestli letos konečně pes přežije silvestr bez stresu, moc bych mu to přála 🙂
Nijak. Neslavime ho nikdy a nebudeme ani letos
Hm, kdo chce kam, pomozme mu tam. Pak jen nenadavejte na učitele až budeme tvrdnout doma na DV. Můžete si za to svou nezodpovednosti.
Já ho budu slavit jako posledních 5 let, pokusím se u televize vydržet co to půjde a pak půjdu spát 😀
Nezlobte se na mě, ale vláda vám dá možnost navštěvovat o vánoční svátky, což tu rada uživatele řeší a zase je to málo. Silvestr je jako každý jiný den v roce, tak se prostě sejdete jindy.
@ilonne to budem stejne... 🤷♀️
A ja se jen ptam... Neze to tak udelam.
Doufam, ze stejne jako minuly rok Silvestra prospim, je mi totiz naprosto ukradeny. . . a od doby co z petard starsi postizeny syn zvraci, skripe zubama a celkove mu je zle . . . tak Silvestr nesnasim. . . Takze doufam v klid, ktery se nam podaril i loni. . .Vecer si lehnu a rano se vzbudim. . .
Ahojky, my budeme slavit s kamarády, budeme doma a bude nás 6. Něco zahrajeme, projime, prostě se pobavíme Ikdyz ta situace je též šílená, ale chceme prostě,, normálně,, fungovat, takže doma sami nebudeme 🙂
V kruhu rodinném ... jako každý rok ( vždy k nám jezdí manžela rodiče, nechám to na nich, zda budou chtít dorazit nebo ne).
Jako každý rok...
...půjdu spát 😂
@ferda90 my by jsme meli byt 4-6 dospelich a 4 deti.
Pardon 3 deti.
A můžou se setkávat 2 lidi, takže sis odpověděla.
Normálně s manželem a s dětmi 🙂 s manželem i dáme nějaké dobré pití, dětem dětský šampus a nachystám jednohubky a různé dobroty, k tomu veget o nějakého filmu, o půlnoci si popřejeme, pokud bude venku ohňostroj tak se na něj podíváme a jdeme spát...

A ty ohnostroje me taky serou... 😓dcera je miluje🤣🤣