icon

Tátovy šedesátiny, co jste pořizovali?

krisavokmada
24. lis 2017

Zdravím všechny a prosím o radu. Tátovi je za par týdnu 60 a vůbec si nevíme rady s darem. Chtěli jsme pořídit lístky na oblíbenou kspelu, ale bohužel termín je už teď a dopředu jsme nechtěli dar dávat. Jiná legenda příští rok nebude, takže kultura tohoto typu je pase.
Poradíte někdo co jste porizovali? Děda (táta) je sportovec, se smyslem pro humor, inteligentní a aktivní chlap. Rádi bychom něco originálního, ne žádný extra adrenalin jako je skok padákem a tak.... předem dík za pomoc Kiki

mikiva
24. lis 2017

Mam to podobne, tata ma v prosinci 70. Je to celkem cestovatel, ale rad si po tom vsem vorazi 🙂 Tak jsem mu koupila masaze v osvedcenem thajskem salonu, bude mit i na vyber. Jeste zvazuju solnou jeskyni, at trochu potrenuje imunitu. Nebo polarium, to je takove akcnejsi 🙂 Jo chlapi, tem se blbe vymejsli...
Ale jestli tu padne nejaky extra zajimavy napad, tak si ty masaze klidne necham pro sebe 😝

hanih
24. lis 2017

@krisavokmada Masáže jsou dobrý nápad 🙂 My jsme tátovi k padesátinám dávali pobyt pro dva v lázních Jeseník se zaplacenými procedurami. Naši jsou vášniví turisti, tak jsme při rezervaci procedur dbali na to, aby měli některé dny volné a mohli je využít k turistice. Byl to sice dárek k tátovým narozeninám, ale vlastně byl pro oba rodiče 🙂 Nebo zkusit nenápadně zjistit, jestli není něco, co si vždycky chtěl zkusit. Já už třeba vím, že až bude manžel slavit nějaké jubileum, dostane ode mně jako zážitkový dárek bagrování, protože vím, že by to chtěl zkusit, a taky vždycky, když ho naštvou v práci, říká, že měl být bagristou a měl by klid 😀 U nás jsou třeba oblíbenými dárky poukazy do lepších restaurací, na steak apod. Nebo mě napadá zajistit mu zájezd někam, kam by se rád podíval (nemusí to být nutně od cestovky, ale zajistit a zaplatit letenky a ubytování). Už mě nic dalšího nenapadá. Pro chlapi se vymýšlí hůř, než pro ženy, tam je to o moc jednodušší 🙂

krisavokmada
autor
25. lis 2017

@mikiva , prave, děda taky rad cestuje, ale abychom kupovali zájezd, nebo tak něco, na to nemáme .... masáže nejsou špatný, ale taky trochu klasika a nevím jestli jako chlap to tolik ocení.... snad ještě něco vymyslime 🙂

krisavokmada
autor
25. lis 2017

@hanih jo restaurace taky dáváme, proto jsme chtěli k těm kulatinam něco extra, ale vzhledem k tomu, ze zadnej bagr nemáme v záloze, tak asi holt zůstaneme u toho, na koupi letenek do exotiky, kam rad jezdí, je mimo naše možnosti .... je to fakt, s chlapama je problém 😉

malinkaelinka
25. lis 2017

Jak bylo psáno výše, taky jsem dala tátovi k padesatinam pobyt v lázních, ale v pivních 🙂 naší miluji pivo 🙂 a nakreslila jsem mu k tomu velmi jednoduchý a vtipný komiks, jak dostává poukaz, jak tam s mamkou jedou, jaké procedury je čekají a jak se mu tam bude líbit. Úspěch to mělo obrovský 🙂 pivní koupel s neomezenou konzumaci prý neměla chybu 🙂 navíc jsem zvolila lokalitu, kde to naší neznají, takže to spojili s vylety... mamku jsem k padesatinam vzala do Chorvatska na dámskou jízdu a taky to byla bomba 🙂 osobně nemám ráda věcné dary, ani dávat ani dostávat, mám ráda dárky, které se dají spotřebovat nebo právě zážitky a služby 🙂 ještě mě napadá nějaký typ permanentky - do sauny, bazénu, nějaké oblíbené cvičení...

krisavokmada
autor
25. lis 2017

@malinkaelinka super díky za tip, jaké lázně to byly?

malinkaelinka
25. lis 2017

@krisavokmada Kutná Hora