Co všechno jste pořizovaly pro sebe v těhotenství?

claire07
2. říj 2016

Ahoj holky,

jsem poprvé těhotná a tak by mě zajímalo, co všechno jste si pořizovaly pro sebe v těhotenství. Napadá mě těhotenský těhotenský bezpečnostní pás do auta, samozřejmě nějaké těhu oblečení a dál?
Budu moc ráda za každou Vaši vychytávku 🙂
Díky Kl.

trrr
2. říj 2016

Ahoj ja pas nekupovala davala si normalni pod brisko,krem na brisko,tehu obleceni,vytaminky,jidlo 😂,a pak spis veci pro mrne

sara84
2. říj 2016

Pas jsem nemela, tehu vitaminy u druheho vzdy vyblila. Co se obleceni tyka,tak 2x rifle
Jedny cerne do.prace a par vetsich halenek/ tricek. Tot vsjo...neni treba utracet za vse mozne, co vyrobci nazvou nezbytne pro maminky..

sinkosasa
2. říj 2016

Taky jsem prvně těhu.
Vytamíny mi doporučila dr., taky mi leží na skříňce, bliju. Mám chytré miminko, kdyby si chtěla....
Mám jedny kalhoty těhu (dobrý výběr HM), pak 2 klasické legíny a 3 těhu trička (1HM, 2x Tchibo). Zatím bylo teplo, chodila jsem v normálních šatech, až se ochladí, dám na těhu tričko svetr na rozepínání, nechám rozepnutý. To samé s bundou.
Taky nechci utrácet.

lajla
2. říj 2016

Pokud často řidia či jezdis autem,pas super věc,s normálním se to nedá srovnat
Oblečení bych řešila podle toho jak budete růst
Kojící polštář
Přírodní mazadlo na záda a nohy

msimankova
2. říj 2016

Milovala jsem tehotenske kalhoty, jedla jsem kyselinu listovou special - rano, vecer spatny na curani 🙂 , jinak si nic specialniho nevybavuju. Ale sezrala jsem ohromne mnozstvi jogurtu Krajanka a jak tak koukam na malou, byla to skvela investice 🙂 Kdyz uz jsem chtela mit pocit, ze se chovam spravne tehotne a hnizdim, delala jsem zasoby vlhcenych ubrousku, plenek a tak.

kekulice
2. říj 2016

Pás do auta určitě, pokud jezdíš často, používala jsem v obou těhotenství a jsem moc ráda, je to bezpečnější a pohodlnější. Jinak jsem vitamíny nebrala, to mi přišlo jako tahání peněz z kapsy. Oblečení jen pár kousků - nejlepší investice byla dobrá podprsenka, ideální kojící a pak na břicho balzám od Motherlove. Celkově jsem dost utratila do pěstící kosmetiky a olej na hráz atd. - pokud budu někdy těhotná, tak to udělám znova. Bylo to uklidňující a hodně mi to ulevilo od napínání kůže. Taky jsem ještě utratila za kvalitní boty.

jipe
3. říj 2016

pás do auta jsem neměla, ale jezdila jsem jen jako spolujezdec, kojící polštář - bez toho bych se nevyspala, krém na břicho - měla jsem elastique a ani jedna strie, přestože v pubertě mi totálně popraskal zadek, když jsem přibrala, tak jsem se bála, že k tomu mám předpoklady. Rodila jsem v létě, takže z oblečení - 2x těhu rifle, jedny rifle do gumy, dvě sukně, dvoje šaty, jedno triko, prodlužovací pás a jinak jsem si vystačila se svými delšími tričky a halenkami. Za sebe doporučuju značku jožánek a zdejší bazar. Vitamíny jsem teda taky jedla, moje strava není úplně vzor zdravého stravování

killi
5. říj 2016

Pás jsem neměla, ale autem jsem jezdila až do porodu. Jíme velmi zdravě, tak jsem brala jen kys. listovou a z oblečení legíny, těhu ryfle, triko, halenky a svetr. Bundu na zimu jsem měla půjčenou a krém na strie.

veverun
5. říj 2016

Ahoj, já jsem si u druhého těhotenství udělala radost a pořídila jsem si mexickou bolu. Nic "potřebného", prostě jsem se do ní zamilovala. Vím, že bych ji měla správně dostat, ale to bych se nedočkala, kolem mě by to nikoho nenapadlo, protože to neznali. No a dcera ji teď nosí někdy sama, říká tomu "cinkátko" 🙂
Pro ty, které nevědí, co je bola - je to ozdoba pro těhotné, kulička, ve které je minixylofon, při pohybu jemně zvoní. Od určité doby tento zvuk miminko vnímá přes břišní stěnu maminky.

lauraf
5. říj 2016

Kyselinu listovou prvni trimestr, jedny tehu rifle, zbytek jsem odchodila s obyc "boyfriend", jedno tehu triko (měla jsem snad 2x na sobe), jinak svoje delsi trika, resp. dlouhé tílka a na to cokoli. Zadne kremy jsem nepouzivala, kojici polstar nemam dosud... Jediny, co bych koupila znovu a klidne za dvojnasobnou cenu je Anibal :D porodit skoro 4kg macka a druhy den sedet v tureckem sedu a za 2 dny si pripadat spis jak po drsnejsim sexu, nez po porodu je k nezaplacení. 😉

luckapol
5. říj 2016

Já jen vitamíny a krém na strie.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru