Jen hluboký kočárek, pořizovaly jste? Kde?

spojka2
7. čer 2016

Holky jdu do k vám pro radu. Chtěla bych pořídit jen hluboký kočárek s možnosti připojení autosedačky ale všude naražím jen na trojkombinace. Líbí se mi větší kočárky typu riko nano ale sporťaky mají otřesné a taky moc nevěřím PL. Pořizovala jste některá jen hluboký kočárek a kde? Za vaše recenze, fotky a rady budu moc ráda!!

ajka198
8. čer 2016

já jsem měla jen hluboký kočárek od značky Dorjan. Je to sice polské, ale byla jsem moc spokojená. Nebylo k tomu ani vajíčko ani sporťák. Trojkombinaci jsem dokoupila zvlášť z druhé ruky, ale používala jsem z toho jen vajíčko a sportovní verzi až od 11. měsíce. Jinak jsem pořád vozila v hluboké.

spojka2
autor
8. čer 2016

A do podvozku dorjjan se dá dosadit vajíčko?

ellynka30
8. čer 2016

Koupila jsem hluboky kocar Inglesina - maximalni spokojenost ! a k tomu jsem prikoupila vajíčko z druhé ruky, pasuje do podvozku bez jakychkoli adapteru, takze kdyz nekam jedeme, bereme jen podvozek ;)

bonulinka
8. čer 2016

Kdo má hlubokou Inglesinu ( mám pocit, že je to Sofia ), tak si jí chválí. Máme Inglesina Magnum a také jsem spokojená, ale kupovala jsem tam vložnou tašku. Hluboká korba by byla lepší, obzvlášť pro podzimní miminko.
Teď jsme ještě kupovali golfky Inglesina Zippy - jsou od 6 měsíců a taky spokojenost 🙂.

helen_h
8. čer 2016

@spojka2 Ano, měli jsme též Dorjan, i když trojkombinaci a když se cvakne do podvozku adaptér, lze na něj nasadit vajíčko (autosdedačku - buď jejich, nebo prodávali i adaptéry na jiné, myslím třeba Maxi Cosi).

hojda
8. čer 2016

Zkus mrknout na Teutonia, ty ti prodají co budeš chtít, třeba jen podvozek🙂, takže si to můžeš poskladat sama. Klasický kočárek mají elegance.

ajka198
8. čer 2016

@spojka2 to asi záleží, jak který podvozek. Já jsem to ani nezjišťovala, protože mi se nelíbí přenášení dítěte ve vajíčku. Vždy jsem vajíčko nechávala v autě a dítě nesla na rukou.

zarecna
8. čer 2016

Mam klasicky hlboky kocik Inglesina Sofia a MILUJEM HO NAJVIAC. Je odpruzeny, prejde cokolvek, maly tam bol do 8 mesiacov a nasledne ho mame dodnes na terase a spi tam poobedny spanok, ked je pekne a vojde tam a este ma aj rezervu a to ma uz 10,5 mesiaca. Uz sa tesim az v nom budem vozit dlasie deti. Autosedacku mame zatial vajicko, maly este nema 9 kil a ci sa da nastoknut na kocik som nezistovala, lebo ja som zasadne proti vozeniu deti v autosedacke, ale viem, ze inglesina mala autokit, teda ja ho mam aj doma a vanicka sa da pouzit ako lezacia autosedacka...do cca 6 mesiacov. Maleho sme tak viezli z porodnice a ked bol uplne mimino, ze cestu v aute spal.

spojka2
autor
8. čer 2016

Tak co jsem teď projížděly vaše typy (mooooc děkuju) nejvíce me zatím asi zaujal ten dorjan jen na něho všude natrefuji v trojkombinaci 😖

pajinkal
8. čer 2016

Ahoj, já mám Cam Linea Sport, prodává se jen hluboký houpací, zatím tedy ještě prcek není na světě, ale věřím že s ním budu spokojená.

rousse
8. čer 2016

@spojka2 já si myslím, že pokud zajdete na prodejnu kočárků, tak vám určitě od Dorjanu prodají i jen hluboký - teda alespoň já jsem to tak viděla u nás, když jsme kupovali kočárek - měli tam vystavené i Dorjany jako samotný jen hluboký.... ale jen vás upozorním, Dorjan je opravdu těžký. Řeším na potenciální druhé stejný problém (chci jen hluboký s co největší korbou - sporťák máme suprový zvlášť) a bydlíme na kopci tzn. 2x denně šlapat náš krpál, takže čím lehčí kočár tím líp. Náš kopec jsem šlapala s Dorjanem od kamarádky (její malý měl tehdy 7 měsíců) a můžu říct, že jsem u toho málem vyplivla duši🙂

spojka2
autor
8. čer 2016

A riko nano nevíte jestli se dá poŕidit jen hluboký? A mate s nim některá zkušenost? Četla jsem v jedné diskuzi tady ze moc kvality nepobral

jipe
8. čer 2016

abc design prodává taky všechny díly zvlášť (alespon u některých typů určitě), ale korbička není moc velká, na nacvaknutí vajíčka se dají přikoupit adaptéry (využíváme vpodstatě jen na nákupy). Každopádně kočárek je lehoučký.

jipe
8. čer 2016

@ajka198 jen pro zajímavost..proč se ti nelíbí přenášení ve vajíčku? Já tak malého tahala půl roku do sklepa, kde máme kočárek, protože v náručí jsem se po schodech bála, pak už byl moc těžký. Na kočárek to cvakáme vvýjimečně, jen na nákupy

ajka198
8. čer 2016

@jipe připadá mi to strašně neosobní a nelíbí se mi, že takové malé miminko, které by mělo být v náručí u maminky, tak je odloženo "v koši". Není neobvyklé vidět, když maminka či rodiče sedí u stolu (třeba v kavárně apod) a děťátko je na zemi ve vajíčku. Navíc miminko váží tři, čtyři, pět kilo, kdežto sedačka je těžká jako prase 😅
Ale to je prostě můj osobní názor.

spojka2
autor
8. čer 2016

A koracek Jedo? Dá se taky kombinovat. Zkušenosti?

pe_ma
8. čer 2016

my koupili bexa line classic, jako trojkombinaci, ale počítám jen s hlubokým, proto sem chtěla něco do max 10tis a to mi povedlo 🙂

slunea
8. čer 2016

Já nakonec pořídila Bébécar Stylo tady na bazaru, jen hluboký. Je hezký a houpací a má velká kola, která ale jdou trochu natáčet 🙂 Jak se s ním bude jezdit v praxi ale ještě čekám. Vajíčko na něj pasuje jen to jejich. Zvažovala jsem i českou značku Patron, tam taky člověk může koupit každý díl zvlášť.

buryk
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alcaka
15. čer 2016

@zarecna ahoj mohla bych poprosit vice info o inglesina sofia rozmery jaky mas model,jestli i jejich autosedacku a dalsi prislusenstvi. Budeme mit zimni miminko a tento kocarek se nam velmi libi. Dekuji moc.🙂

hojda
15. čer 2016

@ajka198 A když spí, tak jsi ho budila a brala z vajíčka?

ajka198
15. čer 2016

@hojda jj, jenom jednou jedenkrát jsem vzala celé vajíčko, ale jak jsem s tím kymácela, tak se stejně probudil.

zarecna
15. čer 2016

@alcaka jasne, vecer ti napisem IP.

hojda
15. čer 2016

@ajka198 V tohle vidím právě výhodu, že když dítě spí, tak ho nacvakneš na podvozek a nemusíš ho budit, jinak samotné vajíčko jsme moc nevyužívali, jen v autě a právě, když dítě v autě usnulo,tak aby se nemuselo budit.

ajka198
15. čer 2016

@hojda jako jo, dát ho na podvozek a někam jet rychle něco vyřídit, to se mi zdá ok. Ale my jsme tohle nevyužívali. Navíc jsem s malým autem jezdila minimálně, do města jsem jela vždy busem s kočárem. Mi se ale nelíbí to, jak je to dítě ve vajíčku nošeno (jak taška) nebo stojí někde "odložené" na zemi. Podvozek je ok.

hojda
15. čer 2016

@ajka198 Taqk samotné vajíčko jsem nikde netahali, snad jen na krmení u babiček, když nebylo křešílko. Jinak párkrát s podvozkem právě, když mimčo spalo.

buryk
20. čer 2016

@alcaka Ahoj, já mám perfektní zkušenost s Inglesinou Magnum - kočárkem a autosedačkou, mohu vřele doporučit - měli jsme na obě děti (je velký, prostorný a úúúžasně houpací a lehoučký).

lenini86
21. čer 2016

@bonulinka Mohu se zeptat, kde jste koupili Inglesina Magnum? Na internetu jsem našla jen doprodej červeného kočárku, tak jsem si říkala, jestli je nepřestali vyrábět. Děkuji

bonulinka
21. čer 2016

@lenini86 Koupili jsme ji přes mimibazar. Prakticky jako nová za 5000 Kč i s autosedačkou.

lenini86
21. čer 2016

@bonulinka Děkuji 🙂