icon

Hmotná nouze na nedoplatek elektřiny?

waisinka
17. led 2018

Ahoj ženy . Jsem matka samoživitelka jednoho syna . Dnes nam došla faktura za vyuctovani za cely rok .. musime doplatit 40000 ano čtete dobře 40000 😔 topime elektricky ale ne moc vetsinou jen v jednom pokoji a to jen parkrat za den . Abych ušetřila .. no teď vidim jak jsem ušetřila 😫 nevim jestli není chyba nekde ve faktuře ale minuly rok to bylo 20000 :/ .. mela jsem stary elektromer a jelo to 24hodin na zvyseny tarif jelikoz novy elektromel stal 15000 tak jsem na něj ušetřila az minulý mesic .
Nevím kde takovou castku vzit :( kdyz mam rodicak 3800 kc .. myslite ze hmotna nouze trosku pomuze ?? Beru i prispevek na bydleni ale minuly rok jsem dostala jen 1500 na nedoplatek 20000 takze myslim ze tenhle rok to bude uplne stejne . Predem se omlouvam za chybny text ale jsem porad v soku z toho dopisu

Zalohy poctive platim kazdy mesic 1000kc
Děkuji za jakoukoliv radu .

Strana
z8
ivuska1986
20. led 2018

@mili_ilim_ilmi vim, ze je to cislo 10,ale nepamatuju si rok, zdali 2015??? Ani nevim, zdali je volne ke stazeni... byla jsem z oboru, tak jsem ji mela k dispozíci.

vega5
26. únor 2018

Obrať se na státní podporu. Aby pomohli s bydlenim atd..

vega5
26. únor 2018

Ta cena je divná.. pozvi si někoho, kdo to prověří. Navíc vzít v uvahu ty vedra v létě...

terezapetrova
27. únor 2018

@waisinka kdyz mas tak strasnou nouzi proc bydlis s jednim ditkem v baraku, ktery "nejsi schpna" vytopit?

marketa11112
27. únor 2018

tak jakpak jsi dopadla? vyresila jsi to? drzim palce..

shortyy
14. únor 2020

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné že za celý rok nám přišlo vyúčtování za elektřinu 45 000 Kč když topíme ve 2 pokojích a sem tam to vypínáme.

kami1984
14. únor 2020

@shortyy opisujes si každý měsíc stav elektroměru? Může to být velký odběr, černý odběr, chybný odečet..

petrasipkova1
14. únor 2020

A jaké mate zálohy ?

dandaa
14. únor 2020

@shortyy bydlíte v domě? Bytě? Jak velkém? Topeni elektrokotel, přímotopy? Energetickou třídu nemovitosti víte? Zálohy máte jaké a tarif?

knuffel
14. únor 2020

@shortyy Ano, možné to je.

nat
14. únor 2020

@waisinka nezlobte se na me ale proc si rovnou nezavolate na socialku???Tam Vam to reknou uplne presne a jednoznacne a nemusi tu vznikat hlavne dohady.A jeste se Vas zeptam,proc mate pocit ze by Vam socialka mela doplacet nebo platit penize za vasi spotrebovanou elektriku??Neni to mysleno zle,ale zajimame to 🙂 Kdyz bydlite v baraku tak treba sehnaz levnejsi bydleni v byte nebo tak,moznosti je spousty 🙂

petrasipkova1
14. únor 2020

@nat to je z roku 2018 🙈

shortyy
14. únor 2020

Zdravím, je to už vše v pořádku blbě to sečetly.

journals
14. únor 2020

@nat Diskuze je stará a paní má určitě vyřešeno. Aspoň předpokládám, že člověk který nosí oblečení od Hilfigera, CK a Karla má i na zaplacení svých nákladů a topení 🙂 🙂 🙂

letalnica
14. únor 2020

@journals A sociální dávky na kdeco. Takovým nosím zelené pruhy 🙂 🙂

Strana
z8