Hmotná nouze na nedoplatek elektřiny?
Ahoj ženy . Jsem matka samoživitelka jednoho syna . Dnes nam došla faktura za vyuctovani za cely rok .. musime doplatit 40000 ano čtete dobře 40000 😔 topime elektricky ale ne moc vetsinou jen v jednom pokoji a to jen parkrat za den . Abych ušetřila .. no teď vidim jak jsem ušetřila 😫 nevim jestli není chyba nekde ve faktuře ale minuly rok to bylo 20000 :/ .. mela jsem stary elektromer a jelo to 24hodin na zvyseny tarif jelikoz novy elektromel stal 15000 tak jsem na něj ušetřila az minulý mesic .
Nevím kde takovou castku vzit :( kdyz mam rodicak 3800 kc .. myslite ze hmotna nouze trosku pomuze ?? Beru i prispevek na bydleni ale minuly rok jsem dostala jen 1500 na nedoplatek 20000 takze myslim ze tenhle rok to bude uplne stejne . Predem se omlouvam za chybny text ale jsem porad v soku z toho dopisu
Zalohy poctive platim kazdy mesic 1000kc
Děkuji za jakoukoliv radu .
Ta cena je divná.. pozvi si někoho, kdo to prověří. Navíc vzít v uvahu ty vedra v létě...
@waisinka kdyz mas tak strasnou nouzi proc bydlis s jednim ditkem v baraku, ktery "nejsi schpna" vytopit?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné že za celý rok nám přišlo vyúčtování za elektřinu 45 000 Kč když topíme ve 2 pokojích a sem tam to vypínáme.
@waisinka nezlobte se na me ale proc si rovnou nezavolate na socialku???Tam Vam to reknou uplne presne a jednoznacne a nemusi tu vznikat hlavne dohady.A jeste se Vas zeptam,proc mate pocit ze by Vam socialka mela doplacet nebo platit penize za vasi spotrebovanou elektriku??Neni to mysleno zle,ale zajimame to 🙂 Kdyz bydlite v baraku tak treba sehnaz levnejsi bydleni v byte nebo tak,moznosti je spousty 🙂

@mili_ilim_ilmi vim, ze je to cislo 10,ale nepamatuju si rok, zdali 2015??? Ani nevim, zdali je volne ke stazeni... byla jsem z oboru, tak jsem ji mela k dispozíci.