Svěření dítěte do péče. Mám u soudu šanci uspět?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mám nějakou šanci uspět u soudu.
Když synovi byl rok byl svěřen do péče otce po domluvě.
Teď je synovy skoro 5 let a nemá povinnou školní docházku ani praktického lékaře. O syna se stará jeho babička a otec na něj kasle ten zná jen diskotéky a kamarády.
Já souhlasila se svěřením jelikož psychicky jsem ze všeho byla špatná a vím,že bych výchovu nezvládla.
Jelikož o všech těchto nových informací mě informoval ospod hned jsem podala návrh na svěření do péče.
Neměla jsem ani tušení co se děje jelikož my syna zakazují vídat.
Teď mám dalšího syna 1 rok a vše máme v pořádku syn má vlastní pokoj plno hraček a všeho dost
Děkuji moc za odpovědi
@suzanna123 Jestli si myslis ze jsi lepsi, kdyz mi tady uz cca 10 hodin neustale nadavas a nerespektujes ani to, ze ti rikam, at mi das uz svatek, tak jsi na omylu. Fakt uz se na to vyser, bud tak laskava. Vsichni uz tvuj nazor na mou osobu zname, mne je u zadku, nektere damy souhlasi, ale snad tu nikdo neni uplne retardovany, ze by to musel od tebe cist opakovane. Proste konec. Pochop to uz.
@marimanta Nahlaseno.
@lichozroutsudy copak, vlastní medicína nechutná?
@klokanka31 nevím, oni se nevykašlali, děti byly odebrané. S mámou se stýkají, ale zatím nejsou schopné to vidět reálně, navíc mladší je díky alkoholu postižené, takže nechápe celkově nic. S oběma je to těžký, takže co bude, si vůbec netroufnu odhadnout... Ale pro jejich identitu je přítomnost matky v životě důležitá. 🙂
@lichozroutsudy moc nechápu proč nahlašuješ druhé když se sama moc slušně nevyjadřuješ
@marimanta No tak ono to vyjde na stejno jestli se rodiče vykašlou nebo jsou děti odebrané. V každém případě ti rodiče dětem ublížili nejvíc jak mohli. Za tohle bych dávala kriminál. A tobě klobouk dolů 👍
@bara88
@suzanna123 Myslim, ze i hadka ma sve hranice. To, co jsme si tu rekly doposud, je takove pekne konske postuchovani, nic extra. Vazne me to netankuje a pri vsi ucte, zitra si vjedete do vlasu i vy, co si tu dnes notujete. Naprpsty evergreen MG, zazila jsem to tu mockrqt i jako cisty pozorovatel. Ale to, co jsem nahlasila, bylo za hranou. A pokud myslite vazne to, co tu celou dobu rikate, mely byste to naprosto jasne videt. A pokud ne, tak gratuluji k dokonalemu pozerstvi.
@lichozroutsudy kriminal? A tobě bych přála pořádně nakopat prdel protože se tu angažujes i když se tě nikdo na názor neptal!
@lichozroutsudy radši si jdi dát pivíčko na uklidnění🤣🤣a pro tvé info mam schválenou ode dneška předběžnou péči proto jsem tak špatná matka no🤣🤣a patřím do kriminálu ty chytrolineee
@neznamaosoba123
@lichozroutsudy ti o kriminále nic nepsala to jsem byla já 😃
@klokanka31 Ale @lichozroutsudy to psal taky, vy jste jedna za osmnact, druha bez dvou za dvacet 😂😂
@orchidis Já zírám 😶❤️
@neznamaosoba123 Vtip je v tom, ze jsi proste sve dite poskodila tim, jak jsi se o nej nestarala. Ale vzhledem k tvemu projevu je asi jasne, ze proste nemas kapacitu na to, abys pochopila, jak moc jsi mu ublizila tim, kde jsi ho nechala. Momentalne na pivo nemam cas, sedim na hodine a snazim se soustredit. Kazdopadne doufam, ze se budes o sve deti konecne starat poradne a doufam, ze tvuj soucasny samstr nebude stejne hovado. Ne kvuli tobe, t, jyi mi ukradena, ale kvuli tem detem, ktere nemohou za to, jak velkym pitomcum se narodi.
Hezky vecer.
@lichozroutsudy Tak snad sis ulevila a das uz vsem pokoj 🙏
@neznamaosoba123
Drahousku,ty ses ale ptala na nazor vsech na tomhle foru momentem zalozeni diskuze takze tezko muzes ted tvrdit,ze ses lichozrouta na jeji nazor neptala
@neznamaosoba123 Nešpiň se s nima. Udělala jsi mnoho chyb. Kdo ne. Neplýtvej energií a jeď. Kluk potřebuje mamku. Silnou a zdravou mámu. Ospod, advokát PRO BONO, psychoterapeut, sociálka, neziskovka. A po krůčcích. Vymoci si návštěvu, výlet. Toto je důležité. Aby si nemyslel, že jsi ho opustila, že ho vlastní máma nechce. Blběny neřeš. Potřebuješ sílu jinde. Tvůj syn potřebuje mámu a zázemí. Jako každé dítě. Držím vám palce ❤.
@neznamaosoba123 Neber si tady ty řeči k srdci, každá z těch co Tě tu soudí, nemá ani potuchy, jak by se na Tvem miste zachovala. Ať vám to se synkem dopadne jak nejlepe to jde. ❤️
@orchidis
Ale ona ho opustila na nekolik let.A najedou si chce hrat na super mamu.😂
@lichozroutsudy jistě, další dny můžu s někým jiným nesouhlasit. S tebou to není o jiném názoru, ale o tom, že jsi se tu po zakladatelce vozila jak na koze a nejen ji bezdůvodně urážela a pokoušela se zastrašit. Ve chvíli, kdy se vítr obrátil, se rozčiluješ, co si na tebe kdo dovoluje a nahlašuješ. Typické chování šikanujích. Přečti si ty hnusy, co jsi tu střílela ty - v tom a počtu vulgarit tě tu nikdo netrumfne.
@ai30 Ty blaho, ja vam tady rikam uz asi od dvou od odpoledne, ze mi mate uz dat svatek. A vy me neustale oznacujete a mate porad potrebu mi opakovat to same. Cili mi nadavat. A ted pises, ze snad uz dam pokoj? Vidis si na tu klavesnici fakt dobre? Myslis si, ze jsi lepsi nez ja, kdyz me tu vysiras x hodin v kuse uplne zbytecne? Ja mela fakt dost narocny den a presne proto uz bych se sem nevracela, ta debata me krute nebavi a bere mi cas, ktery potrebuji venovat necemu uplne jinemu. Dulezitejsimu nez jsi ty, tady maddame matka roku a dalsi z vas. Proste jsem si k tomu rekla sve, o zakladatelce si budu myslet sve i pres vase neustalou snahu mi rici, ze ona je ok a krava jsem ja.
Kazdopadne fakt doufam, ze tohle uz bude konec. Ja jsem zrusila zasilani oznameni, proste me to otravuje uz. A vy prestante zit online a bezte se take venovat necemu v realu, treba sobe ci rodine. Ale proste bezte delat neco smysluplneho.
@suzanna123 🤦♀️
@lichozroutsudy Tvl od tebe to teda sedi 😂😂😂 To konecne vypni, nez ti praskne cevka.
@ai30 Take te mam rada. Pac.
@neznamaosoba123 špatná matka si proto ,že si na něj pět let kašlala
@lichozroutsudy 🤣🤣🤣
@lichozroutsudy tebe to otravuje ale od rána tu píšeš slohy
@bara88 proto mám schválenou předběžnou péči tleskám ti
@neznamaosoba123 a co si dělala pět let?

@marimanta Co jsem koukala na tvůj profil tak jsi pěstounka? Myslíš si že až děti vyrostou, až pochopí že se na ně rodiče vykašlali, že s tím budou úplně v pohodě?