icon

Zápisy do 1. třídy. Co říkáte na to, že jsou letos tak brzy?

klokanka31
3. pro 2025

Co říkáte na to, že letos jsou zápisy do 1.tříd tak brzo? My jdeme už v pátek 😮

Strana
z2
xxx3d
6. pro 2025

jak to vzala dcerka?
máš teda z prdele smůlu a ona s tebou na ty před a školní věci.
přeji, až ji neopouští nadšení a ať to v lednu klapne na jedničku s hvězdičkou.
🌹

klokanka31
autor
6. pro 2025
@xxx3d

jak to vzala dcerka?
máš teda z prdele smůlu a ona s tebou na ty před a školní věci.
přeji, až ji neopouští nadšení a ať to v lednu klapne na jedničku s hvězdičkou.
🌹

@xxx3d Nic moc, byla pěkně zklamaná. Zástupce jí při odchodu říkal že se na ni budou těšit v tom lednu, ale ona naštvaně zabručela "jo", a bylo vidět že jí to mrzelo...A ještě jak zástupce dal nahlas telefon jak volal ředitelce, tak Eliška slyšela jak byla nepříjemná. Pak říkala venku, že je ředitelka stejná jak ta ze školky v našem městě. A má bohužel pravdu. Já nevím proč u nás nemůžou být příjemní lidi... 😡 A kdyby aspoň řekla že se omlouvá, že došlo z jejich strany k pochybení, tak neřeknu ani popel. Ale dělat idioty z nás, to prostě naštve.

xxx3d
6. pro 2025

hm, to mě mrzí.
a přitom, jak píšeš, stačila jedna pitomá věta začínající omluvením se
tak ať je ten leden skvělej.

eviicka
6. pro 2025
@klokanka31

@xxx3d Nic moc, byla pěkně zklamaná. Zástupce jí při odchodu říkal že se na ni budou těšit v tom lednu, ale ona naštvaně zabručela "jo", a bylo vidět že jí to mrzelo...A ještě jak zástupce dal nahlas telefon jak volal ředitelce, tak Eliška slyšela jak byla nepříjemná. Pak říkala venku, že je ředitelka stejná jak ta ze školky v našem městě. A má bohužel pravdu. Já nevím proč u nás nemůžou být příjemní lidi... 😡 A kdyby aspoň řekla že se omlouvá, že došlo z jejich strany k pochybení, tak neřeknu ani popel. Ale dělat idioty z nás, to prostě naštve.

@klokanka31 no, já bych zvážila, jestli trošku nemírnit to očekávání. Nás čeká zápis v lednu a malému plánuji jen říct, že se jdeme do školy podívat, abychom viděli jaké to tam je a co se tam bude dít (stejně jsem to řekla před dnem otevřených dveří i před zápisem se starším), oni pak vždy byli příjemně překvapení, že "to bylo fajn". Ale je fakt, že já mám děti spíše ostýchavé, než zvědavé.

cassidyc
6. pro 2025

Nám ohledně posouzení napsala přímo ppp, že posuzovat budou až od března a že to lze dodat i po zápisu. Prý to dřív nemá cenu kvůli věku. 🤷🏻‍♀️

klokanka31
autor
6. pro 2025
@eviicka

@klokanka31 no, já bych zvážila, jestli trošku nemírnit to očekávání. Nás čeká zápis v lednu a malému plánuji jen říct, že se jdeme do školy podívat, abychom viděli jaké to tam je a co se tam bude dít (stejně jsem to řekla před dnem otevřených dveří i před zápisem se starším), oni pak vždy byli příjemně překvapení, že "to bylo fajn". Ale je fakt, že já mám děti spíše ostýchavé, než zvědavé.

@eviicka Já Elišce říkala že aspoň viděla školu v plném provozu, kdy tam bylo fakt rušno. Co mě tedy trochu nemile udivilo, měli zrovna přestávku, a děti sice byly hlasitější, ale jak tam na ně učitelka řvala 🙄 A prvňáci i druháci mají letos učitelky co byly ještě za mě, doufám že Eliška dostane nějakou mladou a pohodovou...

eviicka
6. pro 2025
@klokanka31

@eviicka Já Elišce říkala že aspoň viděla školu v plném provozu, kdy tam bylo fakt rušno. Co mě tedy trochu nemile udivilo, měli zrovna přestávku, a děti sice byly hlasitější, ale jak tam na ně učitelka řvala 🙄 A prvňáci i druháci mají letos učitelky co byly ještě za mě, doufám že Eliška dostane nějakou mladou a pohodovou...

@klokanka31 my máme u staršího učitelku před důchodem, co také učila rodiče některých jeho spolužáků a je zlatá, kéž by ještě chtěla odučit jednu generaci 🙂.

eviicka
6. pro 2025
@klokanka31

@klokanka31 no a křičení na děti... ano neprofesionální, neoedagogické... ale kdyby někdo slyšel včera doma mě... (dva kluci když se rvou...). 😀

klokanka31
autor
6. pro 2025
@eviicka

@klokanka31 no a křičení na děti... ano neprofesionální, neoedagogické... ale kdyby někdo slyšel včera doma mě... (dva kluci když se rvou...). 😀

@eviicka 😄

78marcela
Autor odpověď smazal
ninive211
Včera v 09:36
@eviicka

@klokanka31 my máme u staršího učitelku před důchodem, co také učila rodiče některých jeho spolužáků a je zlatá, kéž by ještě chtěla odučit jednu generaci 🙂.

@eviicka Syn má taky paní učitelku před důchodem, letos je to poslední rok, co učí, a je zlatá, děcka ji milujou, ona to s nima umí...je to taková laskavá "babička", ale zároveň si myslím, že si umí zjednat respekt...naše třída je plná kluků, jen 7 holek a snad 15 kluků a i tak je učitelka chvàlí, jak jsou jako kolektiv dobří a spolupracující (oproti béčku, kde to dost hapruje a kde jdou "sígři"). Takže ne nutně musí znamenat 60letá učitelka starou megeru s komunistickými manýry a mladá třicetiletá=super pohodová baba @klokanka31

veruuu_kubesovic
Včera v 09:41
@eviicka

@eviicka
Eliáš má paní učitelku se 40letou praci ve školství, bude mit přes 60let, je to její poslední třída...
Tu nepřekvapí nic, ani 22 neposednych prvnaku (11holek, 11 kluku), decka ji miluji...

Strana
z2