icon

Zavření škol. Jak to udělat?

13. říj 2020

Ahoj, dobrý den. Prosím zachovat anonym. Jsem taaaaaaaaaaak naštvaná že zavřou školy, nebudu chodit do práce je to fakt na hov.. Babičky hlídat nemůžou. Jsem z toho totálně na nervy, syn je nadšený že zůstane doma a mě to mrzí (nevím proč). Vím že je spousta lidí naštvaných. Ale já na to od včerejška, pořád myslím a břečim. Přemýšlím že nechám syna u své sestry, (bydlí v jiném městě) a já půjdu normálně pracovat. Sestra s tim souhlasí a říká že se aspoň její syn nebude nudit. Ale zase si říkám aby to syna nějak nepoznamenalo. Co myslíte vy? A samozřejmě pokud zůstanu školy zavřené na několik měsíců tak bych si syna vzala.

Strana
z3
journals
14. říj 2020

@klokanka31 jako sorry, ale ty ses tu myslim minule rozcilovala ze nevis jak se 4 m miminem prevzit balik od kuryra, ale holkam tady budes vysvetlovat jak maji fungovat s detmi a praci v teto situaci? Ehm... jako vazne??? Bud rada ze vubec nemas paru o cem tu pises!

llluckaaa
14. říj 2020

Pokud bude zvládat i distanční výuku, tak by to asi šlo. Mně na tom nepřijde nic zvláštního, prostě si ségrou vypomůžete. A taky mám náladu pod psa, že jsou zavřené školy a já musím kromě práce řešit i výuku dětí a vaření obědů. Stačil mi dnešní den, nevěděla jsem co dřív.

klokanka31
14. říj 2020

@journals Ježišmarjá tak mě tu ukamenujte 😒 jako fakt nechápu co kvůli jednomu komentáři blbnete, to nemáte na rozčilování lepší důvody? 🙄

drep
15. říj 2020

@klokanka31 nabíháš si sama na vidle, když tu s blahosklonnou povýšeností dokonalé matky kritizuješ všechny okolo za situace, které tys nikdy nezažila a my je zažíváme denně. Ať už jde o práci při koroně s dětmi, zvládání hysteráčků batolete nebo timing appendektomie. Tak sorry, že ti za tvé jediné správné názory dost netleskáme.

klokanka31
15. říj 2020

@drep A kdo tvrdí že jen můj názor je správný? Ale ano, snažím se být dokonalá máma, ale to snad každá ženská ne? Nemůžu za to, že já jsem si udělala dítě s chlapem co dovede peníze vydělat, aby naší malé nic nechybělo. Jak finanční zázemí, tak máma, která tady vždy bude pro ni.

journals
15. říj 2020

@klokanka31 mlčeti zlato! 🤦🏻‍♀️

klokanka31
15. říj 2020

@journals U nás zase platí pravidlo "moudřejší ustoupí, jelen se utopí". Takže pokud musíte mít pořád poslední slovo, tak prosím...

heligona
15. říj 2020

@klokanka31 jezismarja a kdo ti za to teda může? 😂😂😂😂😂

nita1984
15. říj 2020

@klokanka31 můžu ti jen přát, aby tě život nekopl do 🍑 a všechno ti takhle vycházelo i dál. On totiž osud rád občas otočí život vzhůru nohama dřív, než stihneš mrknout

Strana
z3