Zavření škol. Jak to udělat?
Ahoj, dobrý den. Prosím zachovat anonym. Jsem taaaaaaaaaaak naštvaná že zavřou školy, nebudu chodit do práce je to fakt na hov.. Babičky hlídat nemůžou. Jsem z toho totálně na nervy, syn je nadšený že zůstane doma a mě to mrzí (nevím proč). Vím že je spousta lidí naštvaných. Ale já na to od včerejška, pořád myslím a břečim. Přemýšlím že nechám syna u své sestry, (bydlí v jiném městě) a já půjdu normálně pracovat. Sestra s tim souhlasí a říká že se aspoň její syn nebude nudit. Ale zase si říkám aby to syna nějak nepoznamenalo. Co myslíte vy? A samozřejmě pokud zůstanu školy zavřené na několik měsíců tak bych si syna vzala.
Pokud bude zvládat i distanční výuku, tak by to asi šlo. Mně na tom nepřijde nic zvláštního, prostě si ségrou vypomůžete. A taky mám náladu pod psa, že jsou zavřené školy a já musím kromě práce řešit i výuku dětí a vaření obědů. Stačil mi dnešní den, nevěděla jsem co dřív.
@journals Ježišmarjá tak mě tu ukamenujte 😒 jako fakt nechápu co kvůli jednomu komentáři blbnete, to nemáte na rozčilování lepší důvody? 🙄
@klokanka31 nabíháš si sama na vidle, když tu s blahosklonnou povýšeností dokonalé matky kritizuješ všechny okolo za situace, které tys nikdy nezažila a my je zažíváme denně. Ať už jde o práci při koroně s dětmi, zvládání hysteráčků batolete nebo timing appendektomie. Tak sorry, že ti za tvé jediné správné názory dost netleskáme.
@drep A kdo tvrdí že jen můj názor je správný? Ale ano, snažím se být dokonalá máma, ale to snad každá ženská ne? Nemůžu za to, že já jsem si udělala dítě s chlapem co dovede peníze vydělat, aby naší malé nic nechybělo. Jak finanční zázemí, tak máma, která tady vždy bude pro ni.
@klokanka31 mlčeti zlato! 🤦🏻♀️
@journals U nás zase platí pravidlo "moudřejší ustoupí, jelen se utopí". Takže pokud musíte mít pořád poslední slovo, tak prosím...
@klokanka31 jezismarja a kdo ti za to teda může? 😂😂😂😂😂
@klokanka31 můžu ti jen přát, aby tě život nekopl do 🍑 a všechno ti takhle vycházelo i dál. On totiž osud rád občas otočí život vzhůru nohama dřív, než stihneš mrknout

@klokanka31 jako sorry, ale ty ses tu myslim minule rozcilovala ze nevis jak se 4 m miminem prevzit balik od kuryra, ale holkam tady budes vysvetlovat jak maji fungovat s detmi a praci v teto situaci? Ehm... jako vazne??? Bud rada ze vubec nemas paru o cem tu pises!