icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

soanpe
24. čer 2010

přidávám pár foek s moli 🙂

ferinka
24. čer 2010

@soanpe Moli je teda kočka a pěkně fotogenická 😎

wwercaa
24. čer 2010

@molicova naprosto souhlasím s ferinkou...moc moc ti to sluší, jsi fakt sympatická kočka 😵 🙂

@soanpe krásně jsi je nafotilla 🙂

soanpe
24. čer 2010

míša je fakt hezká ženská a s Tomáškem jsou nebazpečná dvojka 😀 fakt závidím lidem,co jsou fotogenický a dobře vypadaj na fotkách 😉
ty u stolu jsou focený portrétním objektivem

molicova
24. čer 2010

@soanpe jezis andrej, já nevim, zrovna v u těch žiraf, jsem jak debil, tak já přidám, taky tvoje 🙂 taky ti to tam moc se sofinkou sluší 🙂

Holky nemáte ty počítače nějaký rozmazaný 🙂 v tom foťáku to vypadla tak nějak lépe :-/

ferinka
24. čer 2010

Tak s váma asi nikam nepůjdu aby jste tu ten můj gesicht nedávaly,bez tak by vám poprdaly čočky 😀 😀 😀

molicova
24. čer 2010

No to je výborný 🙂 tak hlavně, že jsem tu jáááá, červenej spařenej ksich 🙂 vypadam jak zadek pavijana 😀

ferinka
24. čer 2010

@molicova no já mít tak pěknej zadek,tak chci být pavián... 😀 😀 😀 😀 😀

soanpe
24. čer 2010

@molicova koukám na rajče a chuděra Sofinka, vyšťouchlý oko od nešikovný matky, písek v očích , uplakaná ... no ta si to vybrala 😀

molicova
24. čer 2010

@soanpe nejsou tam ale jenom takové, je tam hrozně moc roztomilá 🙂 Anderj pošly mi je do emailu prosím 🙂

jaa
24. čer 2010

Tak něco z dneška🙂
@soanpe Fotky ,super...Jé malá má ty sandálky o kterých jsem uvažovala.Ale byly by jen přes net a to jsem se bála,aby ji byly...-))))nechtěla jsem klas.miminácké...:-)

blanka.k
24. čer 2010

@molicova fakt kočka 😉 A Tomášek koucour 😀 😀 😀 😀

@ferinka nevím,jeslti jsem to sem dávala, ale koupila jsem si tohle dálkové "ovládání" a super, můj foťák jde nastavit, že buď vyfotí hned jak to zmáčkneš (takže řeba pokud fotíš něco a nechceš zmáčknutím spouště pohnnout fo´tákem) nebo se 2sec.zpoždění (tím jsem fotila sama sebe v těhu)
http://www.aukro.cz/item1087152384_dalkova_bezd... ... na Nikon
http://www.aukro.cz/item1087152403_dalkova_bezd... ... na Canon 😉

jaa
24. čer 2010

A ještě další pokusy

ferinka
24. čer 2010

@blanka.k Hmmmmm to vypadá suprově,ale u mě je nejlepší ten běh,kdy se snažím to dát,chytit pózu a u funění nevypadat na fotce jak úplnej jouza 😀 😀 😀 Ale je za pár kaček,tak by to šlo 😵

jaa
24. čer 2010

a

ferinka
24. čer 2010

@jaa moc hezké,na to dvoubarevné jsem z toho photofiltru ještě nepřišla jak se dělá 😔

jaa
24. čer 2010

@ferinka nejlehčí je to v Picasu🙂))

ferinka
24. čer 2010

Hmmm asi budu muset postahovat a ten je v češtině a volný na netu???

soanpe
24. čer 2010

@jaa já je koupila v praze v tom outletu Arena. kupovala jsem je v prosinci 21 a stále jí jsou 😅
včera jsem tam byla taky ,ale nějak bylo vyprodáno. já to dělám tak,že boty prubnu přímo v eccu a pak objednám 😉
existuje značka, co dělá stejný modely jako ecco,ale cen je tak o 1/3 nižší oproti internetu,ale i kdybys mě zabila, tak si na tu zn.nevzpomenu

soanpe
24. čer 2010

@blanka.k ty jsi horší než ďábel 😀 už mi nic neukazuj, žádný vychytávky 😀

molicova
24. čer 2010

@jaa málá je úžasně snědá a máte podobnou čepičku 🙂

jaa
24. čer 2010

@ferinka JJ.Picaso 3.

@soanpe Nekupuji levné boty🙂))měla jsem vybrané tyto a ještě jedny podobné,ale vyhrály Cicibanky.. 😉

@molicova Taky mi to dalo sehnat šátek,aby se mi hodil... 😀 😀 😀 Máme metr čepic... 😀 😀 😅

Jj.je to prostě cikáně..ona má tmavé i ty rty..jakoby lemované konturkou... 🙂

soanpe
24. čer 2010

@jaa až neluš vyroste,tak to bude něco 😀 bude prohánět chlapy 😉

jaa
24. čer 2010

@soanpe 😀 😀 😀 A já ji.-))))

soanpe
24. čer 2010

@jaa 😀 😀 😀

jaa
24. čer 2010

To bude na nás pohled..To už budu pomalu důchodkyně🙂))))

molicova
24. čer 2010

holky musím se podělit s prvním úspěchem, kamádce se líbí vlčí máky, tak si je dá do obýváku na velké plátno 🙂 jsem moc spokojená 🙂

jaa
24. čer 2010

http://www.prodeti.com/detske-letni-boty/index....

z prvních sedmi jsem vybírala... 🙂

soanpe
24. čer 2010

@molicova no tak gratulace k prvnímu úspěchu 🙂

Strana