icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

jaa
24. čer 2010

@molicova mě se taky líbí...nelluš jsem ho včera utrhla a ona mi povídá,že ho nechce,protože tam jsou brouci...ty černé pestíky🙂)))

molicova
24. čer 2010

@soanpe Andejko moc děkuji 🙂

molicova
24. čer 2010

@jaa Tomášek má v takové světle zelené 🙂 já jsem ho kupovala tady u nás v takovém malém krámečku a pořád s námi roste 🙂

jaa
24. čer 2010

http://www.ciciban.cz/letni-19-26.html

Jo a skončila jsem u těchto..levá řada páté botky... 😉

soanpe
24. čer 2010

@jaa máme podobný vkus na boty 😉 líbily se mi i superfit ale dnes jsem viděla, jak vypadá podrážka na špičce po cca 1,5měsíci nošení 😠
takže zůstávám věrná eccu.my ty sandálky koupili za 950,- v tom outletu

soanpe
24. čer 2010

@jaa ty jo, ty jsou hezký. já bych klidně šla i do těch druhejch stříbrnejch 😀 sofí by si cvrnkla do kalhotek ze stříbrnejch bot 😀

jaa
24. čer 2010

@molicova šáteček???On je takový jako krep...tak snad nám taky vydrží...

@soanpe JJ.fakt tak levně jo????Já vyberu boty a pak čekám,co vyleze z kasy... 😀 😀 😀 Ale sandále byly dost drahé...1390 a to po slevě..Ale jsou měkoučké a hlavně celokožené..krom nití... a podrážky..Konkrétně tyto mají korkovou podrážku s pryskyřicí,tak je krásně měkká a ohebná...BIO...No,co by člověk pro ty drobky neudělal,že???
Zítra si jedu do Německa pro gesslein..Sporták..jen pořádát váhám s typem a barvou🙂))

jaa
24. čer 2010

@soanpe JJ.ty byly taky hezké...Ale už mi přišly moc nobl 😀 😀 😀 By pak na písku dibvně koukali 😀
Já jsem takhle byla u kamarádky v Pardubách a hold se udělalo hezky..takže půjdem na písek...No a nella tyhle boty...tak sem hupla do CCC a koupila plátěnky jen na ten písek...Tam sem ji začla přezouvat a taková mamina,co je asi ráda,že tat,.tak vychází s penězmi,mi povídá:to ji nepřezouvejte..vždyt si je stejně zničí.... 😅 😅 😅

jaa
24. čer 2010

koukám ted do E shopu..Oni mi je už zlevnili...že bych koupila na další rok... 😀 😀 😀

jaa
24. čer 2010

http://www.ciciban.cz/zimni-19-26.html
A tyto máme v růžové...číslo 19 a na 18 mám zálusk...
Holky tam je takový výběr a ten personál...To jsou fakt služby na úrovni...tak by to mělo být všude...

soanpe
24. čer 2010

@jaa já na písek teda taky přezouvám do plátěnek, sem tam nosím i náhradníponožky 😅
když je vedro,tak mi na zahradě běhá bosa.prej je to zdravý nám povídal tenhle tejden dr.na ortopedii,tak at prej běhá 😀
jé do Německa? kam jezdíš, když ta k IP,at to tu nezasekáváme drbáním 😉

jaa
24. čer 2010

@molicova sehnala jsi ty vložky do botiček???

molicova
24. čer 2010

@jaa jj sehnala v eccu, ale byly to 24, tak jsme je s pani ostříhaly podle vložky z 22 a je to super 🙂 a přijde mi, že se Tomíkovi tolik nepití noha a krásně v niích chodí a nepadá 🙂 on s nima totiž zaškobrtával 🙂 takže super

jaa
24. čer 2010

@molicova tak to je super..Třeba mu byly i trošku větší a ted jsou ok.... 😉 😉 😉

molicova
24. čer 2010

@jaa asi si myslim že jo, a až mu povyroste nožička, tak mu je vyndám a to už budou takový čochty jen na písek a pak bych mu objednala zase větší 🙂

jaa
24. čer 2010

@molicova ona je děsná škoda,že se nedají oměřit nožky na těch vložkách v botkách..To má asi jen Adidas...

soanpe
24. čer 2010

@jaa a některý bama

jaa
24. čer 2010

@soanpe aha🙂))ty tu nikde nemají...🙂))

jaa
24. čer 2010

No,nic kočky..jdu do hajan...malé se začíná projevovat reakce na tetravakcínu a já nebudu zítra doma...Tak,at se na tu cestu a nervy,co se tu děje,vyspím...
Dobrou🙂

molicova
24. čer 2010

@jaa no to jo, ale jsem ráda, že se takhle vyřešilo a že to nedopadlo tak, že by je nenosil 🙂

jaa
24. čer 2010

To určitě 😉 byla by to škoda🙂

baarca
25. čer 2010

@molicova
@soanpe Krásné fotky ze ZOO. Taky se tam musíme vypravit.

ferinka
25. čer 2010

jste se holky sháněly po ywonn a už je tu i s fotečkama 😵 Teda to se můžu se svýma zahrabat,to je nádhera 😀 😀

murynka
25. čer 2010

ahojky

letmo jsme prplítla 🙂

soanpe moli nádherné fotečky ze ZOO 😵 😵 moc vám to sluší holky a fotečky jsou krásné 😵 😵

verco tvoje fotečky jsou také moc krásné 😵 😵

@ferinka v tom poli jsou úžasné a ty ČB nádhera 😵 😵 jsi šikulka 😵

pipiii míšo tedy to mě moc mrzí ☹ ☹ ach ty chlapi radši jim foták nepučovat do ruky co 😖 😠 ☹

murynka
25. čer 2010

a ywon nekomentuji to je prostě dokonalost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵

nebe
autor
25. čer 2010

Nevite čim ta ywonn foti??????????????? 🙂

kajka_37
25. čer 2010

hoj ženy, zdravím po dlooouhé době 🙂

kajka_37
25. čer 2010

koukám chyběla jsem 50 stránek, to dočítat nebudu 😨 nějaké zásadní novinky?🙂

jinak co vím Ywonn fotí nikonem ;)

murynka
25. čer 2010

jj fotí nikonem

molicova
25. čer 2010

Ahoj holky, ty jsou krááásný co? viděla jsem je hnedka co je dala na FB a byla jsem z nich uplně hotová 🙂 je strašně moc šikovná 🙂

Strana