icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

pipiii
10. črc 2010

@soanpe a jeste k tem vlaskum....Sofinka ma mega uuuuzasne vlasky!!!!!!!!! 😵 😵 😵

pipiii
10. črc 2010

@blanka.k super diky moc 🙂 ja jsem s tim bleskem uz neco zkousela delat(zakryvat) ale nejak mi to moc neslo vse zkloubit dohromady 🙂

molicova
10. črc 2010

Ahoj holčiny, zase jste toho sem hodně napsaly, takže až bude víc času, tak to pročtu, ale přidám, jen zatím pár upravených foteček z dneška 🙂 byla to společná spolupráce s manžílkem 🙂 nevím jak to zase bude vypadat zmenšené ☹

wwercaa
10. črc 2010

ahojky 🙂

@soanpe ta holčička má vlásky fakt jako anděl 🙂

@blanka.k opět nádhera 😵 😵 😵 , já chci taky tak umět fotit 🙂 😝

před blesk jsem už taky skoušela papír, nejak to nešlo 😝

tady nejaký makro z dneška, bylo to takový 15 minutový focení ted večer před barákem 😝

wwercaa
10. črc 2010

@molicova jééé, to je úúžasnýýýýý, me se to moc líbí, prostě nádhera 😵 😵 😵 😵 moc vám to všem sluší 🙂

pipiii
10. črc 2010

@molicova uzasne!!!!ty brdo!!!! ty fotky vypadaji silene nezne!!!
@wwercaa makro fotecky krasny, mas je i orizle nebo ti to takhle hodne priblizi ?

wwercaa
10. črc 2010

@pipiii děkuju 😵 orizle je nemam a je to focené čočkama 14 dioptriema 😉

nikulka83
10. črc 2010

Ahoj holky,

jsme po dovče... Bylo to super, akorát Fífa je živel a nenechal nás ani pospolu najíst - jeden z nás za nim musel běhat, protože pán nebude přece sedět a koukat... Byli jsme v Krumlově, nádhera.. Počasí krásný, koupali jsme se, blbli jsme.. POHODIČKA...Dam sem pár fotek, sen do alba zbytek je tu http://nikulka83.rajce.idnes.cz/Dovolena_Lipno_... Vše je neupravené, protože na to nemam čas... 🙂

@molicova : krása! Takový nádherně jemný fotky... 🙂

gustinovi
10. črc 2010

tak holky, přikládám pár fotek z dneška, jsou to moje první fotečky bez úpravy, jsou to takové experimenty, co to udělá 😉

gustinovi
10. črc 2010

@molicova náááádherné fotečky, tiše závidím ale jen v dobrém

molicova
10. črc 2010

Holky všem moc děkuji a jsem moc ráda, že se vám líbí 🙂 s manžílkem jsem super tým 🙂 opravdu nás to bavilo, myslim, že jsem krásně zajeli objektiv 🙂 mám ještě z dnešního dne, ale ty musim ještě upravit 🙂 kdyžtak jsem dala další fotečky do albíčka 🙂 jinak
@wwercaa super makro 🙂 já na to teď nemam nějak čásek 🙂
@gustinovi malá je kouzelná a fotečky super 🙂

gustinovi
10. črc 2010

@molicova díky za pochvalu, pro mě premiéra

molicova
10. črc 2010

@gustinovi no tak to byla úspěšná premiéra 🙂 jsi šikulka, jen tak dál 😀

soanpe
10. črc 2010

@molicova
Míšo,no náááádhera,ten objektiv má fakt něco do sebe 😉 dnes jsou fotčky úplně podle mýho gusta, jsou takovž teplý, i když je tam velká plocha modré oblohy 😵 😵 😵 jek už jsem říkala, ty je děláš takový chladný, pro mně někdy až moc,ale tohle je 😵 😵 😵 🙂 že až k nám přijedeš, tak s sebou vezmeš nový objektiv 😉 prosííím

@gustjnovi no na první pokus skvělé 🙂 já se těším,až bude Sofí ve věku, kdy bude rozumět povelům,podívej se tam, sed ,lež atd 😀 to se bude fotit 😉

soanpe
10. črc 2010

@pipiii jé díky, já jsem z toho Sofí hára někdy na mrtvici 😀
učešu ji a tak minutu vypadá jako holčička a pak jaj afro albín 😀

gustinovi
10. črc 2010

@soanpe já se taky na to období těším aý bude poslouchat, pořád mi někde odbíhá, kouká pořád na zem a když zvedne hlavu, tak schválně zavře oči že nechce fotit, modelka z ní určitě nebude. Musím před ní nenápadně s tím foťákem, aby jsem něco vyfotila a nebo mít něco v druhé ruce co jí zaujme aby se koukala tím směrem

molicova
11. črc 2010

Ahojky, tak retušování je v plném proudu, tak sem dám jednu fotečku se Soanpe ze zoo, doufám, že ti to Andrejko nebude vadit 🙂 První je před a druhá po úpravě. Doufám, že to bude znát 🙂

soanpe
11. črc 2010

@molicova míšo nevadí 😉 klidně mě vyretušuj celou 😀

siby
11. črc 2010

ahoj holky,
tak jsem zase nakoukla, nestíhám moc dočítat, ale neodpustím si kouknout na vaše fotečky a všechny jsou naprosto úžasné. 🙂 Fakt jste všechny moc šikovné 🙂 🙂

bajunka
11. črc 2010

Tak první focení Nelinky,ale je to naprosto bez uprav,protoze se naam rozbil velkej kompl na kterym fotky upravuju,ted mam jen pidi netbook a zadnej program.
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/bajunka/albu...

siby
11. črc 2010

@bajunka fotečky Nelinky jsou krásné, závidím ti, že už to máš za sebou a máš jí doma 🙂

pipiii
11. črc 2010

@molicova bezva retus, ja to take zkousim, ale ne takhle rozsahle ... fakt super 🙂
@bajunka krasne fotecky!!!!! takovy uzasny maly uzlicek!!!! ja si to uz tak nepamatuju ☹ tesim se na dalsi fotecky!!!

molicova
11. črc 2010

Ahojky holky, moc děkuji za pochvalu 🙂 a vkádám fotečky z dneška 🙂 další budou později 🙂 byla to fakt dost fuška 🙂 venku příšerný vedro ☹ a úprava je příííííšerně zdlouhavá ☹ ale snad to stojí za to 🙂

ferinka
11. črc 2010

@molicova krásné fotečky jako vždy 😵

@soanpe vlásky chápu,já mám kudrnaté afro taky a jen tak se to upravit nedá 😀 😀 😀
Já teď nemám nějak čas a jak je vedro tak ani sílu 😅 😀

nikulka83
11. črc 2010

čau holky,
taky jsem si dneska trochu zafotila.. :-ú I když v tom vedru mi to moc neba... Něco sem dam... Ještě mam nafocenou slunečnici s včeličkama, ale to ještě zítra upravim 😉

@molicova : tu vinětaci přidáváš ve PS? A jak se to tam jmenuje?

soanpe
11. črc 2010

Dnes u nás byla ségra s rodinou,tak jsem se vyřádila na synovci 😀

soanpe
11. črc 2010

@nikulka83 ty jo,ta poslední čb je moc hezká

nikulka83
11. črc 2010

@soanpe : super.. je to smíšek, co? Nebo spíš výtlemák 🙂 😎 😀

soanpe
11. črc 2010

@molicova Míšo, v tomhle hooodně slunečným počasí jsem dnes manualně upravovala expozici pomocí AV+ a -
vyplatilo se mi to,protože nemám velký přechody mezi světlem a stíny a hlavně jsem fotila 50mm
myslím, že se mi ty fotky povedly 😀 😅 😉 ale tady jsou neostrý ,prostě divný😠

soanpe
11. črc 2010

@nikulka83 on je takovej ...jak to říct? no je prostě náš 😀 😵 hlavně už i trochu spolupracuje.nejlíp s efotěj mimina, co se nepřemistujou bez pomoci ,pak je asi 2-3roky období,kdy nespolupracujou a pak se daj za lízátko ukecat 😀

Strana