icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

monkula
1. čer 2010

@jaa mne sa malá nezdá nejako tmavá 😅 😅 😅 😅 myslíš tú najmladšiu, že?

monkula
1. čer 2010

mne sa vonku podarila takáto...

blanka.k
1. čer 2010

@jaa - malá je fakt fotogenická, jé toby se fotilo, tiše závidím 🤐 😉

Loučím se, balím foťák a jdu se vetřít na otevírání nové bazénové haly 😀 Doufám, že bude bezbariérová, abych tam mohla i s kočárkem

jaa
1. čer 2010

ta je už lepší..Oči by asi odpovídaly,ale zase mi přijde hodně přesvícená ta bílá....
Zkus vybrat z alba jinou...

jaa
1. čer 2010

@blanka.k tak tahle se moooc povedla... 😉

jaa
1. čer 2010

@monkula jj.Je dost snědá..V poradně u dr ,tmavší,než naši tmaví spoluobčané... 😀

blanka.k
1. čer 2010

@jaa to bude tím povedeným dítětem (modelkou) 😉

jaa
1. čer 2010

@blanka.k ale i tvou rukou... 😉

monkula
1. čer 2010

@jaa na tých fotkách to vôbec nevidno... 😕

jaa
1. čer 2010

@blanka.k asi ti pošlu všechny fotky na DVD a nechám si je u tebe doladit🙂))))

jaa
1. čer 2010

@monkula najdu ti adekvátní fotku... 😉 kde má svou barvu...Ona je snědá po celém těle..V lednu jsem s ní byla na inhalacích kvůli laryng. a tam se mě ptali,jestli s ní nechodím do solárka,či jestli jsme se nevrátili od moře.... 😀 A počkej na fotky z Řecka...Mám obavy,aby nás odbavili a nemysleli si,že jsme tam ukradli jejich dítě... 😀 😀 😀 😀

monkula
1. čer 2010

Hej, na tej prvej t ovidno...
Inak, trošku mi pripomína môjho Jarka.. ten je tiež taký snedý... a má podobné oči ako Tvoja maličká...
Nájdem nejakú fotku...

jaa
1. čer 2010

2

jaa
1. čer 2010

ještě zkusím připojit ext.HD a tam mám fotky od profíka,kde je to vidět hodně... 😉

monkula
1. čer 2010

jaa, aj ja som teraz pripojila ext. HD 😀

monkula
1. čer 2010

krásne dievčatko.. 😵

monkula
1. čer 2010
jaa
1. čer 2010

Tak profi fotky jsou asi jen v tom pC,co mám v opravě...tak doufám,že až PC dorazí,tak,že tam všechny budou....Jsou moc povedené,tak je sem pak dám...Tady jsem našla nějaké s naším cikánětem..A jen upozornění:neměla žloutenku.. 😉

jaa
1. čer 2010

@monkula Tý jo..Malej vypadá,jako můj manžel za mlada....To je podoba....I tu papulku mají stejnou...Malá je mu taky podobná..Ale pusu a nos má jiné..

monkula
1. čer 2010

@jaa Ja prisahám, že som Tvojho manžela nikdy nevidela a nepoznám ho 😀 😀 😀
jarko sa dosť podobá na môjho otca, tak sa ho teda spýtam ,či nemám niekde tajného brata.. 😀

jaa
1. čer 2010

No,to se ho zeptej..Manža jezdí s kamionem a na Slovensko též🙂))))A malý je mu děsně podobný...Takového bych možná měla chlapečka..Je moc hezkej....

monkula
1. čer 2010

Jaa, ďakujem..
Ale tak teoreticky by to nebolo možné, ja mám mladého tatina, má 50 rokov, takže by asi Tvojmu manželovi otcom byť nemohol, alebo hej? Súdim len podľa veku najstaršej dcérky..

jaa
1. čer 2010

Manželovi je 38... 😉 Ale podoba je tam obr.... 😀

jaa
1. čer 2010

Ale holčička je úplně jiná,vid?

jaa
1. čer 2010

Ale ted jsem si vzpomněla,že z mm strany otce mají na Slovensku příbuzné... 😅 Tak třeba to jste vy🙂)))

jaa
1. čer 2010

tak jsem si zase chvilku hrála🙂))

jaa
1. čer 2010

1a

jaa
1. čer 2010

Tak i já blbnu a posílám bez fotek... 😅

soanpe
1. čer 2010

@blanka.k
sochy jsou z tesca v praze letňanech 🙂

jaa
1. čer 2010

nellunka je upravená a pískové potvory,jsou můj výtvor.a jedna fotka,aby bylo vidět,že ani já nejsem klas.bledule... 😀 Jo a to moře...to je nejspíše moje přirozená domovina,protože to tam miluji,narozdíl od této zachmuřené zemičky....A doufám,že na důchod si tam koupím domeček a budu tam do koce života pěkně v teplíčku... 😅 🙂 😉

Strana