icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

soanpe
6. čer 2010

jasně

molicova
6. čer 2010

tak super 🙂 tak ať ještě napíší holky, jak by jim to vyhovolalo a nějak se domluvíme 🙂 tak já jdu do hajan, dobroučky 🙂

nebe
autor
6. čer 2010

@nikulka83 jojo mam 🙂 dam do alba sice jsem to nefotila ja ale neva tak tam mrkni🙂

soanpe
6. čer 2010

Nevěděla jsem,který vybrat, takže jich je hodně 😀
Je to průřez dnešním dnem. od ranní hygieny, přes první pokusy k odplenění 😅,kdy Sofí čůrala,kde se jí zachce až po odpolední koupel va bazénku

fotečky máte všechny fakt krásný 😵 a víte, co je super, žejedna druhou inspirujeme a nutíme jedna druhou k lepším výkonům 😀

@molicova.jestli je to tohle http://www.detska-hriste.ds-soft.info/hriste-pr... tak super 😉

nebe
autor
6. čer 2010

@soanpe Kráááááááááááása ta poslední je super🙂

nikulka83
6. čer 2010

@soanpe : nádhera! hlavně ty ČB s žaluziema! 🙂
@nebe : jojo, tak ten Jára je ten, co jsem myslela 🙂 chodil k nám na gympl.. A ta pupíkatá blondýna je Jana Medvěová???

nebe
autor
6. čer 2010

@nikulka83 jojo ty ji znáš? Má každým dnem rodit🙂

soanpe
6. čer 2010

@nebe
@nikulka83 jen ty se žaluziema jsem nestihla zaostřit . sofí furt běhala a pomáhala tátovi něco opravovat 😀

moc děkuji 😉

nikulka83
6. čer 2010

@nebe: jojo, znam.. chodila na základku do D., já do A 🙂 Svět je malej.. Ani jsem nevěděla, že čeká mimi..

nebe
autor
6. čer 2010

@nikulka83 no jo no už je to tak, loni se vzali letos mimi:D vsak ona taky chodila na gympl myslim🙂

blanka.k
6. čer 2010

Tak si musím postěžovat. Koupila jsem album s černýma listama (ty mám nejraději), takové "neutrální", nemám ráda ty přeplácané dětské, tak jedno jsem zaplácala těhu fotkama, fotkama z UZ, atd. tak jsem si říkala, že další nakoupím stejný, a oni už je nikde neprodávají, akorát j´v jednom eshopu za drahý peníz a místo 60 listů 40 ☹

k.ate
6. čer 2010

ahoj, tak my jsme zase doma, škoda, že jsem nevzala foťák, bylo tam krásně, no co už 🙂

@blanka.k tak to je nespravedlnost, ale třeba to ještě někde budou mít nebo už to vůbec neobjednávaj? jinak dneska jsem brečela na procházce s malým po těch makro čočkách, fotila jsem motýlka a chyběly mi ☹ achjo 😀 ale prej si je k narozkám můžu koupit, i když bych se napřed radši domluvila s tebou a vyzkoušela,at vim, co od nich čekat 😀

murynka
7. čer 2010

@molicova
@soanpe
@pipiii

ráda se s vámi sejdu já každopádně dojedu k míše-pipiii 😀 😀 😀 jedině prahu neznám 😝 jsem pro až skončí ty šílená vedra...jinak bych mohla v pátek 😉 musím se řídit dle manžela a auta 😀

@wwercaa naprosto užasné fotečky 😵 😵 fotila jsi na makro a co jiná nastavení???povídej 😉

@soanpe nádherné fotečky jako vždy ta poslední je vážně úžasnáá 😵 😵

murynka
7. čer 2010

@blanka.k je asi fakt že ta čočka dělá hodně vid?moc se na ní těším a jsem zvědavá to s albume je tedy škoda ☹
@xmerssy fotečky jsou luxusní a bázenek super 🙂 to musí být paráda si takto užívat 😵 😵

@molicova fotečky Tomíka se zmrzkou super 😀 😀 fotítš fakt krásně 🙂

murynka
7. čer 2010

@nikulka83 také moc parádní fotečky 😵 😵 😵 ta pavučinka jéééé 😵 😵 krása slintám 😀

murynka
7. čer 2010

tak jsem dočetla jinak ahojky 🙂 dneska je zamračeno ☹ ale teplo bude....
včéra jsem nefotila nebyla nálada ☹ tchýně mi jí zkazila 😠

xmerssy
7. čer 2010

Dobré ranko,

@soanpe fotky super!Nejvic se mi libi ty s zaluziemi a fotka na nocniku je krasna!

@murynka, dekuju, jo vcera to bylo super, jsme se vsichni vyradili 🙂

Holky, tak jsem si dnes objednala objektiv tak zitra mi ho pritel vyzvedne v Brne........ 🙂 , se tesim 😀

xmerssy
7. čer 2010

@murynka, koukam z okna a je tu pekne zatazeno 😒 ....

negrovka78
7. čer 2010

Ahojky,

prosím poraďte mi,a jakém programu upravujete fotky? 😅

pipiii
7. čer 2010

ahojik holciny... jelikoz jsem jeste u nasich na takovem konci sveta, kde ani neni obchod 😀:-d😀 tak tu dneska nepujde proud 😀 to uz fakt neznam 😀 takze se lousim a preji krasny den! 😵

xmerssy
7. čer 2010

@negrovka78, ja upravuji ve PhotoFiltre a ted jsem si stahla Adobe Photoshop Lightroom, ale v tom zatim neumim moc delat....

@pipiii, tak bez proudu jsme uz nebyli hodne dlouho 😀

Ja se taky loucim, hezky den a vecer se tesim na nove fotecky 🙂

pipiii
7. čer 2010

@xmerssy ha jeste tu jsem asi to vypnou presne v 9h 😀😀😀 ja to taky neznam bez proudu, nastesti bracha ma nejaky maly varic na bombicku jak jezdi na kolech atd 😀 tak na tom si ohrejem jidlo 😀 no jsme z toho uplne vysmata 😀

jinak tady je hnuuusne 😖 zatazeno a trochu prsi 🙄

olbramka
7. čer 2010

ahoj holky, mohu se přidat? rady ohledně focení nejsou nikdy k zahození, snad někdy budu moct také přispět trochu do mlýna 😉 jen jste hrozně ukecané, vaši diskuzi jsem objevila v pátek a od té doby nakecáno asi 20 stran... tak snad občas prolítnu. objevila jsem tu i kamarádku Baarcu, díky které jsem vybrala canona 450-tku - čau Baru 🙂

nebe
autor
7. čer 2010

@pipiii Jee tak to ti nezávidím ale nekdy by se mi to taky hodila aspon bych se dokopala k věcem ktere nedelám protože sedim u PC🙂
@olbramka Vítej , ja to taky nestiham číst 🙂

xmerssy
7. čer 2010

@olbramka, vitej 450 tka je super, ted si riam, ze jsme mohli priplatit a koupit misto nasi 1000D, ale i tak jsem spokojena..... 😀 ....jsem zvedava na fotecky 🙂

@nebe, to mas pravdu, ja bych potrebovala byt taky chvili bez proudu, abych u toho compu porad nesedela........ 😀 , dnes se potrebuju ucit, ale musim hlidat moji objednavku ,treba mi ji potvrdi rychle a uz dnes bude objektiv doma......... 😀

@pipiii, tak to mazec s tim ohrivanim 😀 , no co, ale aspon zmena 🙂 ...

nikulka83
7. čer 2010

@olbramka : vítám 🙂 Taky máme 450 D 😉

Dávám fotky ze včerejška 🙂

xmerssy
7. čer 2010

@nikulka83, fotky jako vzdy krasne, Filipek si vodu viditelne uzival 🙂 , má krasnou ksiltku a posledni foto nozicky je uzasne 🙂 , Niky a mas slunecni clonu na te 50tce?

irasek
7. čer 2010

nakoukla jsem do Vašeho tématu, páč zrovna v pátek mi manžel vynadal, že nemáme pořádný fotky. Prý od tý doby, co jsem se zmocnila foťáku. Má pravdu.
nikulka- Tvé fotky jsou opravdu moc pěkné.

Foťák máme vcelku kvalitní, digitální zrcadlovku, jenže já nechápu, co tam pořádně nastavit a tak fotim na automat...

nikulka83
7. čer 2010

@irasek : díky 😉

@xmerssy : je to vodomil. 🙂 clonu nemáme..

negrovka78
7. čer 2010

@xmerssy Děkuji moc🙂

@nikulka83 Nádherný fotečky,kochám se,jak jsou úžasné 😵 😵 😵

My máme digitální zrcadlovku Canon 1000D a sice už jí máme 1,5 roku,stále se učím 😅

Strana