icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

soanpe
16. čer 2010

@peppapig ahooooj vendy🙂 kde ses tak dlouho toulala? mia je nádherná na tý čb fotce. a je zní už velká slečna

molicova
16. čer 2010

@soanpe no ta je boží jak pomáhá 🙂 a fotečky moc krásné 🙂 a určo souhlasim, ta černobílá je šmrncovnější 🙂
@nikulka83 no opět nádhera 🙂 🙂 🙂 🙂
@blanka.k no tak teda ty fotečky z té výstavy jsou úžasný 🙂 fakt bomba 🙂 ale už se moc těším i na další fotečky Tomíčka 🙂
@peppapig fotečky jsou nádherné 🙂 a jsem teda zvědavá jaké budou s novým foťákem, když už teď mi přijdou překrásné a moc povedené 🙂 no budeme se těšit 🙂

nikulka83
16. čer 2010

@nebe : jojo, háčkovala jsem to já 🙂

Už mam jistej objektiv na pujčení na svatbu. Sigmu 24-70/2.8 v celym rozsahu 😉

molicova
16. čer 2010

Tak jsem měla tu čest vidět fotečky od Ywonn z dovolené a jsou překrááááááásné 🙂 až bude mít čas je dát na koníka, tak nad nima budu slintat i tady 🙂 fakt užasný 🙂 se na ne nemůžu vynadívat 🙂

soanpe
16. čer 2010

@nikulka83 ty jo tak tu sigmu bych chtěla taky 🙂 ale ted se musím krotit.potřebujem dozařídit bydlení atd.
@molicova jo ona ráda pomáhá aještě radši dělá bordel 😠 ted se tu peru s LR. stáhla jsem ho,ale nejde mi otevřít,takže musím počkat na švagra,ten je přeci jen trošku chytřejší,co se týká programů atd.

soanpe
16. čer 2010

@molicova Ywonn má dokonalé fotky. ona se nějak vzdělává v oboru,nebo jak se k tomu dostala? čím fotí?

molicova
16. čer 2010

@soanpe aha tak to jo 🙂 ne ywonn fotí pro zábavu jako my 🙂a fotí Nikonem

soanpe
16. čer 2010

@molicova tak to před Ywonn fakt smekám. ale co jsme koukala,tak ona se pohybuje v prostředí,kde se to fotkama jen hemží.já nutně potřebuju nějaký kurzík odigi fotce 😅 počkej, já budu vymetat kurzy a třeba ze sebe vymáčknu i něco lepšího 😀
mně se třeba zadaří záběr,ale nějak bych si s tím pohrála barevně. přidalal černou atd. a to je to ,na čem potřebuju zapracovat

molicova
16. čer 2010

@soanpe no fotky má překrásné 🙂 moc se mi líbí, prostě doladěné oblečení a tak 🙂 prostě krásné fotečky 🙂 s tou úpravou je to to prostě o tom zkoušet to 🙂

nebe
autor
16. čer 2010

@molicova teeda to mi rekni kde jsi je videla taky bych se mrkla🙂

molicova
16. čer 2010

@nebe no zatím nevim jestli se podíváte ☹ má je na FB, tam je to uzamčené 😅

nebe
autor
16. čer 2010

@molicova skoda:(

molicova
16. čer 2010

@nebe musite vydrzet az se sama rozhodne, ze to sem da 🙂 nebo az bude mit casek 🙂

ferinka
17. čer 2010

Sakra měli psáno že mají foťák na skladě,tak od rána dřepím u mejlu a telefonu a čekám,kdy se ozve ppl,že ho vezou 😀 😀 😀 A zatím prd ☹ 😀 😀 😀

nebe
autor
17. čer 2010

@peppapig ja myslim ze jsou krasne to fotis digitalem?

soanpe
17. čer 2010

@molicova , oc nás tady mateš novou fotkou 🙂 já mylsela,že tu máme novou obět fotografického šílenství 😀

molicova
17. čer 2010

@soanpe no jo dala jsem si jinou 😀 ale jsem to stále já 🙂

pipiii
17. čer 2010

ahojik holky, jdu vas pozdravit abyste si nemyslely ze jsme na vas zapomnela 😵 😵 😵 byla jsme ted v Pardubicich, v Plzni, objizdela jsme kamosky, manzela tm jel na sluzebky tak jsme se vzdy svezla s nim 🙂 😵 urcite se za vami brzy mrknu... hazim fotecky kamaradky Sarinky 2,5 mesice 😵

murynka
17. čer 2010

ahojky holky nestíhám 😀 😝ale večer snad něco dočtu 😎

tady nějaké dnešní focení jen tak 🙂 naší sofí a pak nějaké makro 🙂

murynka
17. čer 2010

tady makro kytička 😀 😀

bajunka
17. čer 2010

@murynka ta kytička je nadherna

obla
17. čer 2010

Dnešní v albu .. 😵

murynka
17. čer 2010

@obla nádhera krásné fotečky úžasný model 😎 😎 fakt že jo 😎

@bajunka děkuju 😵

@molicova nádherné fotečky v albu smekám snad jednou z poloviny budu fotit jako ty 😅

murynka
17. čer 2010

mám z vás depku 😝 😀 😀 😀 ☹

molicova
17. čer 2010

@murynka moc děkuji, ale nevím jeslti si takovou chválu zasloužím 🙂 hrozně moc mě to těší 🙂 a nakopává dál 🙂 ale musím uznat, teď když vidím makro, tak si myslím, že jsi se s čočkou zžila, protože jsou vážně krásné 🙂 moc se ti povedly 🙂 a malá je krásňoučká 🙂 ta černobílá fotečka co máš v albíčku je uplně božííí 🙂
@obla ten slamáček je božííí 🙂 a ten andílek 🙂 to jsi vyráběla ty křidýlka? no všechny jsou úžasné 🙂

molicova
17. čer 2010

@pipiii kráásné fotečky 🙂

obla
17. čer 2010

@murynka Děkuji moc.. opravdu .. 😵 Fotky nejsou moc dobrý .. ale o to mi dneska nešlo ..

obla
17. čer 2010

@molicova Děkuji moc za pochvaly 😵 Slamáček je z anglie, z nextu .. milujeme ho 😵 Křidélka jsou šitá .. sloužila k úplně jiným účelům, ale vzpomněla jsem si na ně .. a využila 😀

molicova
17. čer 2010

@obla áááááha 🙂 no slamáček je vážně krasný 🙂 škoda ☹ do Anglie asi v nejblišší době nepojedeme a křidélka jsou ušítá, tak to bych zvládnout mohla 🙂 Je to super nápad 🙂

obla
17. čer 2010

@molicova Děkuji, já myslím, že ho třeba na mmb seženeš.. nebyl ani drahý.
Křidélka zvládneš.. kdyžtak mi pak napiš o střih .. 😵

Strana