icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

jaa
29. kvě 2010

foto

jaa
29. kvě 2010

2

murynka
30. kvě 2010

@soanpe nádhera jak jinka 🙂 😵 krása!!!

@nikulka83 kočička je úžasná super objektiv 🙂
@kozinka krásná šnecí rodinka 😀
@vendulka ta práce s manžou se vám povedla 🙂
@jaa také moc povedené krásná holčička 🙂

murynka
30. kvě 2010

to jsme včéra fotila já.... 😀

murynka
30. kvě 2010

a tady naše beruška...

murynka
30. kvě 2010
jaa
30. kvě 2010

Super,krása.!!!!.Já se těším k tomu moři..Tam to barvamy jen hýří..To bude fotek... 🙂

nebe
autor
30. kvě 2010

Ahoj holky tak ted jsem tu chvili nebyla a vy jste se rozepsali🙂 Jinak ja to taky pořád zkouším, a zkouším. Je ffakt že ywon má krásné fotky ale ispousta z vás tady taky🙂 Jinak ted si chci koupit nejaky ten objektiv na portrety ale nevim jaky. Na canon EOS 450D. Doporučíte něco?

kozinka
30. kvě 2010

ahojky 🙂 Krásné @murynka!! a @jaa taky moc pěkné 🙂
Já házím obyč z Dinoparku http://kozulatko007.rajce.idnes.cz/dinopark_na_... tak kdo chce mrkněte 🙂 nejsou tam všechny jen hooood ně zúžený výběr 🙂)))

wwercaa
30. kvě 2010

jééééé holky, no vy jste šikulky 🙂 opravdu

všechny fotíte krásně, moc moc moc 🙂

@kozinka fotečky z dinoparku jsou skvělé, všem vám to tak sluší,moc se mi líbí ta společná fotečka 🙂

@nikulka83 taky obdivuji fotečky, ty v těch pampeliškách jsou božíííí, parádné fotečky s kočičkou 🙂

@murynka ta flora se ti moc povedla 🙂 paráda, máme stejný foták, v jakém režimu si fotila, případně co jsi nastavovala?? v makru? já fotím ale moc s toho s fotákem neumim, jsem antitalent 😀 ........malá je krásná 🙂

@jaa taky super 🙂 malá je nádherná a má krásnou čepičku 🙂 taky si myslim, že u moře bude krásný focení

wwercaa
30. kvě 2010

@vendulka fotečky s černým pozadím se moc povedly, krása 🙂

wwercaa
30. kvě 2010

tak tady jenom něco pro zasmání, náš kocour, jak si pochutnáva na šlehačce 🙂

a jak se má jorkšírek rád s vlčákem 😀

žádné umelecké foto to není, aspon ne ve srovnání s vašima fotkama 🙂

wwercaa
30. kvě 2010

tak tady jsem se pokoušela vyfotit orchidee u okna, ale nemá to až taký extra efekt 😀 a ještě pár kytiček

no oproti vám holky nic moc teda

plánujeme časem pořídit nějaký makro objektiv, snad to po dovče zmáknem i s koupou externího blesku 🙂

kozinka
30. kvě 2010

@wwercaa náááhodou ty kytičky jsou krásný, některé fotky fakt hodně povedené!!!!! a láska mezi pejsky z fotek úplně vyzařuje 😵 😵

wwercaa
30. kvě 2010

a tady malej na zahrádce u babi

wwercaa
30. kvě 2010

@kozinka děkuju, ty fotíš taky moc krásně 🙂 jste obě s malou moc fotogenické 😵

blanka.k
30. kvě 2010

Ahoj holky, koukám na zajímavý název diskuze, tak jsem nahlídla a vidím, že tu řešíte kytičky, já teda skohodou okolností byla předevčírem po poordu porpvé fotit kytky...K nějakému pořádnému focení dítěte jsem se ještě nedostala, on teď furt řve a když ne, tak jsem ráda, že spí

@wwercaa - já taky chtěla makro objektiv, ale pak jsem dostala tip na makro čočku z Aukra (stojí 200, 300,-), a s tím uděláš divy 😉 Tohle je foceno vše s čočkou za 200,- 😉 http://www.btweb.cz/priroda.html

fair
30. kvě 2010

Ahoj všem! Máte nádherné fotografie! 😵
Ráda se věnuji focení, nejraději mám přírodu a makro... Bohužel na lepší foťák nejsou koruny, takže vše obstarává obyč. digitál Olympus FE 190 😉 Byla bych ráda za Váš názor na mé fotky: http://irenka41.rajce.idnes.cz/
Upravuji v Zoneru Photo - poraďte Vaše vychytávky 🙂

wwercaa
30. kvě 2010

@blanka.k jééééé to je nádhernýýý 🙂 o čočce slyším prvně, paráááda 🙂 takový krásný pestrý barvičky 😵
malej je krásnej, to řvaní přejde, náš malej prořval celé 2 měsíce, celé dny vkuse bez příčiny, no blbý šestinedělí, né každý má štěstí, ted je to andílek 🙂

wwercaa
30. kvě 2010

@fair taky povedené fotečky 🙂 🙂 já toho moc neporadím, protože toho sama moc neumim 😀 ale foto upravuji v picasa3 a photoscape, ráda se hrám s barvičkama 🙂

ale některý holky tady určitě poradí víc 😉

blanka.k
30. kvě 2010

@wwercaa - děkuji, no doufám, že to fakt přejde, hodně lidí říká, že to po 6nedělí přejde 😅 A ta makro čočka je toto:
http://www.aukro.cz/listing.php/search?sg=0&str... (ty +1, +2 jsou nic moc, já mám +4 a +8, aby to bylo pořádně přiblížený 😉 ), něco mám od tohoto prodejce: http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=3490913 a tohoto http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=2311733 . Jinak jsem si tam koupila za pár korun i různé jiné vychytávky, jako difusor na vestavěný i externí blesk, mají tam třeba i levná fotograf.pozadí, atd. Akorát třeba ty levné filtry jsou naprd ☹

k.ate
30. kvě 2010

Ahoj holky, tak se taky přidám, sice na vaše fotky moje výplody nemají, ale co, nikdo není dokonalej 🙂 My máme Nikon D40... Až se trošku rozfotíme a stabilizujem finančnčně plánujem koupit něco lepšího, co nebude potřebovat objektivy s motorkem, ale to je hudba budoucnosti 😀

Jinak koukám, že tady frčí kytičky, tak taky něco přidám, ale makro objektiv bohužel nemáme ☹

blanka.k
30. kvě 2010

Jo a ještě super vychytávka z Aukra za asi 160,- i s poštovným...dálková spoušť, kamarádka si chtěla koupit v kam.obchodě a stála asi 5x tolik 😅 pro focení s těhu bříškem nebo mimčem, když není nikdo po ruce, ideál 😉

k.ate
30. kvě 2010

No a ještě pár foteček dětí... 🙂 PRvní fotečka je prckův strejda a zbytek náš destruktorek a my osobně 😀

kozinka
30. kvě 2010

@fair pěkné fotečky 🙂 já taky nedám na Olympíka dopustit, měla jsem taky FEčko 220 nebo 230 teď už nevím, ale byl super, pak ho chlap ztrati. ☹ tak jsem si koupila zrcadlovku, taky Olympíka a taky super a teď jsem koupilř 5020 olympíka, kabelkováka 🙂)) a taky super 🙂 na to jak je to malinká mašinka a relativně levná, tak dělá fakt krásné fotečky 🙂
Jinak upravuji v picasa3 jednoduché, hezké, dobré funkce a neubírá na kvalitě fotky, zoner ...12 taky super, pak gimp 2 taky hodně dobrý prográmek 🙂

@blanka.k wow 🙂 Fotky krásné... ty jo a o tom jsem ani neslyšela, jen čočku.. a jak se to pak mění, nebo jak se s tím pracuje, pověz něco víc 🙂 díky za info 🙂

blanka.k
30. kvě 2010

@kozinka - ta čočka se normálě šroubuje na objektiv jak filtr 😉 Takže pár sekund práce 😉 Vlastně to vypadá jak filtr, akorát je to tlustší 😉
A já teď upravuju fotky ve Photoshopu a jsem max.spokojená 😉 Akortá furt nemám čas nějak prostudovat víc funkcí co nabízí, tak používám jen těch pár základních 😅

nikulka83
30. kvě 2010

@nebe : potrétní objektiv? já mam tenhle http://www.fotoradce.cz/recenze-objektivu-canon...
Kupoavli jsme ho za 3.500 Kč a teď stojí ještě míň.. Super cena a super fotky. Fotíme s nim skoro pořád...

nikulka83
30. kvě 2010

A když jste u kytiček, taky pár přidávam 😉

nikulka83
30. kvě 2010

Musim pochválit všechny vaše fotky... Úžasný... 🙂

nikulka83
30. kvě 2010

A tady ještě pár fotek toho mýhu raubíře, ze včerejška. Akorát to neni focený tou 50, takže nešla dát nižší clona..

Strana