icon

Výměna pytlíkových aktivit, půjdete do toho?

sova33
11. led 2013

Milé maminky, na několika stránkách jsem narazila na výměny tzv. pytlíkových aktivit pro děti různého věku a ráda bych se něčeho takového zúčastnila také. Jedná se o jednoduché "hračky" nebo "aktivity", které se dají brát s sebou na cesty nebo k lékaři nebo všude tam, kde potřebujeme dítku ukrátit dlouhou chvíli (samozřejmě mají své využití i doma). Byla bych ráda, kdyby se nás tu pár našlo a mohly bychom se navzájem obohatit. Každá z nás by si vybrala jednu aktivitu,, kterou by vyrobila pro všechny ostatní. Pro přesnou představu se můžete podívat např. sem http://rustspolecne.cz/2012/02/vymena-pytlikovy... nebo https://www.modrykonik.sk/forum/na-hranie-a-spo... , najdete zde i nápad yna možné aktivity (vzhledem k věku mého dítka, bych volila aktivity pro děti 2 - 3,5 roku, ale všechno je věc domluvy). Myslím, že by mohlo být dobré, něco takového tu zkusit. Tak co? Půjdete do toho některá?

danuskajjj
7. lis 2014

@t22d To víš že mě zapiš do velikonoční. Nebude li konec ledna 😀 Už mám nápad, snad se bude líbit. Jestli se teda budou akceptovat i ne vyloženě velikonoční, ale jarní nápady.

daisyr
7. lis 2014

@t22d prosím též o zapsání do velikonoční 🙂 díky

christtyna
10. lis 2014

Ja chci takyyyyy 🙂🙂🙂

daisyr
11. lis 2014

@christtyna nechceš ještě teď zapsat do lednové? máme tam poslední místo... 🙂

christtyna
11. lis 2014

@daisyr muzes 🙂

daisyr
11. lis 2014

@christtyna jsi tam, tady je odkaz na skupinku, už se tam probírá, co kdo bude dělat 🙂

christtyna
11. lis 2014

@daisyr dekuji 🙂🙂

flames
18. lis 2014

@t22d také bych ráda do velikonoční 🙂

t22d
18. lis 2014

@flames po vánocích se na to vrhneme,už mám založenou skupinu tak vás tam pak přizvu,už je nás 6 🙂

nisika
19. lis 2014

Mě, prosím, taky 🙂

miranda77
20. lis 2014

@t22d také na mne myslete ... 😉

elisa_day
4. led 2015

Nechcete někdo místo mě do té lednové výměny??? 3-6 let, 10 účastnic, odevzdání do konce ledna... U mě totální nestíhačka...

jija
6. led 2015

Ahoj, nechcete nejakou vymenun1-3? 3+ zatim jeste nechci, sice starsi uz ma 2 pryc, ale at je to i pro malou, mam uz asi 3 napady co vyrobit🙂

dulllinka
8. led 2015

Ahojte baby, ráda se k vám připojím při další výměně, teď jsem totiž už v jedné na Slovensku a je nás ve skupině 20, tak mám co dělat 😎 moje dcerka bude mít na jaře 2 roky, tak bych se spojila s někým v podobné skupině. Zajímají mě montessori aktivity, tak snad vám i já přispěju něčím užitečným.

nebetka
8. led 2015

@t22d Mohla bych se k Vám taky přidat do té velikonoční?

jija
8. led 2015

@dulllinka a chces spis 1-3 nebo 3+,muj starsi ma 2 a 1/4 ale mladsi rok tak ja bych chtela spis 1-3, nevim jestli velikonocni nebude 3+🙂

dulllinka
8. led 2015

@jija Asi bych spíš 1-3 😉

jija
8. led 2015

@dulllinka tak nekoho splasime a bude🙂
Mas predstavu co bys chtela? Me je jedno i kdyby bylo ve vymene neco co uz mam,protoze to stejne kazdy udela trochu jinak🙂
Ja uvazuju o filcu, kde by do sebe zadaly ruzne barevne tvary nebo udelat a zalaminovat rikanky treba bezi liska k taboru nebo kdyz jsem ja slouzil,nebo klidne i neco jineho

dulllinka
15. led 2015

Ja mam víc věci, to bysme pak doladily, ale ja budu moct az tak v dubnu. 😎

danuskajjj
20. led 2015

Ahoj maminky chlapečků či holčiček milujících auta,
máme skupinku pro výměnu pytlíkových aktivit zaměřenou na dopravní prostředky.
Termín odeslání půlka dubna, max. 10 osob, ještě jsou 3-4 volná místa!!!!!!!!!!!!!
Rády bychom ktreativní výrobu.
Jednalo by se o výrobu pomůcek na výuku čehokoliv, co se týká dopravních prostředků, pro informaci už jsou přiděleny tyto aktivity: Vlak na přiřazování barev a k počítání, k tomu reálné ukázky možného nákladu; Stavna silnic a okolí; rozdělování dop. prostředků na ty vodní, ve vzduchu a na zemi; dopravní tiskátka; stínové pexeso; skládání dopravníc prostředků

Tak pokud by ste měla některá zájem, přidám vás. Jste vítány.

saarinka4
20. led 2015

@danuskajjj Ahojky, ráda se přidám 🙂 Pomůcku ještě promyslím nebo pokud máte konkrétní představu, nechám se inspirovat 🙂

danuskajjj
21. led 2015

@saarinka4 Měla bys tam být.

t22d
27. led 2015

@nisika
@miranda77 tak velikonoční výměna je plná, můžu na vás kdyžtak myslet jako na náhradnice

danuskajjj pořádá výměnu na duben (viz odkaz výše) tam volná místa jsou,tak jí v případě zájmu ozvěte

miranda77
29. led 2015

@t22d neva ... nezúčastním se. Díky.

antoaneta
15. únor 2015

Zdravím Vás, velmi ráda bych se přidala k Vám. Mám 4letého syna, takže upřednostňuji skupinu 3-6let, jakého zaměření, nebo období, je mi jedno, přizpůsobím se. Budu ráda i jako náhradnice již vytvořené skupiny. Každopádně budu moc ráda, když se mnou budete počítat při vytváření nové. Děkuji.

veronikaolomouc
5. bře 2015

Holky, krásné odpoledne 🙂 chystá se teď něco? Ráda bych od 1 roku, malá má roček po prázdninách, klidně si počkám, než to využijeme, ale moc se mi ta myšlenka líbí... jestli bude něco od toho roku, ráda se přidám 🙂

ma_ia
14. bře 2015

Ahoj, taky bych se ráda zapojila, tohle je prima nápad! Je teď něco rozjednané? Nebo by stálo za to udělat novou skupinku?
@t22d

t22d
19. bře 2015

@veronikaolomouc
@ma_ia teď začala výměna pohádky do pytlíčku,zrovna jsme ve fázi domlouvání,jestli budeme ještě přibírat dáme vědět, jinak na facebooku je hodně skupin s výměnami

ma_ia
19. bře 2015

@t22d Ok, díky, budu ráda - nemám fb.

veronikaolomouc
19. bře 2015

@t22d. Tak to je krasny nápad 🙂 také bych se případně rada připojila 🙂

Strana