icon

7měsíční syn se přetáčí pořád a všude

oliie
22. srp 2017

Ahoj devcata,jdu si pro radu...syn 7 mesicu se naucil lezt a od te doby musi byt neustale na brisku.V kocarku dam ksiry,ale v postylce...neustale se otaci,preleza v ni a stavi se a to i kdyz uz je total utahany,smudla si ocicka,place ze by spinkal,ale stejne se musi otacet.Lezi v kojicim polstari aby se mu spatne otacelo,ale stejne.Uz sem z toho zoufala,skoro vubec nespi ani ve dne ani v noci,je protiva ☹co s nim?

lv
22. srp 2017

Nic, 100x znovu uložit. Ale zmírní se to, časem, nebude to tak časté. Já říkám pořád, ideální věk mimina je 3-6m, protože z novorozence je vypiplany, a leží na místě jak placka, kam ho položíš, tam ho najdeš (téměř).

karlajasmine
22. srp 2017

Nam delal to samy.. prejde to. Chce to proste i zkouset ruzny veci. My jsme zkouseli spacak, prestali jsme hlavne zavinovat a nakonec pomohlo mu v postylce nechat naprosto volny prostor a dat po okraji postylky mantinely, aby se nemel kde prastit, a on se proste otacel jak chtel a pritom spal.

swetlusska
22. srp 2017

vždyť pohyb a otáčení je nejlepší trénování. Já ho teda nechávám uplně všude volně, v postýlce i venku po bytě leze si a stoupá kde chce a je spokojenej a já taky.

oliie
autor
22. srp 2017

@swetlusska to je jasny,taky ho necham volne vsude,ale spanek je stejne dulezity pro vyvoj a kdyz jeste v jednu rano panakuje v postylce a jeci tak mi to neprijde uplne fajn

swetlusska
22. srp 2017

@oliie no, nám taky takhle vstává a stojí tam a houká -v noci, dělá to i v kočáru.... Je to prý jen období, po cca měsíci se to zas zklidnilo, tak uvidíme co vymyslí zase teď. Doktorka říkala, musíte ho přes den hoodně unavit!!! 😉

kusanagi87
22. srp 2017

@karlajasmine Nám začal sabotovat postýlku, ptž se vždy někde praštil nebo šprajcl. Tak teď máme na zemi 2 matrace - udělali jsme velké letiště - leží si, otáčí se a rotuje jak chce, nikde se nepraští a je klid. Postýlku sabotuje cca také od 7 měsíce. Až když jsem viděla na velké posteli, jak si potřebuje různě a na různých místech lehnout, tak mi bylo jasné, proč nechtěl být v postýlce.