icon

Buzení s brekem v 9 měsících. Čím by to mohlo být?

kukmar
8. zář 2019

Ahojky maminky
moje kamarádka má 9 měsíčního syna, 3 dny si jí budí večer s brekem děje se to asi po 2 hodinách , poraďte prosím co by to mohlo být či způsobovat.

kafr
8. zář 2019

Cokoli. Třeba dozrávání nervové soustavy. Nebo se "učí" novou věc a potřebuje to zpracovat. Nebo se prostě lekne "kde je maminka".
Dcera má taky takové období, střídá se to.

martt
8. zář 2019

@kukmar Mohli by to být zuby, prdíky. Můj syn se takhle budil a pak se mu třeba po dvou dnech spustila ryma.

julien9
8. zář 2019

Zoubky? Brisko? Me to dela malej kdyz ma zarazene prdy vetsinou... ze ho to budi... pokud nema jine potize tak to bude asi ono🙂 Nebo se mu neco zda... malej kolikrat spinka a z niceho nic breci...

lucifux
8. zář 2019

Syn takhle se budil taky asi 4 krát za noc, většinou to trvalo 2-3 týdny pak to přešlo. Vždy měl něco, chvilku se takhle často budil, pak zase chvilku stával v 5 ráno, jindy zase usínal ve 22. hodin, pak zase jak píšeš, vzbudil se, ale až ráno r brekem, ale vyloženě řval...

merope
9. zář 2019

Přemýšlela bych i o tom, jak je uspořádaná místnost, kde spí - mě se takhle budí v podstatě od narození s tím, že nejdřív se začne mlet, pak kňourat a pak vyloženě brečet, pokud spí někde, kde je sám v místnosti. Stačí vydat zvuk nebo ho pohladit a zase spokojeně usne.