Časté noční buzení dítěte. Jak řešit?
Ahoj maminky. Potřebuji radu. Mám osmiměsíční dceru, která přibližně od 4 měsíců špatně spí. Do té doby spala krásně, budila se jen jednou. Přes den už nekojím, na uspání spíš funguji jako dudlík. Usne rychle, ale každé dvě hodiny se budí. Něco jí ruší, chce spát, ale vždy jí něco probudí. Trochu se kroutí,jako by to bylo bříško, ale ani Baby Calm ani Espumisan nepomáhají. Ráno se hodně pokaká, takže mi přijde, že jí v noci tlačí bříško. Teď jsem zkusila změnit značku UM, které dostává před spaním. V noci také ještě jednu flaštičku vypije, i když už by neměla mít v noci hlad. Přes den má jídla dost, mám zavedené všechny příkrmy. Už se opravdu potřebuju vyspat. Nemá někdo nějakou radu, nebo neděje se vám to taky? Děkuji ☺️
@elista1610 Naší bude 5 let, někdy spí dobře, ale někdy se budí i každou hodinu 😄
Je moc malá na to, aby spala celou noc.
@elista1610 Bohužel je to dost časté. Syn se mi budil co 2 hodiny až do dvou let. Když mu rostlo hodně zubů kolem roku tak to bylo i co hodinu. Teď jsou mu 4 a slavím, když má noc bez buzení, jinak alespoň 1x za noc chce napít a čůrat. Soucítím s tebou, taky jsem z toho byla vyřízená. Radu nemám, jen že časem to snad přejde.
@elista1610 moje dcera se budila od narození asi 8x za noc. Pořádně začala spát až ve 3 letech.
Druhá dcera má teď 3,5 roku a pořád se budí aspoň 3x za noc. Už se taky nemůžu dočkat, až se konečně vyspím. Prostě některé děti to tak mají.
Je to normalni

Dítě se nebudí jen kvuli hladu. Ani dospělý vetsinou nespí celou noc. Je to pořád miminko, neměj na ni přehnaná očekávání. Dcera má pres dva roky a stejne je v noci 2-3 vzhůru 🤷♀️ prostě to chce čas..