Copak je mému miminku?
Ahoj holky, vím, že nejste doktorky, proto jdeme zítra k MUDr, ale jen se zeptám na radu a Vaše zkušenosti, zda jste některá toto neměla podobně
Moje holcicka (4m) má okolo týdne teploty, ale tím způsobem, že třeba jeden den nic, druhy den na dvakrát 37,5 pak zas nic a tak kolýsavě. Včera měla dokonce 38 a dnes ráno opět 37,5. Stolici měla včera řídkou(průjem). Je teda šíleně protivná,uknourana, furt by chtěla být jen na ruce, dřív mi pila hodinu co hodinu prso, teď ho moc ani nechce. V noci mi spala krasne,teď též vůbec max 3 hodiny a je živá jak kdyby spala 3 dny v kuse😄.. o dnu ani nemluvim, to mi spi jen venku v kočárku.. doma za celý den je schopna jen hodinu a to ještě po 10 min.. strašně tedy slinta, ruce má neustále v puse, kouše hodně plenku, kousatko taky zuzla.. muj prst kouše také hodně, dasne nemá tak bílé.. premyslela jsem i po radách zde, ze by to mohly být zuby, ale nejsem si jista.. spis jestli není nemocná. Na covid testu jsem byla a jsem negativní a ona je ve styku jen se mnou. Tak já Vám nevím, mazeme i gelem dasne, ještě tedy dodám, ze byla na nausnicich, tak jestli to nemůže mít dopad nějaký.. od te doby je totiž taková 😩 děkuji moc za radu..
Řekla bych, že zuby. Syn to měl jsme to úplně stejně, od 4 měsíců. Je mu 10 a má devět zubů.
@makkyv Zuby, syn měl ve ve čtyřech měsících už druhý 🙂
Určitě zoubky 🙂 moje pediatra poradila zkusit dát čípek na bolest... Pokud už by to bylo nějak hrozně, plakala, nemohla spát... Nurofen. Pokud zabere, jsou to jasné zoubky, prý je to dost bolí.
@gracinka7 i pětky? Páč ty u nás lezou nejdéle. Příznaky jsou, ale zuby nikde,už 4měsíce. Jinak od 15měsíců má taky "vsechny"
Určitě to budou zuby ty příznaky jsou jasný.A synovi ve 4mesicich taky rostly zuby.
@makkyv Tak hlavně že to není nic zlého 🍀
@makkyv jo, dolní většinou rostou jako první 😉
Tak pevné nervy,zásobu gelů pr malou a pro sebe čokoládu 😁
@amazonkajanik dekuju moc❤️
@klokanka31 přesně😩
@amazonkajanik jo, všechny mléčné zuby. U mladšího to trvalo do roku a půl.
@gracinka7 ty brďo, tak jste rychlíci. Aspoň to máte za sebou 😉 u nás to šlo jak po másle,oproti jiným z rodiny, ale pětky ne a ne.A když chci zkontrolovat , jestli nejsou aspoň hrbolky, tak mě kousne a má z toho prču 😁

@nazka delujii