icon

Jak uspat batole?

jitulka87
22. dub 2021

Holky, vazne uz S.O.S. Maly ma 21m a neumí usinat sam. Hlavne teda uz nemuzu, ze chce usinat na ruce. Lezi, ale musi byt omotany kolem me ruky a ja uz vazne nemuzu...jsem na nej sama a po celem dni mi uz nejde travit vecery tak, ze je jak klistatko a beda jak se vzdalim...chci si dat vanu, trosku mit cas sama na sebe po celem dni. Synka miluju, ale tohle uz nedavam. Prosim, rady typu uzivej si to....uz ne...spis rady jak ho pomalu naucit usinat bez me ruky a postupne se pri usinani vzdalovat...nechci ho nechavat vyplakat. Radeji bych nejak setrne...aby se nebal, ze ho opoustim...

merope
22. dub 2021

Asi to není rada, co jsi chtěla slyšet - ale já vidím dva módy:
- utahat tak, že odpadne
- jít spát s ním a ráno doufat, že se neprobudí taky se mnou 😀

A tu vanu... no, tu si dávám s ním 😀. Večer si ji stejně neužiju, hned v ní usnu 😀.

jjasmina
23. dub 2021

@jitulka87 malá spí sice s nama teda, má 14 měsíců a postupně ji učím , aby usnula i bez prsa, zapnem si telku a ležíme spolu, ona si hraje s ovladacem a začíná usínat i sama. Jamoska to má tak, že její manžel chodí za deckama si na chvilku lehnout než usnou třeba 🙂

crutela
23. dub 2021

No v tomhle věku to bude chtít prostě zásah a říct ne, pokud se toho chcete opravdu zbavit. Lehnout vedle a místo ruky dát plyšáka nebo polštář (klidně kupte něco nového ať má radost).
Zkusila bych ho naprosto unavit aby večer neměl čas si vymýšlet a zkusila bych to takto.
Hodně štěstí!