Kdy přestaly vaše děti používat kočárek?
Ahoj maminky, dcerka má 15 měsíců a teda kočár je pro nás pasé, beru ho jenom na delší cesty, ale i tak si tam dojde celou dobu po svých, nechce v něm být. Jdeme tedy místo 10 minut půl hodiny, ale co bych neudelala pro ni zejo 😊 zajima mě, do kdy jste vozily Vy😊🌷
No a moje děti jsou stále v kočárku: rok a dva a čtvrt. Protože ani jeden ještě nechodí. Na staršího se sem tam někdo divně podíval, když jsme byli na podzim u nás v ČR, ale tady jsou naštěstí normální lidi, co neberou mateřství jako závody a nechlubí se na diskuzích, jak jejich dítě už umí vše. (Jinak syn je nemocný proto nechodí ještě. Ale v oblečení není nic vidět, takže může působit pohoršení u podobných jako ty.)
@me_druhe_ja Chudáček😔 tak hlavně, aby byl v pořádku, v rámci možností… nic mi netrhá víc srdce, než když je dítě nějakým způsobem nemocné😔 nejradši bych to vždy vzala všechno na sebe..
Já brala kocar na dovolenou. Dcera spala po O do 4,5 roku. 3 hodinky. Pokud jsme chteli byt venku, na plazi, musela spat v kocare… Jinak bychom nejkrasnejsi část dne cumeli v pokoji 🤦🏻♀️ Nebo když jsme lítali, přestupy v noci… Nemohla bych tahat ji a kufry… Kocar byl jasná volba👌🏻V noci z letiste…
Obě děti do dvou let. Jak se pořádně rozchodily odmitaliy v něm byt. Jsme turisticka rodina, takže ve třech letech neměly (mladší teď čerstvě 3 ) problém ujít výlet 9 km do kopce z kopce. A jsem ráda, že to děti brzy pochopily, protože nemusíme řešit trasy průjezdné s kočárkem. ( Nosítka ani krosny nepoužíváme, obě děti je odmitaly).
@vladienka promiň, je tvůj, autorčin problém, jak si moje odpovědi přeberete. Já pro syna například nemám hlídání, tyhle svoje aktivity si odbývám dopoledne, odpoledne je toho dost s ostatními dětmi. Mám ho nechat doma přes dvě hodiny samotného? Je to přesně o tom, co jsem psala, kdo neví a hodnotí, bývá obvykle naprosto mimo.
@veroniqess stejná odpověď, jaké reakce vidět chceš, takové jsou. Život s jedním dítětem je legrace, když mám doma dvě, přijdu si v podstatě bezdětná. Ale abys tohle pochopila, musíš mít těch dětí víc. Aktuálně ten náhled mít nemůžeš.
@tahejhula taky mi případne zbytečně útočit na ženy, které mají jedno nebo dvě děti😒 ani ty sama nevíš proč těch děti nemají víc, a jen kvůli tomu snad není nutné se vysmíval jejich názoru ne? Tak jako já bych mohla rict, ze si udělám jen tolik deti, abych se jim všem mohla plne věnovat (všem, ne ze jedno vrznu do kočáru, protože ostatní chtějí ven apod…). Mam sice bohužel jen jedno dite, ale svoje aktivity se snažím přizpůsobit ke spokojenosti nás všech - čímž chci rict, ze když si představím v jeho 5 letech mu rict ze teď půjde do kočáru protože já si chci již zabehat nebo jít na dlouhou procházku tak by rozhodne nebyl nadšený (to je ještě hezky výraz😁)
@tahejhula 😃😃😃 aneb mám deset dětí, kdo je víc 🥳 🥳
Očividně nejspíš úplně v pohodě 😃

@bigbig vsem děkuji za odpovědi a přeji hezky vecer🙂)