Kočárek do hor

codal
30. kvě 2016

Jsem v tom úplně ztracená, je toho tolik, že nevím, kde začít. Bydlím v horách, takže trochu náročnější terén, hodně do kopce, takže bych ráda kočárek, který je odlehčený, s nafukovacími čtyřmi koly, která se dají zablokovat, nejlépe s ruční brzdou, aby byla samozřejmě skladný a snadno ovladatelný. Nějaké další typy, na které bych si měla dát pozor, vychytávky, které se hodí? Poraďte prosím nějakou zančku, která by spňovala tyto parametry a byla alespoň trochu finančně dostupná. Ráda bych se vešla tak 18tisíc. Moc díky!

eliskaxox
30. kvě 2016

Poridte Hartan nebo Gesslein z druhe ruky. Tyto kocarky jsou velmi kvalitni takze nikdo nepozna ze je pouzity a jsou to jedine 4kolky s rucni brzdou. Pokud slevite ze 4 kol tak bych doporucila kouknout na baby jogger.

lennus
30. kvě 2016

A co takový ten na bruselní s velkými koly? My máme vozík Chariot, máme set na kolo, běh a inline a bráváme ho i do terénu do hor, projede vše a je super!
Kamarádi mají na ty brusle x-lander.

kubinkov
30. kvě 2016

https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/b1i5w7...
S tímhle asi chybu neuděláte. ( Inzerát není můj.) 😉

gepe
30. kvě 2016

@codal ja bych vedela, ale je to trikolka i kdyz velmi stabilni, vyjma poctu kol, splnuje vse co chce. B.O.B. Revolution PRO. My ho mame pravidelne na horach nezavisle na rocnich obdobi (i kdyz kdyz je cerstvy hlubiky prasan, tak jsou obcas lepsi sanky ci boby 🙂) )