Má 17měsíční holčička váží 16 kg: Rady a zkušenosti?
Ahoj, mam 17m holcicku a váží 16kg na 17m 🤯 měří cca 83cm…nemám tady někoho, kdo má stejnou zkušenost a nakonec se vytáhla a nebo to vyběhala? Mala je jedlík a krotím ji.. ale uplne mě děsí, aby se to s ní netáhlo do dospělosti..
pro představu jídelníček:
snídaně: chleba se šunkou nebo sýrem
svačina: ovoce
oběd: maso+brambor, maso+ryze, polévka,… jak kdy a snažím se to dělat zdravější + k tomu má okurku
svačina: ovocná tyčinka nebo bílý jogurt se sušeným ovocem ( je na obarvení a trochu chuti )
večeře: polévka, chleba+mozzarela, chleba+šunka nebo chleba+eidam,… a taky s okurkou..
A před spaním má ještě 180ml um mleka..
samozřejmě, že někdy dostane křupky a nebo ji dam ochutnat ode mě…
Nejvíc mě rozčilují babičky a prababičky😡 furt by do malé něco cpaly a když se ozvu, že takhle ne, tak jsem podle nich střelená..

@skarol popravdě mi přijde lepší spíš omezit ty sýry než tu UM. Jak je psáno už od @merope , sýry jsou také solené. Kefírem bych UM vážně nenahrazovala a kolik denně jogurtů by to dítě mělo jíst? Tohle je velice neodborná rada. Jaký příjem mléčných výrobků plně vynahradí u 17 měsíců starého dítěte kojení? Tohle by musela autorka vědět, jinak nadělá víc škody než užitku. Autorka to neví a vy ty poměry víte, když je radíte?