icon

Na čem cvičíte Vojtovu metodu, aby Vám to neklouzalo a bylo to dostatečně vysoko?

janabrozova
3. čer 2018

Ahoj holky, na čem doma cvičíte? Cvičení doma je pro mě i moji dceru hrůza! Klouže nám to, navíc malá bojuje a je to noční můra. Puzzle nám na stole klouže. Stojí za to, koupit speciální podložku? Takovou tu co vypadá jako žíněnka? Na zemi cvičení asi nepůjde, tak nevím, jestli by to zase na stole neklouzalo...

Strana
z2
janabrozova
autor
6. čer 2018

@petulkavt žehlící prkno také teď používám, ale malá mi to počůrává, takže pořád peru a nevím, co na to třeba dát, abych to nemusela neustále prát... no asi to jinak nepůjde, ale je super, že se to dá výškově nastavit. Alespoň to.

petulkavt
6. čer 2018

@janabrozova : já taky pořád peru ☹ stridam dva potahy na prkno aby to stihlo uschnout..
Dala jsem si prebalovaci podložku mezi potah a molitan aby to mala alespoň neprocurala skz..

verunka_korunka
6. čer 2018

Cvicila jsem s ni na prebalovaku s podlozkou jednorazovou prebalovaci, musela cvicit nahata a vzdy mi to pocurala. Kdyz se zacalo cvicit plazeni, musela jsem ji davat na neco neklouzaveho a pritom aby ji to pustilo nohu dopredu. Pouzivala jsem starou karimatku a kdyz ji pocurala, umyla jsem ji. S vetsim ditetem bych cvicila na zemi na karimatce.

bartakova_veronika
6. čer 2018

@petulkavt kupte si jednorázové podložky, to zaručeně nepočurá 🙂

eva118
6. čer 2018

Na cvičení jsem koupila koupelnovou předložku z IKEA, takovou tu naducanou. Neklouže, je měkká, dá se prát.

janabrozova
autor
7. čer 2018

@bartakova_veronika to ale klouže, to mám ozkoušené

janabrozova
autor
7. čer 2018

tak jsem si objednala extra protiskluzovou jogamatku, která je odolná i proti vlhkosti a dá se otřít, tak jsem velice zvědavá...nejideálnější by bylo, kdyby mi šla dát na i na to žehlící prkno 😀

properjoey
7. čer 2018

Cvičila jsem s dcerou na přebalovací podlozce na posteli a se synem až po roce normálně na stole,bez podložky,ale jak byl starší,tak už se u toho nepocuraval..

bartakova_veronika
7. čer 2018

@janabrozova aha .. nějak jsem nezaregistrovala na čem cvičíte ... nám na gauči právě neklouže

Strana
z2