Nějaký trik, aby spal celou noc...?
Ahoj maminy, mám otázku... Našla jste některá trik na vaši ratolest, aby spala bez krmení celou noc? Malému je deset měsíců, večer chodí spinkat v 18 hodin, usně za chvilku sám, čímž chci naznačit, že ho nenutíme, zkrátka spinkat chce. Pak se vzbudí kolem 22. hodiny, 2,30 hodin a v 6 máme budíček. Jaké jsou vaše děti, zkušenosti a triky? Díky předem za odpovědi
@sussi0623 Dotaz mě pobavil. Dítě jde spát v šest, budí ve v šest, dvakrát v noci a ty bys chtěla prosím tě, co? 😖
Čekala jsem, že to bude dotaz typu: Dítě se mi budí co půl hodiny, hodinu. Ale tohle?!? To snad není myšleno vážně, že ne?
(syn se mi v tomto věku budil 10-12x za noc, klidně po 20 minutách, takže o spaní vím své 🙄)
@jjasmina Jako já chápu, že každá z nás si musí nějak projít tím procesem uvědomování si, že jsem máma a spánku, odpočinku, klidu je někdy opravdu málo, ale tohle je úplně hloupej styl uvažování, hloupej dotaz - aniž bych chtěla dotyčnou urazit.
@sussi0623 Nechci se tě dotknout, ale děkuj vesmíru, že ti dítě tak krásně spí! Máš volný večery a klidný noci. A nechci být prorok špatných zpráv, ale klidně se může stát, že bude naopak mnohem, mnohem hůř, dětský spánek se totiž dost často mění.

@jjasmina no nevím jestli dobrá, dodnes na to nerada vzpomínám 😥 ale on už pak chytil takovej amok, že nešel uklidnit ničím. Znovu už bych to nedělala. Holt každé mimčo má svůj čas kdy to zvládne bez mléka 😊