icon

Nějaký trik, aby spal celou noc...?

sussi0623
21. bře 2021

Ahoj maminy, mám otázku... Našla jste některá trik na vaši ratolest, aby spala bez krmení celou noc? Malému je deset měsíců, večer chodí spinkat v 18 hodin, usně za chvilku sám, čímž chci naznačit, že ho nenutíme, zkrátka spinkat chce. Pak se vzbudí kolem 22. hodiny, 2,30 hodin a v 6 máme budíček. Jaké jsou vaše děti, zkušenosti a triky? Díky předem za odpovědi

Strana
z2
cinam
22. bře 2021

@jjasmina no nevím jestli dobrá, dodnes na to nerada vzpomínám 😥 ale on už pak chytil takovej amok, že nešel uklidnit ničím. Znovu už bych to nedělala. Holt každé mimčo má svůj čas kdy to zvládne bez mléka 😊

jjasmina
22. bře 2021

@cinam jj zase aby bylo jasno, do úplného amoku bych to zajít nenechala, když vidím, že je to opravdu řev, tak prso dám, za to mi to taky nestojí , abych pak 2hod uklidnovala.Ale už vím, že ji občas uklidní i hlazeni nebo obejmutí

journals
22. bře 2021

@sussi0623 Dotaz mě pobavil. Dítě jde spát v šest, budí ve v šest, dvakrát v noci a ty bys chtěla prosím tě, co? 😖
Čekala jsem, že to bude dotaz typu: Dítě se mi budí co půl hodiny, hodinu. Ale tohle?!? To snad není myšleno vážně, že ne?
(syn se mi v tomto věku budil 10-12x za noc, klidně po 20 minutách, takže o spaní vím své 🙄)

jjasmina
22. bře 2021

@journals jo to máte pravdu , ty půlhodiny jsou fakt mazec, tp jsem se kolikrát radovala, když spala aspoň tu hodinu nebo hodinu a půl, tohle je opravdu zlatý důl

journals
22. bře 2021

@jjasmina Jako já chápu, že každá z nás si musí nějak projít tím procesem uvědomování si, že jsem máma a spánku, odpočinku, klidu je někdy opravdu málo, ale tohle je úplně hloupej styl uvažování, hloupej dotaz - aniž bych chtěla dotyčnou urazit.
@sussi0623 Nechci se tě dotknout, ale děkuj vesmíru, že ti dítě tak krásně spí! Máš volný večery a klidný noci. A nechci být prorok špatných zpráv, ale klidně se může stát, že bude naopak mnohem, mnohem hůř, dětský spánek se totiž dost často mění.

Strana
z2