Nové pleny Fred & Flo
Zdravím maminky, nedávno mě zaskočila informace o tom, že už se v Tescu neprodávají pleny Tesco loves baby se sovičkami, které používáme. Zrovna nám docházejí zásoby a potřebujeme přejít na jinou značku. Maminky máte některá už zkušenost s novou značkou plen v Tescu? Vím, že každé dítě reaguje jinak, jednomu můžou pleny sednout, další může mít opruzeniny. Ale přemýšlíme nad vyzkoušením těchto z Tesca nebo z Lidlu, sovičkové z Alberta synovi nesedly. Děkuji za jakoukoli zkušenost 😇
@verinikki ano, dvě křidýlka. Naprostá hrůza. Protečou hned, a když je bobek je všude. Syn opruzený a nad pinďou se mu udělal ekzém. Už nikdy víc, ani v nouzi.
@aluskaasimon
No vzhledem k tomu, že jsem na fotu z Heureky viděla normálně zkrabené, tak je chci jít vrátit, ale pro jistotu jsem poprosila o foto - ať mám když tak v telefonu důkaz, jak by normálně měly vypadat....
@aluskaasimon
Měla jsem přes online Tesco, vrátila jsem jako reklamaci. Vzali bez řečí.
@jessical za me katastrofa.mala se mi po nicem neoprudila ale po tehle plinkach okamzite.pokud byla jenom chvili pokakana tak hned byla opruzena,navic protikaji.uz je nikdy nekoupim
Obnovuji diskusi ... snad některá maminka, která Fred & Flo pants používá objasní, zda je tento problém opravdu u všech?
Koupila jsem je před měsícem poprvé, takže jsem nevěděla jak mají vypadat, jen se mi zdály divné, jakási křidélka? Nechápala jsem k čemu. Pár jsem jich použila, ale neudržely to, co by měly. Pak mi došlo, že by tam měla být ještě jedna gumička a to ta vnější. Takže jsem nafotila a poslala reklamaci. Bez problémů uznali a že pošlou výrobci, abych plenky přinesla na prodejnu a vrátí mi peníze. To jsem také udělala, jen jsem chtěla výměnu za jiné. Chtěla jsem je vyzkoušet a dát plenkám ještě šanci. Chyba se přece může stát. Plenky bez problémů vyměnili, ale ejhle ... otevřu nové balení a ono opět to samé, zase bez gumiček! Takže jdu psát znovu o vysvětlení a už je měnit nebudu. Klasické Fred @ Flo jsou v pohodě

Mam poslu Vam ji zitra bude Vam to stacit.