Problémy se spánkem. Co s tím?
Mám skoro 10 měsíční dceru. Vždy nejraději usínala v kočárku. Před pár dny zjistila jak si sednout z leže, a máme obrovský problém. I když je hrozně ospalá, tak ať jí dám do kočárku nebo do postýlky, okamžitě si sedá. Přes den i v noci. Je už pěkně vzteklá z ospalosti, ale stejně jí to nedá a sedá si. Co s tím?
@vikinkav Jenže kdyby se aspoň tak nevztekala 😟 a ona si i stoupá, ale to minimálně, zatím...
Promítat baterkou na strop, měli jsem takové ukazovátko s obrázky a na to se nejlíp koukalo v leže. Má novou dovednost, tak to stále trénuje🙂
@hojda To máme, hraje u toho i ukolébavka, a nezabírá to 😞
něco nového neokouného
Malá mi třeba zaspí v kočárku i v sede a pak ji polozim a dám dolů.Přes den usíná u kojení po obědě
Bohužel s tím nic moc neuděláš. Ted je to pro ni nová dovednost. Ono se ji to omrzí a nebo si "vymysli" zas něco nového.
Dávala jsem opěrku do pololehu, aby měl syn položený záda i hlavu, ale aby byl spokojený, že sedí a když usnul, tak jsem ho položila.
V postýlce jsem prostě pořád pokládala. 🤷
musí se to přečkat.
S tím absolutně nic neuděláš. Je to období, které přejde. Až bude větší, tak si bude nejen sedát, ale otáčet na všechny čtyři a zdrhat😀 pak bude jediné řešení dítě přes den pořádně unavit,aby chodilo spát unavené a nějaké sedani a přetačení ho přejde😀

Bohuzel nic, je to normalni, pockej az si zacne stoupat 😄 je to obdobi kdy uspavani trva velmi dlouho. Jestli je v hluboke korbicce tak bych ji dala do sportaku, do nejakeho polosedu, at si kouka a casem usne.