Syn odmítá rybí maso. Máte někdo také tak?
Zdravim, nas 2,5 lety syn zcela odmita pozrit ryby v jakekoliv podobe. Mate prosim nekdo take tak a date tip na sirup nahrazujici (castecne) ziviny z ryb?
Predem diky
@te_reza prave veskere ryby, pry mu to hrozne smrdi🙄
Zkuste, zda neni alergicky. Jinak partnerovi ryby smrdi, alergicky na ne neni, ale nedal by je do pusy, tunaka ale ji, takze bych zkusila tunaka a pak treba pangase, ty nesmrdi tak rybinou jako treba ta treska.
@sarkasarkasarka zkus udělat rybí karbenatky. Na netu najdeš inspiraci. Kupuješ stále ty samé ryby? A co příprava? Děláš změny?
Syn nejí ryby už 3 roky. Dávám mu rybí tuk v kapslích.
U nás nejí ryby nikdo, ani my s mužem ani děti. Nijak nenahrazuji...
Sním kapra,rybí polévku od táty,tuňáka,lososa,karase na ohni,...ale zkuste mi předhodit rybí filé nebo prsty 🤢😂
Fakt je možné,že mu to smrdí, můj chlap to taky nemusí a druhý problém je,strach z kosti v krku (jako kluk se dusil)
jinak rybí olej je k sehnání v kapslích,měla jsem je i jako součást gravivitaminu
A co třeba aspoň rybí pomazánka, tu mají děti rády a sní ji ve školce i ty, co ryby nemusí.
Cerstva ryba rybinou nesmrdi.Zkus prazmu,to je vyborna ryba 🙂
U nás jí 3letý syn lososa, pstruha lososovitého, sumečka afrického, pangase a rybí prsty. Ostatní ryby mi odmítl (kapr, treska..). Jak je připravujete? Pangase má rád v trojobalu, lososa na pánvi s bylinkami a holandskou omáčkou, sumečka dělám se zeleninou na másle v troubě.
Moje skoro tříletá dcera nesnese pstruha a tresku, ale jak jí dám lososa nebo uzenou makrelu, může se "utlouct" :D :D :D Popravdě já osobně mám radši mořské ryby. Ty naše moc smrdí rybníkem :( .
@fandysek_1 tak jsem k veceri uplacala rybi karbanatky a synek snedl hned dva😀jen jsem je tedy dost nastavila zeleninou, aby moc nesmrdely🤭ale alespon neco👍🏼Diky za tip
@sarkasarkasarka to se mu ani nedivím 😅 také odjakživa, co si pamatuju, ryby nejím, nedokážu je ani pozřít, jakmile ucítím rybí chuť obrací se mi žaludek a to už jsem zkoušela všelijaké ryby i úpravy nicméně nahrazuji rybím tukem v tabletách od Moller's (nevím jestli to píšu správně😁), pro děti se dělají myslím buď něco jako želé nebo sirup
A neboji se treba kosti? Ja jako mala rybu nejedla prave z toho duvodu.
@sarkasarkasarka to je fajn. Taky dávám zeleninu nebo i luštěniny. Petrželku, cibulku, koriandr prostě vše a i smetana krásně zjemní. U nás teda není problém, že by to nejedli, ale občas to dělám aby byla změna. I kuličky do trouby jsou fajn s bramborovou kaší. A zkus třeba i rybickovou pomazanku z peceneho lososa. Ta je hrozně dobrá.
Sposuta děti rybí chuť nemusí... Moje dcera třeba ani sushi, ale tepelně zpracovaného lososa ne
Nikdy jsem nejedla zadne ryby ani morske plody. Smrdi mi to a nepozru
Já ani prcek také ryby nejíme, jediné, kde jsem ochotná je pozřít je Maďarsko v okolí Balatonu a sever Polska. Mě vadí i ty kapsle s tukem i ochuceným, stejně se i ten rybí tuk vrací a pořád to cítím. Tak jsem bez ryb, dítě také a asi v pohodě 🙂

Všechny ryby nebo jen něco? Holka mi přestala jíst tresku a zjistilo se, že na ní je alergická