Umělé mléko - se ketrým jste spokojené?
Ktere je nej?
My vyzkoušeli od Nutrilonu, přes Hipp, Sunar, Bebu až po Hami. U toho jsme zůstali. Nutrilon neměl nejlepší výsledky testů a cena šílená, Hipp byla naprostá katastrofa, Beba byla celkem fajn, ale malá po ní byla pořád hladová, Sunar byl celkem taky dobrý, ale pořád to nebylo ono. U Hami jsme zůstali. Dobrá cena, malá basti jedna radost, spinká po ní celou noc, žádné bolení bříška.
Samozřejmě co sedí jednomu nemusí sedět druhému
za me Babylove z DM
ahojky není to tak dlouho co jsem řešila ten samí problém mam take mimi na um ze začátku jsem používala nutrilon a hrůza jako u prvního syna samé slzy pláč kolika bolest bříška po 2dnech jsem na doporučení kamarádek koupila babylov z dm drogerie pedoatr schválil kvalitu um a mame skoro klid jen nás občat trápí koliky ale každé mimi je jiné mne pediatr řekl že stejně platíme pouze značku asi jako u většiny produktu babylov z dm stoji pouze 119kč a chváli si ho spousta maminek asi německá kvalita opravdu nevím
DM babylove, v D-testu má nejlepší hodnocení, mladymu chutná
Kendamil. Bezkonkurenční.
@kittyy17 tak to je paráda alespon je opravdu vidět že nerozhoduje cena
Holky chtěla bych se zeptat, jestli se dělají i od jiného výrobce než Nutrilon mléka při alergii na BKM. Kojím, ale občas potřebuji dokrmit, tak sháním něco místo Nutrilonu.
Já jsem si kdysi procházela složení všech dostupných kojeneckých mlék - číslo 3 - od 10.měsíce, porovnávala jsem obsah cukru (co nejnižší) , sodíku a draslíku (co nejnižší), množství železa, nenasycených mastných kyselin, olejů, množství soli, a vyšlo mi jako nejlepší Bebivita nebo Hami. To ale byla moje osobní statistika 🙂
Holky,my mame mesic...Taky mame casto bolest briska....pouzivam Aptamil ale doma mam jeste Bebivotu muzu zkusit a kdyby nesedela zase zpet na Aptamil,nemuzu mu nejak ublizot?

Každému dětátku sedí neco jiného. Já davala u obou detí Hipp a za nas super i nase dr ho vsem doporucuje...