SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Dárkovou sadu vše v jednom
Učení může být někdy pěkná dřina. Své o tom ví děti, i my dospělí. Díky správnému přístupu se ale učení může proměnit ve skvělou hru a velkou zábavu. Zábavnou hrou si děti osvojují základní dovednosti a seznamují se se světem okolo sebe, který se jim zpočátku může zdát hodně složitý. Se stavebnicemi LEGO DUPLO bude takové učení hračka! Navíc ho teď můžete vyhrát 🙂.
Postavte jakýkoliv předmět z kostek LEGO DUPLO, vyfoťte ho a vložte obrázek sem do fóra.
Autoři 10 nejoriginálnějších výtvorů vyhrají stavebnici LEGO DUPLO 10570 Dárková sada vše v jednom! Soutěžíme do středy do půlnoci. A výhry budeme rozesílat již příští týden 😉 .

Duplo milujeme celá rodina, je to nejlepší hračka. 😵
To zelené postavil syn ve 3letech, nevím co to mělo být. 🙂
To druhé je byt, postaveno společně, jako stavební projektantka na rodičovské se alespoň takto realizuju. 🙂 🙂
Jinak stavíme co se dá : hřiště, domy, zoo, bazény, školku, vláčky, nádraží, autobusy, autoservis, garáže, dinosaury, roboty, muzea, obchody, kostely, chrámy, nemocnice, manžel postavil i hřbitov... 😅
Koukám že tu najdeme další inspiraci. 😉
Bohužel my Lego Duplo ještě nemáme, ale určitě máme v plánu ho koupit - syn bude mít příští měsíc svátek, tak alespoň budu mít něco v záloze nebo dám tip babičkám a tetičkám. Vím že kamarádky Lego Duplo chválí a že si vyhráli nejen děi ale i dospělí, tak snad udělá i nám radost. 😉
Našemu Kubíčkovi budou na konci května 2 roky a jako dárek k narozeninám dostane svoji první sadu Lega Dupla. Žádnou fotečku s legem tedy zatím nemáme, ale do soutěže se přesto rádi zapojíme a pošleme alespoň fotku Kubíka 🙂 Třeba při troše štěstíčka vyhraje Kubík k narozeninám ještě jednu sadu, ať je co stavět 😉 Držíme palce všem zúčastněným. Kubík a mamka 🙂
Kostka sem,
kostka tam,
kostky všude kam se podívám.
Máma nadává,
Lego nechce ani vidět,
se zlomenou nohou není co závidět.
Přesto ho stále kupuje,
protože nás miluje.
Slibujeme, na Lego boha,
ať ji už neboli noha,
uklízet se naučíme,
kostkami ji nemučíme.
Kostka sem,
kostka tam,
kostky Duplo jsou nejlepší co znám.
Stavíme od rána do večera,
babí je z toho natěšená.
V tichosti si domek postavíme,
v pletení ji nerušíme.
Dům je to šílený,
bydlí v něm víc než 3 ženy,
k tomu kupa zvířátek,'
a taky pár dětátek.
Vražedná je to kombinace,
tatínek chodí pozdě z práce.
Kostka sem,
kostka tam,
rodný dům postavím vám.
Nikdy jsem ho předtím neviděla,
prý tajemnými silami jsem políbena.
Baba Jaga ho také měla,
na kuřích nožkách vystavěla.
Vytvářím různé zvláštní stavby,
věž se záchodem nahoře nikoho nepřekvapí.
Honzík je zatím ve fázi boření, a nikoli stavění a tvoření, a tak žádné Lego nemá. První měkké stavební kostičky dostane za měsíc k 1. narozeninám a stejně si troufám tvrdit, že stavět budu já 🙂 , ale časem by si s Legem určitě vyhrál. Dívám se, že Lego Duplo se doporučuje od 1,5 roku, takže nám to vychází akorát pod stromeček, třeba Ježíšek nadělí 😉
"Karlátko , paní píše , že když jí něco postavíš z lega , tak můžeš něco vyhrát."
"Jo? Tak já ji postavím vlak. Spoustu mašinek a lokomotiv 🙂
"Můžu tě s tím vyfotit?"
"Ne. Mám práci"
"Aha"
"Luborku, co to tady Kajko postavil?"
"Koleje"
Mostu máme jen půlku. Tatínek chtěl udělat radost mostem ale prodali mu jen půlku 😀 Vždycky je sranda něco z toho vytvořit 😎
😀 To by byl snoubenec ve svém živlu, kdykoliv jdeme do hračkářství hádejte, kde se zasekne? u LEGA a pořád až budeme mít miminko koupíš nám tohle a tamto??? Já jen pořád odpovídám, ano zlato až budeme mít malého Dominička, koupím vám to největší ať si můžete hrát spolu 😀 Za nás LEGO 1 nej hračka na světě 😉 😉 😉 😉
Toto je naše duplo městečko. Pokaždé to stavíme jinak, tak si s tím užijeme spoustu zábavy. Ze zbývajících kostiček si vždycky postavíme nějaký jeřáb, most nebo věž. Je to super hračka pro děti všeho věku a dost si s tím vyhraje i maminka a tatínek 😀 A jak říkám, duplo kostek není nikdy dost! Vždycky když stavíme, tak nám nikdy nezbyde ani kostička a spíš nám ještě pár kostek chybí, aby ty stavby byly větší a důmyslnější. 😉
...tak toto su moje lego duplove bambulky, lego milujeme 🙂
postavene minule leto a teraz - jedno je kralovstvo dory a diega a dalsie domcek pre filly konikov, kedze u nas sa stavia aj pre ine hracky nielen pre lego postavicky 😵
je to krasna hracka a toto je velmi mila sutaz, su tu same krasne dielka! Neslo sa nepridat 😉

😀 nas domaci robot Emil 😀