icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Dárkovou sadu vše v jednom

bara_lego
5. kvě 2015

Učení může být někdy pěkná dřina. Své o tom ví děti, i my dospělí. Díky správnému přístupu se ale učení může proměnit ve skvělou hru a velkou zábavu. Zábavnou hrou si děti osvojují základní dovednosti a seznamují se se světem okolo sebe, který se jim zpočátku může zdát hodně složitý. Se stavebnicemi LEGO DUPLO bude takové učení hračka! Navíc ho teď můžete vyhrát 🙂.

Postavte jakýkoliv předmět z kostek LEGO DUPLO, vyfoťte ho a vložte obrázek sem do fóra.

Autoři 10 nejoriginálnějších výtvorů vyhrají stavebnici LEGO DUPLO 10570 Dárková sada vše v jednom! Soutěžíme do středy do půlnoci. A výhry budeme rozesílat již příští týden 😉 .

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Dárkovou sadu vše v jednom
Strana
z5
aideen
6. kvě 2015

Milujeme lego 🙂 Už od vlastního dětství. Na každé narozeniny či svátek děti dostávají aspoň nějakou sadu. Na první foto je naše městečko (bohužel ještě bez hasičů a letiště) a na druhé foto je naše mega stavba (cca 90cm) 🙂 Nejstarší dcera už sice nedostává duplo, ale i tak pořád stavíme a stavíme dá se říci denně 🙂

katboz
6. kvě 2015

U nás zatím staví starší dcera, mladší ji pozoruje a povídá si s panáčky 🙂

verdos
6. kvě 2015

Šicí stroj (neboť maminka poslední dobou dost šila a syna to nesmírně inspiruje 🙂).

xdany
6. kvě 2015

Syn, 13m, a jeho dnešní stavba z rána 🙂

jappa
6. kvě 2015

Ležím tu s angínou a kluk taky, tak mi Duplo hrozně pomáhá, že si malá vydrží nějakou dobu hrát. Tohle děti dneska postavily.

kacabicka
6. kvě 2015

U nás vedou domečky. Už zvládáme i dvoupatrové 🙂

aadrika
6. kvě 2015

Toto su nase 2 mimozemske Lego veze, ktore postavil moj syncek ☺miluje Lego a hlavne stavat vselijake prapodivne mimozemske veze ☺dufam, ze sa budu aj vam pacit ☺

punkzuza
6. kvě 2015

Dobrý den. 😉 S dvouletým synem Michálkem si hraju často.Ovšem vždy když přijdu do pokojíčku se slovy : ´´S čím si chceš hrát?´´ hned začne vytahovat bedýnku s Legem. 🙂 Máme bohužel zatím jen dvě sady,ale vyhrajeme si celá rodina.Když začnu stavět sama tak se Michálek začne rozčilovat a křičí ´´Ne!Jáá!´´.Takže tento výtvor jsme postavili spolu,hrajeme si na ZOO a na obchod,kde zvířátka nakupují ,,Papu´´ 😀 (Abych ještě dodala,díky obchůdku z lega se syn naučil říkat ahoj a dík) 😎

petra_pf
6. kvě 2015

Dobrý den, Lego Duplo Amálka staví pouze s tatínkem, maminka to neumí. Kromě tradičních věží, domečků apod. jsou naši stavitelé velmi originální. Posuďte sami 🙂) Krásné hravé jaro!

a_nnysek
6. kvě 2015

Moje žába, kterou nikomu nepůjčím.. I když u nás zatím staví taťka, Pavlík (7 měs.) je zdatný "demontér"..Kostky si zamiloval a já jsem ráda, že si procvičuje motoriku a dokáže se na chvilku zabavit. Další lego určitě bude čekat jako překvapení k 1.narozeninám nebo pod stromečkem.(jen nevím, zda to bude větší dárek pro malého nebo pro tátu) 😉

aninkas1
6. kvě 2015

Toto jsme postavili s Kryspinem spolecnymi silami, kdyz mu byly 2 roky a kousek 🙂 Je to sikula, z Dupla stavi skoro kazdy den a ted uz ma i pomocnici - mala segra pomaha jak muze 🙂

svatkak
6. kvě 2015

JÁ JSEM MALÁ HOLČIČKA,
Z DUPLA SI POSTAVÍM TŘEBA RŮŽOVÉHO ZAJÍČKA.
LEGO VELMI RÁDA MÁM,
S KOSTKAMI SI POHRÁVÁM.
V LEŽE V SEDĚ HRAJU SI,
S MAMINKOU Z NĚJ DĚLÁME POKUSY.
AŤ JE TEPLO NEBO ZIMA,
S LEGO DUPLEM JE NÁM PRIMA.

simijj
6. kvě 2015

U nas je Lego Duplo velmi oblibena hracka..starsi Ondrasek uz bravurne stavi,vse mozne i nemozne a mladsi zatím jen bori...

lenkaatom
6. kvě 2015

U nás převládají traktory a auta z lego duplo 🙂 🙂

barbaramadd
6. kvě 2015

Matějíček (2,5) zapojuje Duplo do většiny svých her. Staví třeba domečky, věže, zahrádky nebo roboty. Dnes stavěl tunely přes železnici, auta a benzínku. Lego ho moc baví a už si s ním krásně vyhraje! "-)

broskvicka21
6. kvě 2015

Lego duplo Betlém. 🙂

marilyn5
6. kvě 2015

Lego duplo máme rádi
jsme s ním velký kamarádi 🙂

eluska
6. kvě 2015

Náš Patriček okolo Lega Dupla zatím jen mlsně obchází v obchodě. Má ho slíbené kupovat, až přestane čůrat do plínek a začne do nočníku. Zatím mu to moc nejde, tak má jen vzorek Dupla co dostal na veletrhu PRODÍTĚ. tam se mimochodem Duplo moc líbilo i našemu mladšímu synovi. - viz foto (manžel mi tu přes rameno radí- fotka s nápisem víc nemáme 😀 )

mishule12
6. kvě 2015

Duplo dostala Adélka pod stromeček, nyní vše staví na autíčko, důležitý je slunečník, aby nepršelo 😎 S legem si hraje i mladší dcera Anežka a "staví" si po svém 😀

kleik
6. kvě 2015

My jedeme v duplo vláčcích...
..... Hippie vlak přijíždí na nádraží, všichni nasedat..... 😀

suzza
6. kvě 2015

My jedeme v duplo vláčcích...
..... Hippie vlak přijíždí na nádraží, všichni nasedat..... 😀

janicka53
6. kvě 2015
zuzkasim
6. kvě 2015

Starší bráška vytvořil pro svou sestřičku malý přístav s parníkem a dalšími loďkami. Já jsem ocenila, že si spolu hráli už při stavbě. Duplo je u nás velmi oblíbené a ač jsou kluci už docela velcí, klidně si staví jednou z malých kostiček klasického Lega, podruhé s Duplem.

halickovamarie
6. kvě 2015

Nelinka se zatím s legem seznamuje a tak pro ni stavu domečky maminka a nelca přidává zvířátka a panáčky.

cich
6. kvě 2015
katie311
6. kvě 2015

Naše poslední stavba moc dlouho pohromadě nevydržela, dcera miluje rozkládání lega 🙂

catherineb
6. kvě 2015

DUPLO máme všichni rádi,
já i moji kamarádi.
Staví i máma nebo děda,
není to přece žádná věda.

Stavíme domy, mosty, věže,
stavíme v sedě a někdy i vleže.
S DUPLEM je sice spousta práce,
ale hlavně obrovská legrace.

Nápadů co stavět máme mnoho,
ale DUPLO kostiček stále málo,
proto účastníme se této soutěže,
třeba se na nás štěstí usměje.

Ať je léto nebo zima,
s DUPLEM je nám prostě PRIMA 🙂!

lucianapolis
6. kvě 2015

Naše Adélka má zatím svojí první sadu zvířátek, ale i tak si s ní hrozně ráda vyhraje. Zvlášť když jí taťka něco postaví a rošťačí spolu 🙂

bludickaaa
6. kvě 2015
hehena
6. kvě 2015

kluci a jejich pevnost v džungli s pokladem (za červenými mřížemi)

Strana
z5