SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Dárkovou sadu vše v jednom
Učení může být někdy pěkná dřina. Své o tom ví děti, i my dospělí. Díky správnému přístupu se ale učení může proměnit ve skvělou hru a velkou zábavu. Zábavnou hrou si děti osvojují základní dovednosti a seznamují se se světem okolo sebe, který se jim zpočátku může zdát hodně složitý. Se stavebnicemi LEGO DUPLO bude takové učení hračka! Navíc ho teď můžete vyhrát 🙂.
Postavte jakýkoliv předmět z kostek LEGO DUPLO, vyfoťte ho a vložte obrázek sem do fóra.
Autoři 10 nejoriginálnějších výtvorů vyhrají stavebnici LEGO DUPLO 10570 Dárková sada vše v jednom! Soutěžíme do středy do půlnoci. A výhry budeme rozesílat již příští týden 😉 .

Dobrý den. 😉 S dvouletým synem Michálkem si hraju často.Ovšem vždy když přijdu do pokojíčku se slovy : ´´S čím si chceš hrát?´´ hned začne vytahovat bedýnku s Legem. 🙂 Máme bohužel zatím jen dvě sady,ale vyhrajeme si celá rodina.Když začnu stavět sama tak se Michálek začne rozčilovat a křičí ´´Ne!Jáá!´´.Takže tento výtvor jsme postavili spolu,hrajeme si na ZOO a na obchod,kde zvířátka nakupují ,,Papu´´ 😀 (Abych ještě dodala,díky obchůdku z lega se syn naučil říkat ahoj a dík) 😎
Moje žába, kterou nikomu nepůjčím.. I když u nás zatím staví taťka, Pavlík (7 měs.) je zdatný "demontér"..Kostky si zamiloval a já jsem ráda, že si procvičuje motoriku a dokáže se na chvilku zabavit. Další lego určitě bude čekat jako překvapení k 1.narozeninám nebo pod stromečkem.(jen nevím, zda to bude větší dárek pro malého nebo pro tátu) 😉
Náš Patriček okolo Lega Dupla zatím jen mlsně obchází v obchodě. Má ho slíbené kupovat, až přestane čůrat do plínek a začne do nočníku. Zatím mu to moc nejde, tak má jen vzorek Dupla co dostal na veletrhu PRODÍTĚ. tam se mimochodem Duplo moc líbilo i našemu mladšímu synovi. - viz foto (manžel mi tu přes rameno radí- fotka s nápisem víc nemáme 😀 )
My jedeme v duplo vláčcích...
..... Hippie vlak přijíždí na nádraží, všichni nasedat..... 😀
DUPLO máme všichni rádi,
já i moji kamarádi.
Staví i máma nebo děda,
není to přece žádná věda.
Stavíme domy, mosty, věže,
stavíme v sedě a někdy i vleže.
S DUPLEM je sice spousta práce,
ale hlavně obrovská legrace.
Nápadů co stavět máme mnoho,
ale DUPLO kostiček stále málo,
proto účastníme se této soutěže,
třeba se na nás štěstí usměje.
Ať je léto nebo zima,
s DUPLEM je nám prostě PRIMA 🙂!

Milujeme lego 🙂 Už od vlastního dětství. Na každé narozeniny či svátek děti dostávají aspoň nějakou sadu. Na první foto je naše městečko (bohužel ještě bez hasičů a letiště) a na druhé foto je naše mega stavba (cca 90cm) 🙂 Nejstarší dcera už sice nedostává duplo, ale i tak pořád stavíme a stavíme dá se říci denně 🙂