icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Dárkovou sadu vše v jednom

bara_lego
5. kvě 2015

Učení může být někdy pěkná dřina. Své o tom ví děti, i my dospělí. Díky správnému přístupu se ale učení může proměnit ve skvělou hru a velkou zábavu. Zábavnou hrou si děti osvojují základní dovednosti a seznamují se se světem okolo sebe, který se jim zpočátku může zdát hodně složitý. Se stavebnicemi LEGO DUPLO bude takové učení hračka! Navíc ho teď můžete vyhrát 🙂.

Postavte jakýkoliv předmět z kostek LEGO DUPLO, vyfoťte ho a vložte obrázek sem do fóra.

Autoři 10 nejoriginálnějších výtvorů vyhrají stavebnici LEGO DUPLO 10570 Dárková sada vše v jednom! Soutěžíme do středy do půlnoci. A výhry budeme rozesílat již příští týden 😉 .

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Dárkovou sadu vše v jednom
Strana
z5
kalkulantka
6. kvě 2015

Mám doma zrovna nemocnou kočičku, která chtěla zmrzlinku. Tak si jí dopřála alespoň v podobě z DUPLA a dala si jahodovou 🙂 Není to nějaká extra stavba, ale účel splnila maximálně, hlavně, že je dítko spokojené 😉

hollyanne
6. kvě 2015

Náš Míšánek miluje tento multifunkční tunel s domečkem, benzínovou pumpou a žirafou :o)

lantea
6. kvě 2015

Tady je dílo naší čtyřleté Lenky, "ta loď co vezla zvířátka, když byla potopa", pochopila jsem, že to má být Noemova archa.🙂 Zvlášť ta skluzavka pro zvířátka do moře mě pobavila.:D

bhlavacek
6. kvě 2015

Rai stavime mosty a tento je jen z kosticek 2 x 2 nas oblibeny, jen se nam na most nevejdou vsechna zviratka tak jsou pod nim (i kdyz meri vice nez metr), Rekordni most byl pres cely pokoj, takovy, ze se mezi piliri dalo podlezt. Teda aspon ti sikovnejsi a mensi z nas to zvladli.

pazibarb
6. kvě 2015

V LEGO jedeme už od té doby, co byla dcera miminko - slavila 1.narozeniny. Dostala sadu kostek a v zápětí zvířátka. Dlouho jí bavily zvířata, stavěly jsme pořád nějaké Zoo zahrady, ale od posledních Vánoc co dostala Popelku s kočárem a Juráškem už začíná víc řešit osoby a stavět domečky / zámky a často také staví obchod. A na návštěvě vždycky jedeme vláčky!

ottovka
6. kvě 2015

Myčka aut, maringotka a čisticí vůz.

sachmettttt
6. kvě 2015

I když jsme to neposkladali ( i když Terka kousek z holčiny rozebrala museli jsme to dat dokopy no malem inkfarkt 🙂)musíme se pochalit co se da dokazat se legem 🙂

zuhur
6. kvě 2015

Naše loď 🙂 S duplem si doma hrajeme všichni a kostiček potřebuje stále víc a víc a víc a víc 😀 😀 😀

hojda
6. kvě 2015

Lego patří k jedné z malá hraček, která se dětem neomrzí a baví je už roky! Takže investice do lega rozhodně nelitujeme. Z dupla už pomalu přecházíme na klasické Lego.

Dokonce i tatínek byl vtáhnut do hry s legem a začal vymýšlet různá vlastní vylepšení. Vozidla na velkých dřevěných kolech mají úspěch. Staví se a pak se s nimi závodí. Tohle je pojízdný větrný mlýn.

luciex
6. kvě 2015

Svoje první kostky, i když ne pravé Lego, jsem dostala od Ježíška když mi byl rok a půl, byl to rok 2011. A hrozně mě chytilo..od té doby se u nás kostky válely všude a já stavěla a stavěla.... i s mým malým psím kamarádem🙂 pak postupem času kostek přibývalo a hned na druhé narozeniny jsem dostala své první opravdové Duplo...byla to farma...nebyly to už jen kostky, ale i zvířátka, traktor a postavičky....no a pak už další Ježíšek a narozeniny jsem si nepřála nic jiného než další sadu Dupla🙂 Dokonce jsem jednu sadu dostala i jako bolestné za zlomenou ruku. Dnes jsou mi 4 a půl roku a máme pěknou sbírku. Dodnes se nám kostky válí všude, pořád si se mnou hraje můj psí kamárád Many, a dokonce i můj nový kamarád - bráška Adámek🙂Dnes jsme pro vás s bráškem postavili věž s domečkem a výběh pro našeho 40ti kilového Manyho🙂

susi23
6. kvě 2015

Moje děti milují zdolávání překážek všeho druhu, U lega Dupla objevili nekonečnou možnost stavění různých prolézaček🙂
Na prvním snímku dcera prolézá sem na druhé syn leze zpět a stavbu boří a na třetí se dcera válí a zakrývá kostkami.

kontrolka
6. kvě 2015

Naše kompozice "Myš v ZOO" 🙂
Tedík sedm měsíců.

sylvinka
6. kvě 2015

Jedna starší (stavila jsem já a jsem na stavbu dodnes pyšná 😀 ), jedna novější od dětí "pro maminku" 😵

leviska777
6. kvě 2015

Zvířecí farma postavená naší dcerkou 😉

blanche1206
6. kvě 2015

Poprosila jsem tatínka s dětmi, že bych potřebovala novou kuchyň.... 🙂

amabilis
6. kvě 2015

Zatímco starší děti staví, nejmladší jim to boří 😀 Aneb Lega Duplo není nikdy dost!
(Omlouvám se za kvalitu fotky, děti při focení moc nespolupracují 🙂 ).

brasilka
6. kvě 2015

Tak jako u většiny dětí, i u nás vede stavění domečku - v našem případě moderního věžáku. Takhle si staví naše dvojčátka s tatínkem.. Nechybí garáž pro motorku - popř. stáj pro koně, byt pro legáčky, vyhlídka, pošta, ani kohout na špičce jako ukazatel směru větru 🙂

ciocca
6. kvě 2015

Občas se člověk pěkně zapotí, aby pomohl dětem z Dupla postavit vše co si přejí🙂 Dnes to u nás byl "jen" klobouček s náramkem a barevné nehtíky🙂 Ale jak si prohlížím ostatní soutěžní příspěvky, bude hůř 😀

verunkah
6. kvě 2015

Kubíkova Eiffelovka aneb MILUJEME LEGO!!! 🙂

berusinecka
6. kvě 2015

Děti (4 a 1,5) staví lego duplo odmalinka. Strašně moc to prvního syna chytlo a tak z třiceti kostek-koupené zvlášť na zkoušku, se naše sbírka rozrostla prozatím na dvě sady (Policii a Farmu). A všude si je bereme sebou. Na chatu, na barák, byt, k babičce, na záchod, do školky,..... Stavíme rádi garáže, jeřáby, autoservis, věže,.. ale nezůstáváme jen u stavění. Využíváme ji na učení barev, tvarů,.... Naši sbírku budeme určitě rozšiřovat, protože si moc přejí Hasiče a Autoservis. Lego duplo prostě MILUJEME, a to nepřeháním. 🙂

duch
6. kvě 2015

kdo si hraje nezlobí 😵
i u nás je lego duplo oblíbené,moc kostiček sice nemáme,ale i tak zabaví na dlouhou dobu 🙂

neoness
6. kvě 2015

Úkoly mají jasně rozdělené 🙂 Jedna staví - rozvíjí fantazii, druhá bortí - zajišťuje zátěžové testy 😎

evangel
6. kvě 2015

Pojizdna Noemova archa. Základ je z masinky. 🙂

vendulanela
7. kvě 2015

My bohuzel duplo jeste nemame tak stavime z podedenych drevenych kostek, ale moc by se nm libilo🙂 malinka rada stavi a jeste radeji boura🙂

losnikolos
7. kvě 2015

My jedeme podlle návodu,takže nic originálního. Ale originálně duplo uklizime 🙂

breberka
7. kvě 2015

včera se mi nepodařilo nahrát fotečky, tak i když dnes už to asi nebude platit, ale i tak se podělím o naše výtvory.......malý postavil tržnici a větší, který spíš už "frčí" v Lego Ciny postavil nádražíčko

marssyy
7. kvě 2015

Laurinka a její robot 🙂

llluckaaa
7. kvě 2015

Ehm, do stavby věží a zámků máme hodně daleko, ale aspoň něco od nás 🙂 Na fotce je zachycené naše umělecké ztvárnění pohádky Jak pejsek a kočička vařili dort 😀

xbohu
7. kvě 2015

@bara_lego

Kterou středu je soutěž ukončená? tu příští? stihnu to ještě? máme doma velkého stavitele 🙂

Strana
z5