SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Dárkovou sadu vše v jednom
Učení může být někdy pěkná dřina. Své o tom ví děti, i my dospělí. Díky správnému přístupu se ale učení může proměnit ve skvělou hru a velkou zábavu. Zábavnou hrou si děti osvojují základní dovednosti a seznamují se se světem okolo sebe, který se jim zpočátku může zdát hodně složitý. Se stavebnicemi LEGO DUPLO bude takové učení hračka! Navíc ho teď můžete vyhrát 🙂.
Postavte jakýkoliv předmět z kostek LEGO DUPLO, vyfoťte ho a vložte obrázek sem do fóra.
Autoři 10 nejoriginálnějších výtvorů vyhrají stavebnici LEGO DUPLO 10570 Dárková sada vše v jednom! Soutěžíme do středy do půlnoci. A výhry budeme rozesílat již příští týden 😉 .

V LEGO jedeme už od té doby, co byla dcera miminko - slavila 1.narozeniny. Dostala sadu kostek a v zápětí zvířátka. Dlouho jí bavily zvířata, stavěly jsme pořád nějaké Zoo zahrady, ale od posledních Vánoc co dostala Popelku s kočárem a Juráškem už začíná víc řešit osoby a stavět domečky / zámky a často také staví obchod. A na návštěvě vždycky jedeme vláčky!
Lego patří k jedné z malá hraček, která se dětem neomrzí a baví je už roky! Takže investice do lega rozhodně nelitujeme. Z dupla už pomalu přecházíme na klasické Lego.
Dokonce i tatínek byl vtáhnut do hry s legem a začal vymýšlet různá vlastní vylepšení. Vozidla na velkých dřevěných kolech mají úspěch. Staví se a pak se s nimi závodí. Tohle je pojízdný větrný mlýn.
Svoje první kostky, i když ne pravé Lego, jsem dostala od Ježíška když mi byl rok a půl, byl to rok 2011. A hrozně mě chytilo..od té doby se u nás kostky válely všude a já stavěla a stavěla.... i s mým malým psím kamarádem🙂 pak postupem času kostek přibývalo a hned na druhé narozeniny jsem dostala své první opravdové Duplo...byla to farma...nebyly to už jen kostky, ale i zvířátka, traktor a postavičky....no a pak už další Ježíšek a narozeniny jsem si nepřála nic jiného než další sadu Dupla🙂 Dokonce jsem jednu sadu dostala i jako bolestné za zlomenou ruku. Dnes jsou mi 4 a půl roku a máme pěknou sbírku. Dodnes se nám kostky válí všude, pořád si se mnou hraje můj psí kamárád Many, a dokonce i můj nový kamarád - bráška Adámek🙂Dnes jsme pro vás s bráškem postavili věž s domečkem a výběh pro našeho 40ti kilového Manyho🙂
Děti (4 a 1,5) staví lego duplo odmalinka. Strašně moc to prvního syna chytlo a tak z třiceti kostek-koupené zvlášť na zkoušku, se naše sbírka rozrostla prozatím na dvě sady (Policii a Farmu). A všude si je bereme sebou. Na chatu, na barák, byt, k babičce, na záchod, do školky,..... Stavíme rádi garáže, jeřáby, autoservis, věže,.. ale nezůstáváme jen u stavění. Využíváme ji na učení barev, tvarů,.... Naši sbírku budeme určitě rozšiřovat, protože si moc přejí Hasiče a Autoservis. Lego duplo prostě MILUJEME, a to nepřeháním. 🙂

Mám doma zrovna nemocnou kočičku, která chtěla zmrzlinku. Tak si jí dopřála alespoň v podobě z DUPLA a dala si jahodovou 🙂 Není to nějaká extra stavba, ale účel splnila maximálně, hlavně, že je dítko spokojené 😉