Babylove, rozmlouval Vám ho doktor?

kahira
25. bře 2015

Maminky, chtěla bych se zeptat, byla jsem dnes u doktora a když zjistil, že dáváme Babylove BIO zhrozil se, řekl že je to to nejhorší co sí můžu dávat, nechápe jak se to dostalo do Česka a že je složením "sračka". Naší malé vyhovuje, prvně byla na Nutrilonu- neskutečné bolesti bříška, nevykakala se sama, ale chutnal. Babylove chutná, po bolestech ani památky, je spokojená, kaká několikrát denně.
Dal mi krabici Sunaru, že mu je jedno co budu dávat jen v žádném případě Babylove a Babydream. Sunar se mi zrovna dávat nechce, myslím si, že je tam moc cukru :/
Máte někdo podobnou zkušenost?

majatob
25. bře 2015

Moje děti byly na Babylove mlíku, jako jediné jim vyhovovalo a nezvraceli po něm ani neměli bolesti a zácpu, já na něho nedám dopustit 🙂 Doktorka ani u jednoho nic nenamítala.

hojda
25. bře 2015

Pokud vám vyhovuje, tak bych ho nechala. Určitě bych se ho nebála (nevím tedy jak Babydream).

ishtara
25. bře 2015

Ahoj. Taky dáváme Babylove Bio a spokojenost a žádné problémy. Je fakt, že doktorka ho ani neznala, ale nijak víc nepátrala o co jde a nerozmlouvala.... já si myslím, že všechna UM mají skoro totožné složení, takže je celkem jedno, které dáš a proč doktor takto reagoval, těžko říct. Pochybuji, že by se tu prodávalo, pokud by neodpovídalo normám apod. Věřím této značce a německé kvalitě.

sariky
25. bře 2015

To jsou kecy. Rozhodne bych nemenila mliko, ktery diteti vyhovuje. A myslim, ze jsou na trhu horsi veci nez babylove mlicka. Takze v klidu🙂

bbn
25. bře 2015

Zeptala bych se doktora s krabici v ruce co konkretne je na tom mleku spatneho, co presne je ve slozeni ta sracka? Co jineho ma nebo naopak nema proti jinym znackam?
Osobne si myslim,ze je doktor pitomne predpojaty vuci levne znacce nebo ma provize z doporuceni jinych znacek - zname ty reklamni poutace a letaky v cekarnach, ze jo.
Obe moje deti po odstaveni vyrostli na Babylove a nikdy nebyl zadny problem, doktorka nikdy nic spatneho nerekla.

maribea
25. bře 2015

Moje dcera na Babylove BIO vyrostla, absolutně bez újmy, taktéž to bylo jediné mléko, po kterém nezvracela (přestože měla reflux) a jako alergik se ani neosypávala, i bříško se srovnalo. Bylo mi to tehdy doporučeno kamarádkou, která si opravdu potrpí na kvalitky 😉 doktorka nic nenamítala. Plánuji ho pořídit znova, pokud se teď z nějakého důvodu ani u druhátka nezdaří kojení... Taky mám dojem, že je to jak píše @bbn , zkrátka na to u nás není reklama, tak je to hned špatné 😖

alpakovo
25. bře 2015

u nás pediatr Sunar přímo zavrhuje, děti po něm kvůi cukru moc přibírají... A při poslední návštěvě si dokonce název značky Babylove psal, ale mu nevadilo, že je z drogerie 😉 Bych se na dr. vykašlala a nechala tak, záleží co vyhovuje dítěti, ne doktorovi... Náš malý třeba nutrilon vůbec nesnesl, ale trápit ho jen proto že je jednička se mi fakt příčilo

jabadabadoo
25. bře 2015

U nás taky nebyl problém, sedělo a sedí mu nejvíc+cena. Měl i Nutrilon, Sunar, ani s jedním mlíkem enměla naše pediatra problém.

manelle2
27. bře 2015

Můj dvouletý kluk vyrostl na Babylove,nic jiného nevyhovovalo a čerstvému mimi ho dávám automaticky.Krásně voní po sušeném mlíčku a má krásnou žlutou barvičku(třeba na rozdíl od Nutrilonu-ten navíc obsahuje nějakou umělotinu :( Naše dr ho taky neznala,tak jsem jí na vyžádání odnesla krabici,nevymlouvala,naopak schvalovala,když jsme spokojení.A mimochodem,Babylove je u nás hooodně oblíbená značka(příkrmy,plenky,kosmetika,prostě vše ) 🙂

krystalka
27. bře 2015

Já jsem si do toho od nikoho moc mluvit nenechala 🙂 , jako první jsme na doporučení dali Bebu a tu prskal a nechtěl....tak jsme zkusili Nutrilon a v pohodě, pil ho asi do 18 měsíců a pak jsme přešli na Hami, taky mu absolutně vyhovovalo.....Jeden čas jsme si říkali, že bychom místo drahého Nutrilonu zkusili něco jiného...tak jsme zkusili Sunar a po tom míval šílenou zácpu, stejně tak mu neseděly ani kaše Sunarky....tak jsme se zase vrátili k Nutrilonu 🙂....takže si každý musí najít to, co jeho dítku sedne, to žádný doktor nemůže dopředu vědět....pro mě bylo důležité, že mu vyhovuje a že je syn zdravý, poprvé byl nemocný v 5 letech 🙂

andelka
27. bře 2015

Starší syn pil rok a čtvrt Babylove a nikdy žádný problém.
Mladší má Hami,protože je snadněji k sehnání, Babylove mívalo dlouhodobejsi výpadky. Ale jinak jsem byla spokojená. Mně se dr snad ani nikdy neptala, možná jednou,když jsme došly na otázku ukončení kojení a jestli nějaké mléko dávám.

klaire22
27. bře 2015

Já jsem tuším i jednou srovnávala krabice a skoro nic jsem tam neshledala jiného a zrovna u mléka z DM se mi nechce věřit, že by to byla srágora. Naší malé taky chutnalo, já teda kupovala mléka na střídačku - sunar, babylove a hami a s ničím jsme neměli problém.
Opravdu by mě zajímalo, co konkrétně se doktorovi na tom mléce nelíbí 😎

nuali
27. bře 2015

A kde to bylo ? Úplně jako kdybych slyšela doktorku z rizikové... No jednou mě to nahlodalo, zkusila jsem Sunar complex - bolesti břicha, Hami Citlivé bříško - zvracení... Tak jsem se zase vrátila k Babylove BIO Pre a jsem spokojená já i maličký. Krásně prospívá, roste, nemocný nebývá. Myslím, že je v pořádku i když pije takovou "sračku". A prakticky od narození, kojila jsem možná 9 týdnů, než jsem přišla o mléko... Takže bych si do toho nenechala mluvit a štve mě, že jsem se nechala tak snadno ovlivnit, když byl maličký v pohodě. Naposledy mi řekla, že když už mu dávám tak nekvalitní mléko, tak ať už začnu s příkrmy. No zatím jsem nedala, ale brzy se už chystám.
Takže neřeš a dávej, když mu vyhovuje 🙂

denyzuza06
27. bře 2015

Nemyslím si že by se tu mohlo prodávat kdyby to byla sračka, rozhodně musí splňovat normy pro českou republiku na dětskou výživu a už vůbec se mi nechce věřit že zrovna DM by prodávalo "sračky" . má doktor nějakej mindrák. zkus porovnat složení s tím sunarem treba nebo jiným mlékem co se v DM prodává, já myslím že žádnej výraznej rozdíl tam nebude krom ceny

ikarkulka
27. bře 2015

Najdi si na netu složení jednotlivých UM a porovnej, jsou téměř totožná. Můžeš to ukázat i pediatrovi, případně s dotazem, aby ti tedy vysvětlil, proč je Babylove horší než Nutrilon, Beba a Sunar.
Starší syn měl nejdříve Bebu, měl hrozné bolesti břicha, zácpy. Pak jsem objevila Babylove, všechny problémy naráz ustaly, takže jsme neměli důvod měnit.
Mladší byl na Babylove od začátku, také naprosto bez problémů.

achjonetusim
27. bře 2015

Všechny UM jsou pod takovou kontrolou, že nevěřím tomu že by se prodávalo nějaké nekvalitní nebo dokonce zdraví škodlivé - jen každému miminku vyhovuje jiné.

terca01
26. říj 2017

Ahojky, v Dtestu dopadl lepe než Sunar a jine.. Viz obrazek. Takže asi nebude tak hrozný.

terca01
26. říj 2017
baratopa
18. pro 2017

@kahira pan doktor aai nevidel výsledek dtestu kde babylove zkoncilo po hami a hippu na třetím nebk čtvrtem místě. Také ho davame. Je to supr mlicko