icon

Kdy začalo miminko jíst co tři hodiny?

teligo
21. dub 2021

Přeji krásný den 🙂 mám doma dvoutýdenní holčičku, dávám jí Nutrilon, pije cca co dvě hodiny 60ml. Kdy se vám navýšila dávka mlicka a taky - kdy začala miminka jíst pravidelněji třeba co tři hodiny? Děkuji! 🙂

merope
21. dub 2021

To je hrozně individuální - my jeli z porodnice s tím, že krmit max po 3,5 hodinách, v noci po 6 a pak nám to doktorka zkracovala, protože neprospíval. Jídlo zdržuje 🙂.

teligo
autor
21. dub 2021

@merope my z porodnice jeli s tím, že mám dávat 7x denně 30ml. Rvala, rvala, rvala. Nakonec našel doktorka řekla, že můžeme dávat 60ml klidně co dvě hodiny. Ale čekám, kdy se to začne prodlužovat 🙂

michaelarousova
21. dub 2021

@teligo Hned od porodnice☺️Jen v noci to bylo obcas driv ☺️

keksik002
21. dub 2021

@teligo jak které dítě, syn od narozeni jedl co 3 hodiny jen v noci spal 6hodin.. Kazdopadne jsem nikdy nebudila

teligo
autor
21. dub 2021

@michaelarousova
@keksik002 to jste šťastné ženy 🙂

merope
21. dub 2021

@teligo Buď ráda, že jí... já pečlivě psala, co (ne)snědl, vážila jak (ne)přibírá... teď konečně (ve dvou letech) přibral, že už má přes 10 kilo...

lv
21. dub 2021

Nikdy 🤣 jedla co 1h 45min jako hodinky. A az do 9let ji často, hodně, nevim kam to dává, je štíhlá. Asi spalování po otci, ten se taky furt cpe

lv
21. dub 2021

@teligo ja to mliko pocitala, mela 12x denne

nita1984
21. dub 2021

Nikdy. U nás se řídíme podle hladu, ne podle hodinek. Od narození po dospěláky

izz76
22. dub 2021

@teligo Nikdy 😄 Už je jí 6let a pořád slyším, mami já mám hlad😄 Řekla bych, že i spousta dospělých lidí jí casteji než po třech hodinách 😆 Já bych to vůbec neřešila, dítě není robot aby se dalo naprogramovat.