kackapospi
icon
Uživatel kackapospi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kackapospi.
kackapospi
2. led 2016

Nechce se mi zakládat nová diskuze a našla jsem tady tu 🙂 Nemáte někdo prosím zkušenost s fotoateliérem v brně? Chtěla bych pak nechat udět nějaký obraz s profi fotkou do ložnice 🙂

kackapospi
2. led 2016

Já jsem se teď naučila používat Mixa gel a dřív jsem používala Niveu 🙂 Ale nepoužívám nějaké velké množství. Přijde mi, že to malé hrozně vysušuje pokožku.

kackapospi
autor
2. led 2016

Od kdy začalo bavit vaše děti skládat puzzle (takové ty větší dílky a kolem 25 dílků) a bez pomoci je pak složilo skoro celé?

kackapospi
24. lis 2015

@mykolaapsi Focení je taky dobrý nápad, to pak dám dárek k narozkám 🙂

kackapospi
24. lis 2015

U nás bude pod stromečkem lego, hrnčířský kruh (pro děti), hodně koralku a nechavala jsem ještě dělat malé foto deku s její fotkou u moře 🙂 vypadá to kouzelně

kackapospi
24. lis 2015

Tohle řeším hodně. Celkově hodně sleduji kvalitu všechno a většinou před tím, než něco malé nakoupím, tak se podívám na recenze a zkušenosti 🙂

kackapospi
24. lis 2015

Hledala jsem to nedávno a kamarádka mi poslala tohle http://www.obrazovice.cz/, ale pořád to není to, co bych chtěla. Chtěla bych najít neco jako malování karikatur (jak malují na karláku :D), ale takdy nevím, kde hledat 🙂

kackapospi
24. lis 2015

Chuťově dobrá je Vademecum a ta se doporučuje od jednoho roku. U nás doma je to velká nutnost když bys chtěla cenově rozumné podívej se na ageo.cz .. Kupuju tam hodně vecí pro děti, mají docela dobrý výběr a každý týden něco v akci 🙂

kackapospi
autor
24. lis 2015

Holky poradíte mi prosím které vlhčené ubrousky vám víc vyhovují? Nemám s nima zatím zkušenosti a chci, aby bylo všechno v pohodě. 🙂

kackapospi
20. lis 2015

Naprostou souhlasím s fotodárkama 🙂 je to to nejlepší :D letos jsem nechávala dělat hodiny s fotkama dětí .. Zkus se podívat na http://www.tiskni-online.cz/ .. určitě tam nějaký hezký dárek najdeš a i do ceny se vejdeš 🙂

kackapospi
16. lis 2015

Tohle jsem bohužel neviděla :( já zase hledám album, kde bylo hrozně moc nápadů na vánoce a úplně úžasné inspirace (mix všeho)

kackapospi
16. lis 2015

@jacquenette Souhlasím, jsou to moc hezké dárky ... možná ty nejhezčí "hlavně pro rodiče a prarodiče" Já budu letos nechávat dělat fotokalendář pro každou rodinu (z našich společných fotek, co máme z celeho roku) .. Nechávám ho dělat každý rok na tiskni-online.cz .. V posledních letech jsem ani hezké kalendáře v obchodě neviděla

kackapospi
16. lis 2015

@jacquenette Mam dudlíky u nás vyhrávají. U nás teď vede tady ten (https://www.ageo.cz/produkt/mam-dudlik-perfect-0-6m) je měkčí .. máme ho akorát v jiné barvě, ale malá má malou pusinku a tenhle jí sedí 🙂

kackapospi
16. lis 2015

Tak to bych vyměnila obvodní :D To jsem ještě neslyšela. Určitě bych to nepodcenila a pro tvůj klid bych opravdu našla novou obvodačku, na to máš právo 🙂

kackapospi
16. lis 2015

Já jsem dělala úplně vše 🙂 dokonce jsem v 8M okopávala zahradu :D to už vypadalo docela blbě, ale já se cítila dobře