icon

21 day fix - cvičíme

mami29
15. bře 2015

Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?

mufinka2
16. bře 2015

Takže dnes dle kalendáře Total Body Cardio Fix, potom jsem si dala těch 10minut ABS a Max30 🙂

zdeni.r
16. bře 2015

Taky sem si dala ještě na bříško... ale přehánět to nebudu, ať mě to neodradí 😀

angipe
16. bře 2015

Holky kdy mate na cvico cas?Mam dceru 4m a sem rada, ze stihnu uvarit, natoz cvicit. Rada bych, fakt moc, ale nemam kdy :'(:'(:'( Telu by po porodu zpevneni bodlo!

zdeni.r
16. bře 2015

@angipe jéjda, když byly malý 4 měsíce tak sem se doma kopala nudou 😀 dyť spala minimálně třikrát denně, teď už spí jen jednou, tak holt to musim zvládnout v tý době... případně bys jí mohla zkusit dát do lehátka ať se na tebe kouká, děti to většinou baví 🙂

buy
16. bře 2015

@angipe já mám také dceru 4měsíce...někdy na mě kouká...někdy nechce tak cvičím po osmé večer když jde spinkat po koupání 🙂 ...

mami29
autor
17. bře 2015

Za chvilku jdu na to.

hanka373
17. bře 2015

další den hotov 🙂 tak mě holky zajímá s jak těžkými činkami cvičíte??

pajuska87
17. bře 2015

Já mám 2 kg,ale některé cviky s nimi nedávám

hanka373
17. bře 2015

@angipe jak kdy.Někdy odpoledne jak ta menší spí a nebo až večer jak spí obě 😉 někdo praví že se má cvičit ve stejnou dobu ale u nás to nejde 😀

zdeni.r
17. bře 2015

@hanka373 já mám 3 kg ale snesla bych i min 😀

zdeni.r
17. bře 2015

Já jdu cvicit až teď..vůbec se mi nechce,byla dem dneska už na cvičení Fitmami,ale musím....ale břicho dneska vynechám....to se přiznám bez mučení.i,ikdyz po včerejšku ho hezký cítím....

pajuska87
17. bře 2015

Tak docvičeno, dnes mě to bavilo 🙂

zdeni.r
17. bře 2015

Já taky odcvičeno! jen teda ta plank pozice to je pro mě pořád mazec 😀

pajuska87
17. bře 2015

@zdeni.r jojo, taky mi to trošku dělalo problém :D

mami29
autor
17. bře 2015

@zdeni.r pro mě ta minuta kliku 🙂

zdeni.r
17. bře 2015

@mami29 no to taky.. dávam holčičí a ještě s pauzama... děs, člověk by si řekl, jak bude mít namakaný ruce od neustálýho nošení dětí a ono prd

mischus
17. bře 2015

Docvičeno a bylo to boží!!!! Už se těším na zítra! To se mi s Jill nestávalo. 😀

buy
17. bře 2015

Mám hotovo...měla sem to i s hudbou má dcera se rozhodla že cvičit v klídku nebudu 😠 😉

mysplys
17. bře 2015

holky, to je to fakt tak chytlavý? já viděla videa letmo a přišla mi jako pěkný masakr, ale tady čtu jak jste nadšené 😉

buy
17. bře 2015

@mysplys já nevím pouštím si to jak se má....je super že necvičíš furt jedno dokola....každý den něco jiného...

hanka373
18. bře 2015

já se taky těšívám na dálší den a hrozně rychle ta půl hodině uteče 🙂 jen mám pocit že to je víc na zpevnění než hubnutí 😀 😀 ale jinak jsem zatím spokojená 😉

buy
18. bře 2015

také sem spokojená...cvičím od 17let ale po porodu....mi něco zůstalo a nemohla sem s tím hnout chtělo to něco nového... 😀 😀 jen nevím co budu cvičit za těch 21dní 😀

mami29
autor
18. bře 2015

3. den za mnou. Au moje nohy. Jsem zvědavá zda se zítra hnu.

pajuska87
18. bře 2015

@mami29 nohy , jo? 😀 tak to jsem na sebe zvědavá večer .Od té jógy je cítím 😀

mami29
autor
18. bře 2015

@pajuska87 ja od pondelniho kardia

lenkpe
18. bře 2015

Ahoj, už 2x jsem stáhla z ulozto.cz ten program ale stáhlo se mi jen 5 programů a ještě rozbalit do souboru se mi dají jen 4. Nejsem tam zaregistrovaná, myslíte, že to může být tím? Dneska jsem si aspoň poprvé zacvičila Total body cardio fix a musím říct, že to jsem nečekala. Dala jsem si potom ještě Focus T25 beta core cardio a nějak jsem už měla těžké nohy po té jednadvacítce. Jen to nemám bohužel stáhnuté celé, stalo se Vám to někomu? Večer to ještě zkusím znovu potřetí.

mami29
autor
18. bře 2015

@lenkpe vím o tom z jine skupinky, asi problem v tom souboru

hanka373
18. bře 2015

@lenkpe tak já take nejsem zaregistrována a stáhlo se mi to všechno.teda vubec nevím čím to je.

@mami29 říkáš nohy?? tak tos mě moc nepotěšila :D za chvilečku jdu na to tak to snad přežiju 😉

angipe
18. bře 2015

@zdeni.r
To mě nenapadlo, že by jí to mohlo bavit...na mě koukat 😉 Když spí (3x denně po 1,5h) tak uklízim, vařim a dělám jiné věci, které za doby jejího bdění nejdou. Začíná se nám přetáčet na bříško, takže jsem radě stále u ní.

angipe
18. bře 2015

@buy
No to by taky šlo, ale já sem většinou večer už tak ztahaná, že padnu za vlast s ní. Jediné co se přemlouvám, a nakonec jsem za to vždy ráda, jsou lekce Jogy u nás ve vesnici. jednou týdně holt pohlídá (ona spí takže asi žádná námaha) tatínek 😀

Strana