21 day fix - cvičíme
Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?
Taky sem si dala ještě na bříško... ale přehánět to nebudu, ať mě to neodradí 😀
Holky kdy mate na cvico cas?Mam dceru 4m a sem rada, ze stihnu uvarit, natoz cvicit. Rada bych, fakt moc, ale nemam kdy :'(:'(:'( Telu by po porodu zpevneni bodlo!
Za chvilku jdu na to.
další den hotov 🙂 tak mě holky zajímá s jak těžkými činkami cvičíte??
Já mám 2 kg,ale některé cviky s nimi nedávám
Já jdu cvicit až teď..vůbec se mi nechce,byla dem dneska už na cvičení Fitmami,ale musím....ale břicho dneska vynechám....to se přiznám bez mučení.i,ikdyz po včerejšku ho hezký cítím....
Tak docvičeno, dnes mě to bavilo 🙂
Já taky odcvičeno! jen teda ta plank pozice to je pro mě pořád mazec 😀
Docvičeno a bylo to boží!!!! Už se těším na zítra! To se mi s Jill nestávalo. 😀
Mám hotovo...měla sem to i s hudbou má dcera se rozhodla že cvičit v klídku nebudu 😠 😉
holky, to je to fakt tak chytlavý? já viděla videa letmo a přišla mi jako pěkný masakr, ale tady čtu jak jste nadšené 😉
já se taky těšívám na dálší den a hrozně rychle ta půl hodině uteče 🙂 jen mám pocit že to je víc na zpevnění než hubnutí 😀 😀 ale jinak jsem zatím spokojená 😉
také sem spokojená...cvičím od 17let ale po porodu....mi něco zůstalo a nemohla sem s tím hnout chtělo to něco nového... 😀 😀 jen nevím co budu cvičit za těch 21dní 😀
3. den za mnou. Au moje nohy. Jsem zvědavá zda se zítra hnu.
Ahoj, už 2x jsem stáhla z ulozto.cz ten program ale stáhlo se mi jen 5 programů a ještě rozbalit do souboru se mi dají jen 4. Nejsem tam zaregistrovaná, myslíte, že to může být tím? Dneska jsem si aspoň poprvé zacvičila Total body cardio fix a musím říct, že to jsem nečekala. Dala jsem si potom ještě Focus T25 beta core cardio a nějak jsem už měla těžké nohy po té jednadvacítce. Jen to nemám bohužel stáhnuté celé, stalo se Vám to někomu? Večer to ještě zkusím znovu potřetí.

Takže dnes dle kalendáře Total Body Cardio Fix, potom jsem si dala těch 10minut ABS a Max30 🙂