icon

21 day fix - cvičíme

mami29
15. bře 2015

Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?

hanka373
26. bře 2015

teda dnešní pilátes jsem zvládla už líp než před týdnem a to jsem cvičila s oběma holkama které si chtěly stále vykládat a vyžadovaly odpovědi 😀 😀 no sranda

buy
26. bře 2015

@hanka373 budu to cvičit oboje...tedy budu se snažit 😀

mami29
autor
28. bře 2015

Jaké jsou vaše pocity po 14 dnech? Zítřejší jogu vynechávám. Já mám pocit, že od prvního dne cítím skoro bez přestávky zadek a pevnější stehna.

pajuska87
28. bře 2015

Mě se zdá , že se mi vzadu vyhladila na stehnech kůže .Jen při určitých cvicích na ruce to někdy moc nedávám

buy
28. bře 2015

Stehna a zadek mám pocit že je mám pevnější....mám z toho cvičení dobrý pocit 😉 budu si ho dávat vícekrát...a rano budu běhat a večer toto 🙂 tak doufám že to k něčemu bude

pajuska87
28. bře 2015

Tak odcvičeno a zítra najíždím na 3. týden 🙂, místo té jógy si dám něco jiného - ta pro mě není

buy
29. bře 2015

Holky chci se zeptat co vše ještě k tomuto cviču cvičíte?

katcha21
29. bře 2015

Holky prosím vás, kde se to dá stáhnout? Děkuji 🙂

pajuska87
29. bře 2015

Tak mám za sebou dvojitou dávku holky 🙂, místo jógy jsem si dala pilates

mischus
29. bře 2015

Já dneska místo jógy jela Cardio fix a k tomu 10min abs. 🙂 Jen mi nedošlo, že zítra je zase cardio, tak si myslím, že už by toho bylo moc, tak zaměním pondělí s úterkem a zítra si dám Upper fix a v úterý Total body cardio. Jako ta ženská mě fakt baví. 🙂 Musím zapátrat na youtube, jestli nemá ještě nějaká jiná cvičení. Určitě s ní budu pokračovat dál. Alespoň pár dní v týdnu.

hanka373
30. bře 2015

@katcha21 http://www.uloz.to/x47YgDdj/21-day-fix-fitness-... snad ti ti pujde celkem dlouho se to stahuje

@buy tak já se upřímně přiznám že krom té půl hodinky velice už nic moc,jen sem tam 10-20 minut dám ještě rotanu 🙂

dneska se začíná s hodinovým cvíčem,doufám že mi to časově přez den vinde.večer nerada cvičím ale když nebude zbití tak to snad dám 🙂

@mischus taky mě to s ní baví a hrozně rychle to utíká.jen já si po tomhle budu muset dát nějaké cardio potřebuju ještě něco zhubnout a u tohodle se mi zdá že to nějak dole nejde,nějak se to zastavilo 🙂 spíš se zpevňuju.ale cvičení je to super.jestli něco najdeš hoď to pak sem 😉

mami29
autor
30. bře 2015

Holky já vas asi na tyden opustim, dám si jen neco lehciho. Prijdu si bez sil ☹ A pak zase prvni a druhy tyden.

buy
30. bře 2015

@hanka373 No já právě chci ještě behat mám to moc ráda. ..tak doufám že ta moje cacurka maminku nechá 😉
@mami29 Ja cvicim už docela dlouho 5let před těhu.. ale tohle mi teda taky nakládá 🙂 skoda že toho nemá víc je dobrá 😎

hanka373
30. bře 2015

tak cardio a půl pilátesu za mnou.malá se obudila a bylo po cvočení.budu to muset zvládnout večer 🙂

pajuska87
30. bře 2015

Já si dávám dnes pauzu

hanka373
31. bře 2015

holky co doporučíte za cardio?? ještě bych chtěla dát pár kilo dolů a u tohohle cvíčo to moc nejde,spíš to zpevněje a pod nán osem špeku to moc vidět nejde 🙂 🙂

angipe
31. bře 2015

@hanka373
Já měla doma (když sem měla skoro metrák) orbitrek. Šlapala sem každý den alespoň půl hodiny a někdy i dvakrát půl hodiny a dostala sem se opět na svých původních 65 kg. Samo ne do druhého dne 🙂 Nějakou dobu to trvalo. Ale nedám na něj dopustit. A pak už bude následovat jen to zepvnění 😉 Tak hodně zdaru při cvičení, ať ti to vyjde...ať už zvolíš jakoukoli variantu

zdeni.r
31. bře 2015

@hanka373 běhat,běhat a běhat 🙂

hanka373
31. bře 2015

tak mě by stačilo 5 kilo 8 už mám dole.samozdřejně že to trvá a není to hned 🙂 jen jsem spíš chtěla nějaké to cardio nebo jiné cvičení a také tak na půl hodiny.běháni mě nikdy moc nešlo ale v poslední době mě láká jenže..... v malé obci se dost špatně běhá a navíc máme rozkopané cesty skrz kanalizaci.možná že se časem přestanu vymlouvat a pustím se do toho 😀 😀 .
holky a co Jill ten 6 Week Six-Pack jakou máte zkušenost ??

mischus
1. dub 2015

Holky, jen tak bokem, nevíte, co za značku jsou ty lahve na pití, které tam všichni mají??? Hrozně se mi líbí. 😀

pajuska87
1. dub 2015

Tak já holky vynechávám na pár dní , protože mě postihla střevní chřipka :|

hanka373
2. dub 2015

no a já měním 🙂 začala jsem 3level 30DS budu to asi střídat s kardiem z 21day fix. to by bylo aby nebylo 🙂 🙂 snad se brzo zas ty kila a cm rozjedou :D :D

buy
2. dub 2015

Cvičím ale sem tedy celá zlámaná 😖

mami29
autor
2. dub 2015

Já dávám pauzu. Od neděle nachlazení. Dnes jsem zkusila Tiff na madla a Cassey na nohy. Pomalu pozvolna

jennifer
1. kvě 2015

holky jestli můžu tak se k vám přidám, tohle cvičení mě fakt baví a objevila jsem ho díky vám.
výsledky mám teda super, jela jsem zatím 14 dní a před 3 týdny jsem si koupila nový kalhoty a už mi padají, kombinuju to teda s jídelníčkem od Havlíčka, koupila jsem si knížku super jídelníček.
jde mi to už ted pomaleji, myslím hubnutí, jelikož zatím jsem dala dole asi 27 kg, bude se vážit zase za 14 dní, Havlíčka jím přes 2 měsíce.

a holky našla jsem pokračování 21 fix day, jmenuje se to 21 fix day extreme a podle ukázek je to brutoš, už stahuju, tak jsem zvědavá

https://www.youtube.com/watch?v=UfDgoEnQ9x0
pajuska87
1. kvě 2015

@jennifer a kde to prosimtě stahuješ? Já to nemůžu nikde najít. Díky 🙂

mami29
autor
1. kvě 2015

Také mě zajímá kde se stáhne.

jennifer
1. kvě 2015

@pajuska87
@mami29 holky na našich stránkách to není.
stahuju to tady
http://kickass.to/usearch/21 fix day extreme/

holky ale aby vám to fungovalo musíte mít naistalovaný ještě program bit torrent a pak na spuštění videa program vlc.
já jsem tohle nevěděla a když jsem stahovala insanity max, tak jsem se s tím natrápila a až jsem měla tohle tak to šlo krásně stáhnout,
takže první si stáhněte bit torrent, a pak jděte na kickass a nebudete mít problém a pak nakonec stáhnětě vlc.
stačí to zadat do google a programy vyjedou

jennifer
1. kvě 2015

cvičební plán extreme 21 days

jennifer
2. kvě 2015

holky stáhlo se vám to? já to mám stažený. 😉

Strana