Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Teď jsem se lekla, na jakou jsem to zavítala diskuzi a ty jsi si změnila fotku v pase, dobrý!
leny ja varim jen topinky a vejce to ja nemusim,ale V.miluje....
janysku sleduji Ulici i VKV na internetu,ale vzdy az druhy den ☹ takze jsem v obraze a Hejl jde na spermiogram tak jsem zvedava jak to dopadne 😀
Dopadlo to dobře čoko, takový hodnoty 😉 , no prostě super muž 😅
Clarisa má nějaká smutná kukadla....
jo ja stale varim...ale uz to mam finis 😀
ted jsem foukala vejce budu je barvit na velikonoce tak me ted boli pusa a usi 😀 😀 😀
jo jsem zvedava jak dopadne Hejl.........
kdo Clerisa...........
leny neco dobreho si dej ja jsem zitra sama V.ma zapas a treti v poradi.......jdu to dodelat
Já jsem udělala dnes luxusní rizoto, fakt dobré 😉
Čoko, kolik ještě zápasů zbývá?
JE, taky jsem se lekla, kam jsem to vlezla a ona naše krásná nová LENY16.
Holky snažím se vám odeslat nějaké nové fotečky našeho trhače, ale nějak se mi nedaří. Asi je budu muset zmenšit.
coko- to jsi dobrá, my to vůbec nedodržujeme, jen vím, že bude volno. Ale je super, že i tam takto udržuješ tradice 😉 Clarisa-můj pes 😀
jany- tý jo holky, furt děláte takové mnamky. Jak děláš rizoto? Z konzervy, nebo jinak?
Aha tvuj pejsek to jsem nevedela,ale melo me to trknout 😀 😀
janysek asi vari moc dobre,ze by jsme leny v lete jely na navstevu 😉
leny dekuji za fotky mrknu na ne ted hned...
janysku ted se hraje na 4 vyherni a ted je to 2:1 pro Krefeld a zitra hrajou znova a pak jeste v nedeli a mozna konec 🤐 a kdyby jo,tak za dalsich 14 dni domu.......jo holky mam napsat do Arlety,aby nezapomeli poslat tu zadost na pojistovnu,ted koncem brezna....
jdu do sprsky a pak pisnu...............
coko- už se ti ten příjezd pěkně bliží 🙂 Jen aby tu bylo trochu hezky, dnes sněžilo 😠 😠
Na tu pojištovnu jim napiš co nejdřív 😉
jo leny ja se tesim,uz do CR fakt....ty vejce mam jen tak,me to dnes napadlo,tak jsem je tu foukala a prodavaji tu krasny barvicky,tak skusim neco vytvorit 😀 😀 jinak ja velikonece moc nee.......tak ja teda napisu asi v pondeli do te Arlety a uvidim co me napisou zpatky...jinak jsem dnes rikala V.,ze bude velky zajezd do ZOO vlackem a tak se ptal a musela jsem ukazovat na fotkach kdo pojede 😀 😀
Z konzervy? 😀 😀 No to bych si tedy asi nepochutnala 🙂 Pěkně z vepřové kýty na cibulce, hrášek, žampiony, paprika, rýže s podravkou a to zapeču, no a nakonec postrouhat sýrem a k tomu č. řepa 🙂
no ja leny jsem to rekla jako hotovku,ze az tam ted budu,tak jedem do ZOO a je to 😀 😀 myslim,ze to bude na cely den ne???Jedes semnou k janyskovi na obed.......tak jo
to jo, na celý den už se těším 😉
Nebo jsme mohly jet někam se na víkend rekreovat, třeba do lázní, nebo do přírody...samy a bez chlapů, to by bylo myslím super 😉 😉 😉
no leny to je super napad........neco muzem domluvit az se ted stretnem a uvidime kdo by se k nam pridal...lazne tam jsem byla 4 tydny a uzivala jsem si to bahno a koupele 😉 ale je to uz 10 let
janysek bude vrchni kucharka a my leny vse snime 😀 😀
musim do vany,tak za chvilku mrknu 😝

JANY- já tyhle seriály nějak neslednuju....copak něco zajímavého?