Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Volala jsem a dr. Vobořil bude v pondělí, tak uvidím co mi řekne.....,Počkám, jestli se to pořádně rozjede, pro kontrolu testnu.......
Jasný, špinit a krvácet se může, takže ještě nějaká naděje je. Uvidíš, jak to bude pokračovat.
Nejhorší na tom je ta nejistota, kdyby ti aspoň řekl teď hned, že je to v háji, tak si pobrečíš a jdeš dál, ale takhle žít stále v nějaké naději, jo to znám a je to hrozný. 😖
Já už si Leny naději nedělám, prostě si nebudu mazat kolem pusy med a modlit se, prostě jdu dál, ale potřebuji hned a ne zase 3 měsíce čekat. Dnes jsem byla na VZP a přehlásila jsem se od 1.4. k nim a tak bych mohla do 40 absolvovat ještě 3. IVF (jistím si záda)
janysku co to je za zpravicky....to ja nechci slyset 😉 jak muzes dostat mrchu....kdyz jeste beres nejaky prasky a mas testovat az 27.28.3.....to je divny ne?
Čoko to je realita života 😉 . Já to při posledních transferech také dostala ještě před kontrolním krevním testem a i když jsem brala utrouš....
ja vim je to zivot,ale ja jsem fakt sazela vse,ze to proste vyjde 😉 tak se drz janysku moc myslim na tebe 🙂
no,prave jak pise leny i ty,ze jste krvaceli ,tak ja pokud jsem brala prasky a pichala si tu olejovku do zadku,tak jsem krvacet nemohla,az kdyz jsem to vysadila tak se to pak rozjelo 😅 proto se ptam....
Čauky,
tak jsem doma z meetingu 🙂 a ted jsem se nadlábla, dale jsem se vepřovou pečen s bram. knedlíkem a zelím, mnamka 😝
jany-to je v pr., ale jestli ještě nekrvácíš....uvidíš, ale s tou pojištovnou jsi udělala dobře. Připravená na vše 😉
leny2-ano čárku jsem měla už 25 DC. Záleží na tom kdy míváš cca ovulku a jak dlouho se zahlodává 😉. Má ovulka chodívala cca 13 DC. Držím pěsti, ale radši zkus testnout později, abys nebyla zklamaná. Jak se cítíš?
Držím pěsti Žanetce, at je má co nejdříve u sebe 😉
cusik,
ted jsem prisla z venci a byla jsem v parku a trochu jsem relaxovala na lavicce 😎 fakt super....
leny16 to sis teda dnes dala do nosu,tak dobrej obed. 🙂
Leny16, vůbec si nechci připouštět, že by to byli nějaké příznaky, tolikrát to už nevyšlo a byla jsem pak zklamaná, pobolívá mě podbřišek a cítím nalitá prsa, ale to bude asi přicházející mrška. Tak jen tak se ptám, že jsem koukala, že jsi testovala dřív než by měla dorazit mrška. Tak uvidíme.
leny2- já vždy byla testovací maniak, ale ten měs. před stimulkou jsem vynechala. Na popud dr. Doležala jsem si udělala test a dopadlo to 🙂 Už by na tebe štěstíčko mohlo vykouknout 🙂 😉
coko- vřele doporučuji, fakt jsem si na to smlsla 😝
leny2- to štěstíčko brzy vyjukne na všechny a to o knce roku jste tady všechny těhu 🙂
jany- už tam zas na chvilku jsem 😉 Jak vypadá špinění?
tak jsem holky spraskala ted cely pytlik medvidku jsem to ale................ 😉 ale pry to je zdravi na kosti 😀 😀 dobra vymluva....ted musim jit delat vecu V.a pak mrknu
Nóó, Leni moc pěkné a ještě jak jsi hezky nalíčená........proměna na jedničku 😉
díky janýsku, už jsem se poslední dobou hodně zanedbávala, tohle mne nakopne 🙂 Co to špinění?
tak to je dobře, bolí stejně jako před ms? Jak dlouho jsi mívala před ms bolesti?
Taky mi totiž tenkrát bolelo břicho, ani manžu jsem na sebe nenechala sáhnout... 🙂
jany-tak si mysli, že to dosteš a třeba tě mrcha mile překvapí, že nepřijde. Tuším jaké to jsou nervy, vůbec vám holky nezávidím.... ☹
leny16 je to fakt zmena jako blazen vid janysku taky si ji nepoznala jako ja 🙂
janysku to je tak strasne nespravedlive 😠

Já jsem v prdellce, mrcha mi nastupuje, už se objevuje krev. Teď musím přemluvit dr., aby mi udělali hned KET a nemusela jsem čekat 3 měsíce nebo mi jebne ☹