Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
jsem vam dala fotku toho meho bachoru tak mrknete,ale neni to moc kvalitni....nemam tu fotak...je to mobilem 😀 tak v tydnu napravim 😉
ne pred sebou 😀 a na zadech budu mit za chvilku 😀 ale nejhorsi je,ze uz ho opravdu neschovam 😉
janysku presne tak pivni pupek....jo to byl cas..... 😉 tak jste se podivali a ja to zase smazu,at si tu nedelam ostudu 😀
Coko a to bude mnohem hůůůůůůůř 😀 😀 Pak už to neschováš pod nic a před nikým 😀 😀 😀
Ale koukej pak s foťáčkem vyfotit a nechat!!!
jsem dneska mluvila s braskou a mel u sebe Kubina a ten me porad rikal:Teto a proc me nedas to miminko k telefonu,at si snim muzu popovidat...tak jsem mu to vysvetlila a on me rekl,ze mu mam dat teda brisko a ze mu neco rekne,ale nechapal,ze ono mu neodpovi...... 😀 srandovni...
Joooo s dětma je psina 😀
Však počkej za chvíli tvůj prcek-teda prcková-uslyší,tak na ni hezky budeš mluvit a zpívat jí 😀
ja a zpivat.....hihihihi to by dopadlo.....to budu radsi poustet z radia 😀
jsem dala sprsku a ted jeste hodku a pujdu k telce..lehnu a uz se nehnu... 😀
Jojo taky tu ještě pobudu....koukám na netu na nějakou inspiraci na vánoční dárky...letos mě nic moc nenapadá...a za chvíli jsou tu vánoce 😀
tak s tim ti neporadim marhul....ja resim kazdy rok darky co koupit a nekoupit 😀 😀
Nojo letos docela tápeme...něco málo už máme,další tipy jsem nějaké našla...no a snad ještě něco vymyslíme... 😉 🙂
Ahoj holky,
tak jak jste zahájili nový týden? Mladej nechtěl vůbec vstávat, prázdniny jsou znát.
ahojda vsehcny vs moc zdravim, cokousi krasny brisko 😉 janysku tak kdy se zas za nami prijedes do HK podivat uz se moc tesim sezenu hlidani a projdem obchody 😀 vanoce mam uz vyresene holkam jsem koupila usinacka od chicco a detsky mobilni telefon, jeste dostanou odrazedla a to jim staci, stejne z toho jeste nemaji rozum, Misa dostane mobil, telku nejake obleceni a ted si vybrala jeste nejaky diar na heslo musim se po tom podivat, s Michalem jsme si darky uz dali tak to budu resit jen nejaky trickem a kosmetikou a rodina jako kazdy rok dostane nejaka darkova baleni 😉 taky budu muset jeste zajed do Ikei potrebuji dokoupit jeste nejake policky a obrazy a zrcadla do bytu tak to si dam k vanocum treba ja 😀
Ahojda,
septiku teda ty uz mas vanoce vyreseny a co dostane cokousek 😀 😀 jo brisko je pekny,ale to je pivni mozolek..zatim 😉
tento tyden ma V.volneji maji tu totis prestavku a tak si ho budu uzivat 😉 uz mame najaky plany tak se tesim...
janysku ty se porad vzdelavas......skoleni a skoleni.......
ted posloucham,ze v CR to je docela mazec s pocasim....hlavne mrzne a silnice nejsou sjizdne 😒

Coko-krásu berou prý většinou holčičky 😀 Neboj to zase zmizí 🙂