•
13. bře 2009aha ja myslela,ze jdes
0
Mám program přímo v PC.......vyberu fotečky,můžu dát text,dodám hudbu a pouští se to jako filmeček 😉
My jsme ho už v pc měli,takže to neporadím....ale určitě existuje spoustu prográmků,a nějaký půjde i stáhnout!!!
Já v tom prográmku právě tvořím z fotek,textů,obrázků a hudby filmečky....zatím jsem dělala rodinné a pro kamarádky....je to ale docela nářez.....chce to spoustu času /několik hodin a hodin a hodin/.....ale výsledek stojí za to!!!!
Určitě to půjde.....!!
Nebo najdeš něco jiného 😉
Jojo výsledek je úžasný...já dělala teď naposledy,když jsem byla doma po operaci....filmeček našim......stahala jsem staré fotky od dob,kdy spolu začali chodit,svatbu,děti a až doposud!!!!!
Nebo najdeš něco jiného 😉
Jojo výsledek je úžasný...já dělala teď naposledy,když jsem byla doma po operaci....filmeček našim......stahala jsem staré fotky od dob,kdy spolu začali chodit,svatbu,děti a až doposud!!!!!
Já si většinou stahuju hudbu z http://mp3ky.net/ rovnou do PC a v programu už je jen stažení a vyhledám si to v pc.....
Ahojda holky,
marhul,tak jsem se dnes hrabala v pc a nasla jsem tam ten program,taky je nahrany u me v pc 😃 😃 a ja se tu snazim hledat a on je tam 😃 tak jsemsi dnes udelala prvni video a musim rict super 😉
janysku mrkni na muj profil a uvidis co jsem vytvorila 😉 😉
ja mrknu vecer jdu na nakup
marhul,tak jsem se dnes hrabala v pc a nasla jsem tam ten program,taky je nahrany u me v pc 😃 😃 a ja se tu snazim hledat a on je tam 😃 tak jsemsi dnes udelala prvni video a musim rict super 😉
janysku mrkni na muj profil a uvidis co jsem vytvorila 😉 😉
ja mrknu vecer jdu na nakup
Ahojky já jdu jen pozdravit,doufám,že jste si všechny užily víkendík....opatrujte se,jak budu mít čas,tak nakouknu....měla jsem náročný víkend 😞 Musím vstřebat spoustu nových věcí,nějak se se vším poprat....
Začni psát odpověď...

Odešli